- 19 Şubat 2017
- 2.424
- 3.908
- 35
Hamilesin hayırlı olsun canım :)Kızlar selamöncekikle hayırlı kandiller, Allah çocuk isteyen herkese bu gece nasip etsin sağlıkla sıhatle..geçen idrar testinde çift çizgi çıkınca bugün kan testi yaptırdım hcg 136,92 çıktı..önceden başına gelen var mı kesin hamilemiyimm..doktora haftaya gidebilcem
En kesini 7 haftada Dr kontrolü. Öncesi duymayınca insan stres oluyor. Hayırlısı olsunKizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus
Bende aynen pazartesi ya da salı günü daha fazla dayanamayıp gidicemBenimde iki temmuz. Pazartesi veya salı günü günü kalp atışı için gideceğim. Geçen hafta keseyi gördük çok sukur6
Kizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus
Dogumdan cok bende lohusaliktan korkuyorum ya Ne kadar tecrubeli gibi olsakta o donemler gercekten zor. Dusunmek dahi istemiyorumİnşallah. Bazen aklıma geliyor o günler ne kadar farklı bir ruh halindeymişim ne kadar cahilmişim. Destek almak kendimizi hazırlamak gerek haklısın. Asıl serüven o zaman başlıyor çünkü
Duyaydik da rahatlayaydikHayırlı olsun canımbiz şuan 5+3 teyiz doktor 6+3te cagırdı kalp atısı ıcın haftaya cuma gunu gideceğim inşallah duyarımm
Benimde 26 Eylül son adet tarihi aynen bazen dayanılmaz kaşık ağrıları giriyo doktor düşük önleyici kullanmamı istedi progestan lekelenme yaşamadım ama arım sağlıcakla alırız bebislerimizi kucaklarimizaMerhaba, seninle aynıyız sanırım, son regl tarihin 26 eylül mü senin de?dün tam 6 haftalıkken doktora gittim ve alttan muaneyle kese ve bebek oluşumu görüldü ama kalp atışı icin haftaya gelmemi söyledi. Tam 6 degil ama 6+4de fln duyan kisiler var. Doktorum regl sancisi gibi agrilarin olabilir demisti dün ve bgn basladı, bildigin adet sancisi cekiyorum ve lekelenmelerim var, sende de benzer semptomlar var mı merak ettim
Benimde 26 Eylül son adet tarihi aynen bazen dayanılmaz kaşık ağrıları giriyo doktor düşük önleyici kullanmamı istedi progestan lekelenme yaşamadım ama arım sağlıcakla alırız bebislerimizi kucaklarimiza
Bana hap olarak verdi ama yan etki olarak çok uyku yapiyo sabah 1 akşam 2 tane al dedi işte uyuklamayayim diye ben birer tane alıyorum yine deInsallah, ister istemez tedirgin oluyorum. Şu tehlikeli dönemleri bi atlatsak rahatlayacağım gercekten. +1 +2 diye gün sayıyoruz ve cok yavaş geciyor sankiprogestanı bana fitil olarak önerdi, sen nasıl kullanıyorsun?
aminn insallahKesin kesingözünüz aydın. Sağlıkla gelsin bebiş
2 temmuzda doğum yapacak kimler var , bu arada hayırlı olsun bebekleriniz saglikla.kucagimiza alalim insallah
Amiiinnn inşallah,allah isteyen herkese nasip etsinHamilesin hayırlı olsun canım :)
Yaa inşallah hiç akıldan çıkmıyor ve zamanda geçmiyorDuyaydik da rahatlayaydikne stresli bisimis aklımdan hiç cikmiyor
Keseyi gördünüz dimi canım
Keseyi gorduyse dış gebelik olmaz canım o boş gebelik olup olmadigindan emin olmamistir sadece. Benim keseyi gordugu an dia gebeligi ekarte ettik demisti. 5 haftalikken 65mm olcmustu. Herkesin kesesi farkli boyutlarda olabiliyor, baskalariyla kiyaslama bence. Benim doktorum onemli olan kese boyu degil icinde bebegi gormek ve bebegi ölcmek tarzi biseyler soylemisti.Bertilda
Normal miymiş peki sancı ve lekelenmeler?Merhaba, seninle aynıyız sanırım, son regl tarihin 26 eylül mü senin de?dün tam 6 haftalıkken doktora gittim ve alttan muaneyle kese ve bebek oluşumu görüldü ama kalp atışı icin haftaya gelmemi söyledi. Tam 6 degil ama 6+4de fln duyan kisiler var. Doktorum regl sancisi gibi agrilarin olabilir demisti dün ve bgn basladı, bildigin adet sancisi cekiyorum ve lekelenmelerim var, sende de benzer semptomlar var mı merak ettim
Bence doktor sisteme gebe olduğunu henüz işaretlemediği için öyle yazıyor. :)Kizlar bisey sorcam bugun kan testi yaptim resimdeki gibi on tani kismini anlayamadim neden oyle yazmislar hcg degeri yetersiz mi anlamadimEki Görüntüle 2552669
Bende senin gibi yapacagim 7 8 haftalik olsun ikisini bir goruruz insallah :)Kızlar benim eşim acele etme, 2 hafta sonra gideriz keseyi görmeye diyor. Ben hepinizden geç görücem bu durumda :)) aynı zamanda kalbini de duyarız inşallah :)
Ay insallah oyledirBence doktor sisteme gebe olduğunu henüz işaretlemediği için öyle yazıyor. :)