Evet görünür.Merhabalar bende hayırlısıyla temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim. 4+5 haftalık gebeyim. Dün 1006 beta hcg değerim çıktı hafta ultrason için çağırdı doktor. 5+4 haftalıkken ultrasonda görünür mü bebek?
Hayırlı olsunMerhabalar bende hayırlısıyla temmuz annesi olacağım. İlk gebeliğim. 4+5 haftalık gebeyim. Dün 1006 beta hcg değerim çıktı hafta ultrason için çağırdı doktor. 5+4 haftalıkken ultrasonda görünür mü bebek?
Hayırlı olsundoktora giderken sat a göre 5+3 günlük hamileyim sanıyordum. 4+6 göründüler. Sadece keselerini gördük. 22 Kasım da yani 6+2 de kendilerini ve kalp atışlarını duymak için gideceğiz.
Hayırlı olsundoktora giderken sat a göre 5+3 günlük hamileyim sanıyordum. 4+6 göründüler. Sadece keselerini gördük. 22 Kasım da yani 6+2 de kendilerini ve kalp atışlarını duymak için gideceğiz.
Selam güzel anneler nasılsınız seninle aynı gün doğum yapacağımız günler ALLAH hepimize sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin maşallah bizlereTeşekkür ederim. İnşallah bende sağ salim görürüm
Amin inşallah siz ultrasona ne zaman gireceksiniz?Selam güzel anneler nasılsınız seninle aynı gün doğum yapacağımız günler ALLAH hepimize sağ sağlim kucaklarımıza almayı nasip etsin maşallah bizlere
çok ilginç bir görüntü pırlanta gibi bir evlat olacak galibaBu da tektaş
Ay maşallah ya vallahi tebessüm ettirdiBu da tektaş
Belli bir duruş yeri yok mu benim de sol üstte deBu da tektaş
Canım be ilk ultrasonda 12 kasımda girdim kesyi gördük 2 hafta sonra çağırdı o zamanda nasip olursa kalp atışını duyacağızAmin inşallah siz ultrasona ne zaman gireceksiniz?
Gözünüz aydın. Sağlıkla gelsinler inşallah. Tüp bebek mi. Ayrı keselerde olduğuna göre çift yumurta değilmi.Hayırlı olsundoktora giderken sat a göre 5+3 günlük hamileyim sanıyordum. 4+6 göründüler. Sadece keselerini gördük. 22 Kasım da yani 6+2 de kendilerini ve kalp atışlarını duymak için gideceğiz.
Teşekkür ederimGözünüz aydın. Sağlıkla gelsinler inşallah. Tüp bebek mi. Ayrı keselerde olduğuna göre çift yumurta değilmi.
Normal ultrason canım 5 haftalık gördük keseyi kanda 2704 çıktı ulrasonlada kese göründü çok şükürMaşallah epey erken görmüşsünüz. Vajinal ultrason muydu?
Canım Allah kolaylığını verir hepimize inşAllah. Bi bakıcı anane babane idare ediliyor bırakmak zor olsa da hayat şartları yüzünden.çok şanslısınız özel sektörde çalışıyorum 3 aylık bırakmam gerekiyor