2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cidden boşver,hasetlerinden nazar değer yemin ediuorum boşver hiç bişi deme bile..herşey Allahtan anlamıyorum bu insanlara..Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin..biraz güzel bakmak cok mu zor

Ay boşver şöyle kötü yürekli insanları. Sen şimdi gitsen göreceksin bebişini de kalbini de. Öyle bir şey yok, çıkar aklından
Cidden boşver,hasetlerinden nazar değer yemin ediuorum boşver hiç bişi deme bile..herşey Allahtan anlamıyorum bu insanlara..Rabbim hepimize sağlıklı gebelik nasip etsin..biraz güzel bakmak cok mu zor
Çok sağolun kızlar artık hiçbir şeyimi paylaşmıyorum tabiki. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi amin

aynı odada çalıştığım iş arkadaşım boş gebelik geçirmiş psikolojimi bozdu ya sürekli ima ediyor bana da
Benimde boş olsa mutlu olacaksın sanki de boz. Pislikler ya. Başkasının acısıyla besleniyor böyle tipler.
Kese şekli ve yumurta Testi kız diyor hadi bakalım merak ettim smdi sen yaptın mı peki bu testi
ben henüz dra gitmedim. 8. Haftadan sonra nasipse gideceğim. O yüzden kese şekli bilemiyorum. Yumurta kız dedi. Çin erkek. Sağlıklı olsunlar inşallah.
Uzak dur bu insandan. Ömür yiyenler.

Merhaba hanımlar bende temmuz annesiyim sanırım fakat ben ilaç kullanıyordum zayıflama ilacı biraz tereddütlerim var 12 Kasım da hamile olduğumu ogrendim öğrenmeden 2 hafta önce ilacı bırakmıştım sizcebi sıkıntısı olur mu 3 gündür beta HCG ye baktiriyorum yükselerek devam ediyor Ban adua edin lütfen

Birşey olmaz ınsallah canım rabbim korur degerlerınde duzenlı artıyormuş bak iyi düşün iyi olsun

Ben bile sinir oldum tanımadan

İnşallah canım ya dualarınızı esirgemeyin Rabbim hakkimzida hayırlı olanı nasip etsin sağlık sıhhatli hayırlı evlatlar versin inşallah tüm isteyip dileyen bakabilecek olablara

Ben varım inşallah mayısa kadar çalışırım. Çoğul gebelik benimki. Temmuz 15 görünüyor benim doğum.

Ben varım inşallah mayısa kadar çalışırım. Çoğul gebelik benimki. Temmuz 15 görünüyor benim doğum.
Ne güzel kuzucuklar sağlıkla gelsin)) ben de hesapladım. Eger dogru hesapladiysam 5 hafta diğer döneme aktarabiliyorum ya ekime kadar idare ediyor o şekilde, gücüm kuvvetim olursa haziran sonuna kadar dayanicam bakalım ☺

çok şanslısınız özel sektörde çalışıyorum 3 aylık bırakmam gerekiyor

Hanımlar ben çoğunlukla sağ kasığımda şiddetli olmasa da ağrı hissediyorum birkaç gündür.
ağrının tek taraflı olması dış gebelik belirtisi olabilir mi sizce
Bendede sağ tarafta ağrı var bazen adet sancısı gibi tüm rahmimde hissediyorum doktorum normal olduğunu rahimin büyümesinden dolayı olduğunu söyledi keseyide gördük.Ama geçen sene bir düşük yaptığım için bende korkuyorum..

Merhabalar bende hayırlısıyla temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim. 4+5 haftalık gebeyim. Dün 1006 beta hcg değerim çıktı.haftaya ultrason için çağırdı doktor. 5+4 haftalıkken ultrasonda görünür mü bebek?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…