Tam olarak belirttiğin bu 3 şey beni çok korkutuyor. Göğüs ucu için krem stoklayalım bir kaç ay sonraSen de öyle misin bilmiyorum ama beni geceleri uykusuz kalmak, emzirmek, meme ucu yaraları çok korkutuyor. O yüzden de aslında lohusalığım zor geçiyor :)
krem işe yaramıyor diye duydum gümüş kapaklardan almayı düşünüyorum benTam olarak belirttiğin bu 3 şey beni çok korkutuyor. Göğüs ucu için krem stoklayalım bir kaç ay sonra
O kremler bende hiçbir işe yaramadı. Tam 50 gün sonra düzeldi durumum :)) bez stoklıcam ben, özellikle 2 ve 3 numara :))Tam olarak belirttiğin bu 3 şey beni çok korkutuyor. Göğüs ucu için krem stoklayalım bir kaç ay sonra
Keseyi gördünüz dimi canımKızlar kan sonucuma doktor 3bin civarı çıkması gerekiyor demişti 4062 çıkmış çok şükür bir sıkıntı yok.. İki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi
Gelde şimdi iki hafta bekle bekleyebilirsen
Ferah tutmaya çalışıyorum ama işte akıldan da çıkmıyorKuzum yerleştikten sonra hcg salgılanıyor zaten. Sen kalbini ferah tut. Allahın izniyle herşey yolunda :)
Hafta demek istedin heraldeÇok sağolunpeki siz gittiniz mi 6. Ayinizda muaneye?
hoşgeldin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Hayırlı kandillerkızlar hayırlı kandiller cumalar.. ben de geldim aranıza.
amin inşallah. Gözünüz aydın kesmeyi görmüşsünKızlar ben de keseyi gördüm çok şükürtabi bebek için erken dedi. Kandil günü Allah dualarımızı kabul etsin hepimiz sağlıcakla bebişlerimizi alalım kucağımıza
amin inşallah. Seninledir tabiii. Güzel düşün güzel olsunKızlar herkese hayırlı kandiller. Yarın 12de randevum var inşallah tırtılım benimledir ve kesesini gösterirlerÇok güzel bir gün hemde hamileyiz Allah dualarımızı kabul etsinn sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. İnşallah isteyen herkesin kucağı bebisleriyle dolar ❤ Şöyle gümbür gümbür kalp atışı duyduğumuz haftalarimiz olsunnnn
maşallah değerin çok iyi. Sağlıkla gelsin kuzucukKızlar kan sonucuma doktor 3bin civarı çıkması gerekiyor demişti 4062 çıkmış çok şükür bir sıkıntı yok.. İki hafta sonra gel kalp atışlarını dinleyelim dedi
Gelde şimdi iki hafta bekle bekleyebilirsen
Canım benım kesede 8.89 mm falandı bence panık yapma kese gorduyse rahımde nasıl dıs gebelıkten suphelenıyo ya sacmalamasınHepinize ayri ayrı cook teşekkür ederim kızlar
Cok şükür keseyi gördüm ama doktor coook küçük dedi 44mm cikk..
5hafta 1gnlk gebelik gözüküyor ama doktor bi dış gebelik varmi yokmu bakalm diye kan testi istedi.. Öğleden sonra cikicak sonucum
Sizlerin kesesi kaç mm di kızlar normalmi bu kadar küçük olması?
Hafta demek istedin heraldebu gün yine gittim benim minnak tüpten çıkar çıkmaz annesine yapışmış. Tüpe yakınlığı beni endişelendiriyor
Canım benım kesede 8.89 mm falandı bence panık yapma kese gorduyse rahımde nasıl dıs gebelıkten suphelenıyo ya sacmalamasın
Keseyi gorduyse dış gebelik olmaz canım o boş gebelik olup olmadigindan emin olmamistir sadece. Benim keseyi gordugu an dia gebeligi ekarte ettik demisti. 5 haftalikken 65mm olcmustu. Herkesin kesesi farkli boyutlarda olabiliyor, baskalariyla kiyaslama bence. Benim doktorum onemli olan kese boyu degil icinde bebegi gormek ve bebegi ölcmek tarzi biseyler soylemisti. @Bertilda
Ben varim2 temmuzda doğum yapacak kimler var , bu arada hayırlı olsun bebekleriniz saglikla.kucagimiza alalim insallah☺
Benimde iki temmuz. Pazartesi veya salı günü günü kalp atışı için gideceğim. Geçen hafta keseyi gördük çok sukur6Kizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus
Hayırlı olsun canımKizlar merhaba benimde 2 temmuz doğum inşallah 6 haftalık ta kalp atışını duyan var mı ben henüz duyamadım bazıları 5.haftada bile duyuyormus
Kesin kesinKızlar selamöncekikle hayırlı kandiller, Allah çocuk isteyen herkese bu gece nasip etsin sağlıkla sıhatle..geçen idrar testinde çift çizgi çıkınca bugün kan testi yaptırdım hcg 136,92 çıktı..önceden başına gelen var mı kesin hamilemiyimm..doktora haftaya gidebilcem