2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Keseyi gördünüz dimi canım

kızlar hayırlı kandiller cumalar.. ben de geldim aranıza.
hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı kandiller
Kızlar ben de keseyi gördüm çok şükür tabi bebek için erken dedi. Kandil günü Allah dualarımızı kabul etsin hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alalım kucağımıza
amin inşallah. Gözünüz aydın kesmeyi görmüşsün
amin inşallah. Seninledir tabiii. Güzel düşün güzel olsun
maşallah değerin çok iyi. Sağlıkla gelsin kuzucuk

Canım benım kesede 8.89 mm falandı bence panık yapma kese gorduyse rahımde nasıl dıs gebelıkten suphelenıyo ya sacmalamasın

Hafta demek istedin heralde bu gün yine gittim benim minnak tüpten çıkar çıkmaz annesine yapışmış. Tüpe yakınlığı beni endişelendiriyor

Ay evet hafta diyecektim şu ilk trimester dönemini bi atlatsak bir an önce keşke. Benimde çok hafif adet cancisi gibi sancim daha dogrusu o his var karnimda, doktorum adet sancisi gibi sancilar cekebilirsin demisti ama yine de tirsiyorum valla

Canım benım kesede 8.89 mm falandı bence panık yapma kese gorduyse rahımde nasıl dıs gebelıkten suphelenıyo ya sacmalamasın

Keseyi gorduyse dış gebelik olmaz canım o boş gebelik olup olmadigindan emin olmamistir sadece. Benim keseyi gordugu an dia gebeligi ekarte ettik demisti. 5 haftalikken 65mm olcmustu. Herkesin kesesi farkli boyutlarda olabiliyor, baskalariyla kiyaslama bence. Benim doktorum onemli olan kese boyu degil icinde bebegi gormek ve bebegi ölcmek tarzi biseyler soylemisti. Bertilda

Oğlumda 6+4te kalp atışını duymuştum şimdi sizin yazdıklarınızı okuyorumda baya ileri tarihleri veriyorlar niye ki acaba bende perşembe günü 6+1de ilk kontrolume gidicem umarım keseyi de kalp atışında görürüz

Kizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus

Kızlar selamöncekikle hayırlı kandiller, Allah çocuk isteyen herkese bu gece nasip etsin sağlıkla sıhatle..geçen idrar testinde çift çizgi çıkınca bugün kan testi yaptırdım hcg 136,92 çıktı..önceden başına gelen var mı kesin hamilemiyimm..doktora haftaya gidebilcem

Kizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus
Hayırlı olsun canım biz şuan 5+3 teyiz doktor 6+3te cagırdı kalp atısı ıcın haftaya cuma gunu gideceğim inşallah duyarımm

Kesin kesin gözünüz aydın. Sağlıkla gelsin bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…