- 25 Ocak 2013
- 3.952
- 5.382
Seninle beklenen doğum tarihlerimiz de aynı:)) birlikte güzel haberler getiririz inşallah :))Bende senin gibi yapacagim 7 8 haftalik olsun ikisini bir goruruz insallah :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seninle beklenen doğum tarihlerimiz de aynı:)) birlikte güzel haberler getiririz inşallah :))Bende senin gibi yapacagim 7 8 haftalik olsun ikisini bir goruruz insallah :)
Yeni farkettim insallah canim yaa))Seninle beklenen doğum tarihlerimiz de aynı:)) birlikte güzel haberler getiririz inşallah :))
Yalnız ben 15ine devlet hastanesine randevu almıştım. Orada çok detaylı kan tahlili alıyorlar. O yüzden gidebilirim belki, tam emin değilim ona. Endokrin takip edecek beni nasıl olsa. Onun rahatlığı da var.Yeni farkettim insallah canim yaa))
Benmde öyle ve kahverengi lekelenme var az azMerhaba, seninle aynıyız sanırım, son regl tarihin 26 eylül mü senin de? dün tam 6 haftalıkken doktora gittim ve alttan muaneyle kese ve bebek oluşumu görüldü ama kalp atışı icin haftaya gelmemi söyledi. Tam 6 degil ama 6+4de fln duyan kisiler var. Doktorum regl sancisi gibi agrilarin olabilir demisti dün ve bgn basladı, bildigin adet sancisi cekiyorum ve lekelenmelerim var, sende de benzer semptomlar var mı merak ettim
Benim de lekenmem var doktora söyleyince progesteron için ilaç verdi iğne yaptım şuan çok azaltı inşallah tamamen kurur.Benmde öyle ve kahverengi lekelenme var az az
Ben yurttaşındayım gerek yok dedi ama lekelenme korkuttu beniBenim de lekenmem var doktora söyleyince progesteron için ilaç verdi iğne yaptım şuan çok azaltı inşallah tamamen kurur.
Kizlar eşlerinizle ilişki durumunuz nedir , benim esim bebege bisey olur kan gelir vs. Diye cok korkuyor bende oyle korku var ama doktorumda iliskide sorun yok demisti yinede nolur nolmaz diyoruz
Düşük tehliken varsa sıkıntılı ilişki 3 ay ama öyle bir problemin yoksa doktorlar genellikle izin veriyor.
[/QUOT
Doktorum bi tehliken yok dedi ama biz vicdanen yapamiyoz pskolijik galiba canım
600 e yakın bişeydi canimKızlaaar adetime 4 gün varken öğrendim bende 2 gün önce test yaptım çıktı. Dünde doktora gittik betahcg 137 çıktı. Daha çoook minik kuzum benim 3 hafta 6 günlük henüz. Herkesin sağlıkla ilerler gebeliği inşallah Sizler ilk kaç betahcg ile öğrendiniz acaba
Doktorun sorun yok dediyse sorun yoktur canım, bebeğe sadece ilişki nedeniyle bir şey olmaz ben de araştırdım tabii benim doktor bi şey demedi ama şimdilik sorun olmuyorKizlar eşlerinizle ilişki durumunuz nedir , benim esim bebege bisey olur kan gelir vs. Diye cok korkuyor bende oyle korku var ama doktorumda iliskide sorun yok demisti yinede nolur nolmaz diyoruz
Riskli durumlar dışında hiçbir sorun olmuyor canım. Biz ilk gebeliğimde hiç sorun yaşamadık çok şükür. İnşallah bunda da öyle olur.Kizlar eşlerinizle ilişki durumunuz nedir , benim esim bebege bisey olur kan gelir vs. Diye cok korkuyor bende oyle korku var ama doktorumda iliskide sorun yok demisti yinede nolur nolmaz diyoruz
Hayırlı olsun canım.sen epey erken öğrenmişsin. Ben adetimi 4 gün geçmişti tahlil yaptırdım. O yüzden kıyaslama yapmıcam kendim ile. :)Kızlaaar adetime 4 gün varken öğrendim bende 2 gün önce test yaptım çıktı. Dünde doktora gittik betahcg 137 çıktı. Daha çoook minik kuzum benim 3 hafta 6 günlük henüz. Herkesin sağlıkla ilerler gebeliği inşallah Sizler ilk kaç betahcg ile öğrendiniz acaba
Canım aşılama olayını anlamam ama çizgi çıkmış. Bence özele git bugün bi kan testi ver :))Kızlar merhaba inşallah hepiniz çok çok iyisinizdir bebekleriniz de tabi benim 6 yaşında bı kızım var 4 yıldır istiyoruz ama bir türlü olmadı,iki hafta önce aşılama oldum bugün çatlatma iğnesi nin 14 günü,bı kaç gündür idrar testi yapıyorum iğnenin etkisi mıdır bilmem çizgi hala duruyor siz de bı bakın istedim
Doktor 11 Kasım'da ver dedi öncesinde yapıp yanlış bir sonuç almak istemiyorum, inşallah vardır ya iki gün daha sabretmem gerekiyorCanım aşılama olayını anlamam ama çizgi çıkmış. Bence özele git bugün bi kan testi ver :))
Hayırlı olsun canım bence varDoktor 11 Kasım'da ver dedi öncesinde yapıp yanlış bir sonuç almak istemiyorum, inşallah vardır ya iki gün daha sabretmem gerekiyor