2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Slm kızlar kan vermiştim bugün 110 çıkmış geç döllenme olmuş büyük ihtimal dedi ebe 🧐şimdi ben kaç haftalık hamileyim ki

Onu bebegi gordugu zaman doktorun hesaplayacak canım. Bende 6+2diye gitmistim olcumlerinden 5+6 dedi. Bende onun deyimiyle gec dollenmisim. Zaten bnm yumurtam 16 ile 18. Gunlerimde catliyodu. 1 hafta sonra belli olur seninde.

Kızlar ya doktorlar folik asit haricinde ne verdi sizlere? Bide hangi folik asitleri verdi? Omega 3 te kullanmak istiyorum ben 🤔 siz konuştunuz mu doktorunuzla? Ben henüz konuşamadım

Onu bebegi gordugu zaman doktorun hesaplayacak canım. Bende 6+2diye gitmistim olcumlerinden 5+6 dedi. Bende onun deyimiyle gec dollenmisim. Zaten bnm yumurtam 16 ile 18. Gunlerimde catliyodu. 1 hafta sonra belli olur seninde.
Hım anladım canım bu cumaya randevu almıştım ama gitmesem mi henüz çok küçük kese görünmez belki ilk hamileliğim gibi hiç bilgim yok gibiyim resmen kızımda ne kese ne HCG değeri çok bilmiyordum

Kızlar benim gebeligim hergün bir korkuyla geciyor. Bugun saat 3de şarıl şarıl, sular seller gibi kanamam başladi. 1 saatte 3-4 ped seklinde. Kaldi ki benim adet oldugumda da boyle kanamam olmadi asla. Bi korkuyla doktora gittik biz yine tabi. Yolda giderkende keseyi gormeyebiliriz, bebek gitmis olabilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum bi yandan. Neyse gittik; kese de bebek de gayet iyi hatta bu vesileyle kalp sesini de duymus olduk 💗 bebek tutunmus guzel, kese disinda pihtilarin kalmis bunlar kendini bi sekilde aticak, bol bol dinlen ıstirahat et dedi. Sirf su kanamam yuzunden ne gebeligime adam akilli sevinebildim ne de kalp sesine. Bir an once bir son bulur insallah bu kanamalar. Eger sizin gunleriniz kanamaniz olmadan el bebek gül bebek geciyorsa kiymetini bilin valla, buyuk bir konfor. Hergün korkudan yuregim agzimda geziyorum. Şu bir kac gunde yiprandim gercekten 🤦🏽‍♀️

Ayy çok geçmiş olsun canım. Çok şükür iyiymiş 🙏🏼 Dikkat et kendine. Dinlene dinlene yap bişiler yaparken falan. Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin

Kızlar benim gebeligim hergün bir korkuyla geciyor. Bugun saat 3de şarıl şarıl, sular seller gibi kanamam başladi. 1 saatte 3-4 ped seklinde. Kaldi ki benim adet oldugumda da boyle kanamam olmadi asla. Bi korkuyla doktora gittik biz yine tabi. Yolda giderkende keseyi gormeyebiliriz, bebek gitmis olabilir diye kendimi alistirmaya calisiyorum bi yandan. Neyse gittik; kese de bebek de gayet iyi hatta bu vesileyle kalp sesini de duymus olduk 💗 bebek tutunmus guzel, kese disinda pihtilarin kalmis bunlar kendini bi sekilde aticak, bol bol dinlen ıstirahat et dedi. Sirf su kanamam yuzunden ne gebeligime adam akilli sevinebildim ne de kalp sesine. Bir an once bir son bulur insallah bu kanamalar. Eger sizin gunleriniz kanamaniz olmadan el bebek gül bebek geciyorsa kiymetini bilin valla, buyuk bir konfor. Hergün korkudan yuregim agzimda geziyorum. Şu bir kac gunde yiprandim gercekten 🤦🏽‍♀️
Canım bebeğim gayet iyi, sen kendini üzme ve yorma lütfen. Herşey güzel olacak hepimiz için :)

O da kötü sürekli mide bulantısı ama ne bileyim sanki hamileliğin ilk şartı gibi geliyor 😝
Her hamilelik kendine ozelmis çok düşünme bence o yuzden🥰 her hamileliğimiz bile farklı olurmuş inşallah ikincisinde böyle bulantım olmaz benim de 😂 bence şu an ki her günümüz ayrı güzel zorluklarina rağmen bır an önce gelsin bebislerimiz 🤗🤗🤗

Canim bana dış gebelik dediler bende akli basinda bi doktora gttim keseyi gördü bide emin olalim diyip alttan bakti bebek yerindemi diye cok sukur kalp atisida vardi bebegimde yerindeydi , bu dedigim gecen hafta persembe gunu oluyor
Çok sevindim gördüğüne canım insallah sağlıkla ilerler 🧿 Kalp atışını ekranda mı gördü duyuldu mu? Bana duyulması için çok erken dedi doktorum

Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim.29 ekim test günümdü. Geçen hafta keseyi gördüm yarın kontrolüm var. 2-3 gündür ilaçlarımı alamıyorum, su içemiyorum. Belim ve kasıklaırm dizlerim agrıuor. El avuçlarım ve ayak tabanlarım kaşınıyor. Göğüslerde ilaçlarında etkisiyle çok agrı var. Sizlerde durum nasıl herhangi birsey hissediyor musunuz? Şimdiden bunları yaşamam çok erken değil mi midem çok kötü 🤢 yarın tek mi ikiz mi o da belli olur büyük ihtimalle. Trasnferin 10. Günü değerim 903, 12. Gün değerim 2220, 15. Gün değerim 6888di. İnşallah yarın ki kontrolüm iyi geçer, çok korkuyorum. Çünkü ilk iki denememde tuttu ama ilk ikizlerin kalbi durdu, ikincisinde düşük yaotım. Çok korkuyorum ters bir durum yaşarım diye.

Kizlar midem cok kotu doktor siddetli kusman yoksa ilac onermiyorum dedi ama galiba icemem gerekecek , sabahlari resmen sarı su ,ogleden sonra kahvaltida ne yediysemde onlari cikariyorum benim gibi olan varmi🙄
Ben keşke kusabilsem bulantılarım tüm gün suruyo sürekli bulantı halı karnıma açlıktan kramp giriyo ama lokma yiyemiyorum doktorum direk bulantı hapı vermişti bana biraz bulantım var demiştim başlarda ama ben kullanmak istemedim yine de almadım ilaci

Çok geçmiş olsun canim insanın lekeye bile aklı cikiyoken yaşadığını düşünemiyorum kalp sesini duymaya sevindim bende dayanamayıp eşim gelince gece gidicem doktorum nöbetçi kadın doğumcuymuş bu gece bende kalp atışını duyarım inşallah calisiyo musun bilmiyorum ama bol bol istirahat etmeye calis

Kızlar ya doktorlar folik asit haricinde ne verdi sizlere? Bide hangi folik asitleri verdi? Omega 3 te kullanmak istiyorum ben 🤔 siz konuştunuz mu doktorunuzla? Ben henüz konuşamadım
OMEGA 3 u 3 aydan sonra vericem dedi benim doktorum su an folik asiti 3 ay kullanmamı istedi bı de progestan iste

Merhaba arkadaşlar tüp bebekle hamileyim.29 ekim test günümdü. Geçen hafta keseyi gördüm yarın kontrolüm var. 2-3 gündür ilaçlarımı alamıyorum, su içemiyorum. Belim ve kasıklaırm dizlerim agrıuor. El avuçlarım ve ayak tabanlarım kaşınıyor. Göğüslerde ilaçlarında etkisiyle çok agrı var. Sizlerde durum nasıl herhangi birsey hissediyor musunuz? Şimdiden bunları yaşamam çok erken değil mi midem çok kötü 🤢 yarın tek mi ikiz mi o da belli olur büyük ihtimalle. Trasnferin 10. Günü değerim 903, 12. Gün değerim 2220, 15. Gün değerim 6888di. İnşallah yarın ki kontrolüm iyi geçer, çok korkuyorum. Çünkü ilk iki denememde tuttu ama ilk ikizlerin kalbi durdu, ikincisinde düşük yaotım. Çok korkuyorum ters bir durum yaşarım diye.
İnşallah bu kez sıkıntı yaşamazsın, hep birlikte bekleriz güzel günü..

Ben doktora gidince söylediklerini yazarım fakat aile hekimim kan ilacı, folik asit ve tiroid ilacı yazdı. Kan tahlilleri de yetersizlik çıktı. Lütfen hepiniz özellikle tsh testini yaptırın. 2 buçuğun üstünde olmamalı...

OMEGA 3 u 3 aydan sonra vericem dedi benim doktorum su an folik asiti 3 ay kullanmamı istedi bı de progestan iste

Anladım canım teşekkürler cevabın için 🤗 Progestan neden alıyorsun peki? Düşük mü çıktı testlerde yoksa ne olur ne olmaz diyerek mi

X