2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sanki benim oğlumu anlatmışsınız. Kardeş istemiyorum dayım gibi adam istiyorum diyor abiyi de aştı bizimki ona haksızlık olacağını hiç düşünmedim nedense. Hamile değilken öyle bi hisse kapılmıştım şimdi öyle düşünmüyorum.

Nasıl olacakmış abla :)) senin kız kaç yaşında
Benim ilkim erkek, şimdiden kardeşim nerde deyip duruyor. 9 ay beklicek çocuk, keşke demeseydim diyorum. Hemen gelsin istiyor. Ben sevginin bölüneceği endişesi yaşamıyorum. Sadece göğüs uçlarımın yarasını düşünüyorum hahahhaa bide gece sürekli uyanmak bide gazıyla uğraşmak. Ay ben darlandım :))))

Ya kızlar içinizde böyle hiç gecmeyen bı boşluk hissi gibi bişey var mı ağzımın tadı yok. Mide bulantım gitti ama için çalkalanır gibi huzursuzluk hissi yemek görünce bulanmıyor ama böyle grip olursunuz da hasta olursunuz yediğiniz böyle bir hoş olur böyle hisseden var mı merak ediyorum.

Kızım 4.5 yaşında. Bu durumu düşündükçe duygusala bağlıyorum hemen. Yetebilecekmiyim ikisine de,büyük olana haksızlık olmayacak mı falan tuhaf haller var üzerimde. Yenidoğan bakımına dalan hiiç girmeyelim ağlarım valla

Asıl kardeşi olmasaydı haksızlık yapmış olurduk çocuklarımıza.. Tek kalmasına gönlüm razı olmadı...

Ya kızlar bu adet sancısı gibi sancıyı hangi haftanızda yaşadınız? Ben şu an 4+5im. Hiç bişi hissetmiyorum. Göğüslerim şiş sadece o kadar. Valla ağrı yok diye telaş yapan bi deli oldum şu an sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…