- 29 Mart 2014
- 1.165
- 1.493
Sanki benim oğlumu anlatmışsınız. Kardeş istemiyorum dayım gibi adam istiyorum diyor abiyi de aştı bizimkiBen ilkinde bildiğin deliydimşimdi ise sakin görünmeye çalışıyorum ama içimde ne fırtınalar herşey bir yana sanki kızıma olan sevgimi ikiye bölecekmişim gibi ondan bişeyler çalacakmısım gibi geliyor. Çok saçma şeyler düşünüyorum farkındayım ama elimde değil. 2.yi bekleyen anneler sizde böyle vicdan azabı çekiyormusunuz. Bu arada kızım ablası olsun istiyor kardeşi değil
Ay çok güzel gözün aydınTeşekkür ederim canım, bugün tam 7 oldum ultrason 7+2 gösterdi ☺
Çok sevindim canım gözün aydın darısı kalp atışına inşAllahGünaydınn kızlarkesemiz göründü sonunda 3 gun geride boyutu ama olur böyle şeyler bunun Bi önemi yok dedi.. 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi
İnşallah canım iyi haberlerini bekliyoruzAy çok güzel gözün aydınbende yarın gidiyroum inşallah duyarım
Teşekkür ederim, amin inşallahMaşallah gözün aydın canım darısı bize
Canım tuz testini senin haberin olmadan başkası yapicak sanaaAyy o nasıl oluyor yapalım hemen
Çok geçmiş olsun yeniden doktora görünmekte fayda vr tabiki için içini yemesindenseAcile gittim iş çıkışında igneye gerek yok dedi. Testler yaptılar kahverengi lekelenmeden korkma dediler. Cumartesi kendi doktoruma gidene kadar beklemedeyim canim. Teşekkür ederim yorumlariniz için
Yumurta testi nasıl oluyormuş bende yapayımCanım tuz testini senin haberin olmadan başkası yapicak sanaabu arada ben sabah yumurta yaptım ortası küçük bir delik vardı ne demek
Nasıl olacakmış abla :)) senin kız kaç yaşındaBen ilkinde bildiğin deliydimşimdi ise sakin görünmeye çalışıyorum ama içimde ne fırtınalar herşey bir yana sanki kızıma olan sevgimi ikiye bölecekmişim gibi ondan bişeyler çalacakmısım gibi geliyor. Çok saçma şeyler düşünüyorum farkındayım ama elimde değil. 2.yi bekleyen anneler sizde böyle vicdan azabı çekiyormusunuz. Bu arada kızım ablası olsun istiyor kardeşi değil
5+3 de gittiğimde net görünmedi. 5+6 dayım bugün göründü canım.Gözünüz aydıntam ne kadarlıkken gördünüz
Dün bir arkadaş demişti ama kaçırdım orayı şimdi ortası delik ve düz olunca kız erkek cinsiyet çıkıyordu o niyetle haşlayıp kesmek lazım dedi amaYumurta testi nasıl oluyormuş bende yapayım
Nasıl olacakmış abla :)) senin kız kaç yaşında
Benim ilkim erkek, şimdiden kardeşim nerde deyip duruyor. 9 ay beklicek çocuk, keşke demeseydim diyorum. Hemen gelsin istiyor. Ben sevginin bölüneceği endişesi yaşamıyorum. Sadece göğüs uçlarımın yarasını düşünüyorum hahahhaa bide gece sürekli uyanmak bide gazıyla uğraşmak. Ay ben darlandım :))))
Asıl kardeşi olmasaydı haksızlık yapmış olurduk çocuklarımıza.. Tek kalmasına gönlüm razı olmadı...Kızım 4.5 yaşında. Bu durumu düşündükçe duygusala bağlıyorum hemen. Yetebilecekmiyim ikisine de,büyük olana haksızlık olmayacak mı falan tuhaf haller var üzerimde. Yenidoğan bakımına dalan hiiç girmeyelim ağlarım valla
Gözün aydın canım. :) inşallah ben de görürüm bugünGünaydınn kızlarkesemiz göründü sonunda 3 gun geride boyutu ama olur böyle şeyler bunun Bi önemi yok dedi.. 1 hafta 10 gün sonra gel kalp atışını duyalım dedi
Belki yazar yine mesajı bulamadım bekleyeyim bakayımDün bir arkadaş demişti ama kaçırdım orayı şimdi ortası delik ve düz olunca kız erkek cinsiyet çıkıyordu o niyetle haşlayıp kesmek lazım dedi ama
Randevum 4 buçukta canım. Devlet olduğu için ne kadar ilgilenir bilmem :)))) kalp atışına özele giderim dedim. Şimdilik keseye bakalım da.busra1tan canım naptın doktora gittin mi?