2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hamilesin hayırlı olsun canım :)

Kizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus
En kesini 7 haftada Dr kontrolü. Öncesi duymayınca insan stres oluyor. Hayırlısı olsun

Kizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus

Merhaba, seninle aynıyız sanırım, son regl tarihin 26 eylül mü senin de? dün tam 6 haftalıkken doktora gittim ve alttan muaneyle kese ve bebek oluşumu görüldü ama kalp atışı icin haftaya gelmemi söyledi. Tam 6 degil ama 6+4de fln duyan kisiler var. Doktorum regl sancisi gibi agrilarin olabilir demisti dün ve bgn basladı, bildigin adet sancisi cekiyorum ve lekelenmelerim var, sende de benzer semptomlar var mı merak ettim

İnşallah. Bazen aklıma geliyor o günler ne kadar farklı bir ruh halindeymişim ne kadar cahilmişim. Destek almak kendimizi hazırlamak gerek haklısın. Asıl serüven o zaman başlıyor çünkü
Dogumdan cok bende lohusaliktan korkuyorum ya Ne kadar tecrubeli gibi olsakta o donemler gercekten zor. Dusunmek dahi istemiyorum

Benimde 26 Eylül son adet tarihi aynen bazen dayanılmaz kaşık ağrıları giriyo doktor düşük önleyici kullanmamı istedi progestan lekelenme yaşamadım ama arım sağlıcakla alırız bebislerimizi kucaklarimiza

Insallah, ister istemez tedirgin oluyorum. Şu tehlikeli dönemleri bi atlatsak rahatlayacağım gercekten. +1 +2 diye gün sayıyoruz ve cok yavaş geciyor sanki progestanı bana fitil olarak önerdi, sen nasıl kullanıyorsun?

Bana hap olarak verdi ama yan etki olarak çok uyku yapiyo sabah 1 akşam 2 tane al dedi işte uyuklamayayim diye ben birer tane alıyorum yine de

Keseyi gördünüz dimi canım

Evet canm gördüm bugün

Aynen canım inşallah 7. Haftamizda gittigimizde kalp sesinizde duyarız hepberaber

Normal miymiş peki sancı ve lekelenmeler?

Kizlar bisey sorcam bugun kan testi yaptim resimdeki gibi on tani kismini anlayamadim neden oyle yazmislar hcg degeri yetersiz mi anlamadim

Kızlar benim eşim acele etme, 2 hafta sonra gideriz keseyi görmeye diyor. Ben hepinizden geç görücem bu durumda :)) aynı zamanda kalbini de duyarız inşallah :)

Kızlar benim eşim acele etme, 2 hafta sonra gideriz keseyi görmeye diyor. Ben hepinizden geç görücem bu durumda :)) aynı zamanda kalbini de duyarız inşallah :)
Bende senin gibi yapacagim 7 8 haftalik olsun ikisini bir goruruz insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…