- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
bence biraz daha bekle canım erken gibi geldi banaKızlar ben bugün 4+4üm. Sizce cumartesi kese görünür mü yoksa bir hafta daha bekliyip öyle mi gitsem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence biraz daha bekle canım erken gibi geldi banaKızlar ben bugün 4+4üm. Sizce cumartesi kese görünür mü yoksa bir hafta daha bekliyip öyle mi gitsem.
bebek göreceğini sanmam canım biz dün 5+3 olarak kese gördük ancak :)Şimdi iyice artmistir bence görürsün bende c.tesi gidicem şuan 5+2yim bebeği gormeyi çok istiyorum acaba görür muyum olmadı haftaya yine cagircak biliyorum aslında
ayy çok zor bir durum parol gerçekten de kesmez. minoset de kullanabilirsin demişti dr. um ama ilk 3 ay bence hiçbirini kullanmasan daha iyi. eczanelerde alın bölgesine sürülen bitkisel stickler war. onları bi denesen??Kızlar ben migren hastasıyım paroladan başka ağrı kesici alamıyorum o da migreni kesmiyor. Migreni oluşta başka yöntem bilen var mı
Aynen alttan görür de gerek yok karından baksın bekliyimbence biraz daha bekle canım erken gibi geldi bana
Kullanmamaya çalışıyorum ama iki gündür beni perişan etti baş dönmem zaten var üstüne migren cila oldu resmenayy çok zor bir durum parol gerçekten de kesmez. minoset de kullanabilirsin demişti dr. um ama ilk 3 ay bence hiçbirini kullanmasan daha iyi. eczanelerde alın bölgesine sürülen bitkisel stickler war. onları bi denesen??
6+0 olarak gözüküyorum bakalım inş :)Kaç haftaliksin canım sen inşallah güzel haberlerle geliceksn
amin inşallah canım çok sağolinşallah canım bekliyoruz güzel haberlerini
Aynıymış günümüz canım sen git ona göre ben de giderim 20 sine gel demişti doktor ama6+0 olarak gözüküyorum bakalım inş :)
Aynıymış günümüz canım sen git ona göre ben de giderim 20 sine gel demişti doktor ama ☺
doktorum aradı şimdi dün testler istemişti kan değerlerim çok düşükmüş kan ilacına başlatacak inşallah kilo yapmaz
inşallah canım sen naptın gittin mi?Yediklerine dikkat edersin, sağlıklı şeyler ile hiçbir sıkıntın olmaz inş
ben akşam gideceğim, doktorumun akşam da muayenesi var hem de daha açıklayıcı konuşuyor akşamları :) merakla diyeceği şeyleri bekliyorum.inşallah canım sen naptın gittin mi?
İyi yapmışsın o zaman canım. Ben de burdan okuduğumla doktorun ne kadar ilgisizlik yaptığını fark ettim ne kese boyutunu söyledi, ne ultrason fotoğrafı verdi (aile hekimi sordu) ne kan tahlili yaptı 3 hafta sonra gelirsin dedi sadece. Mhrs'den baktım da meğer o zaman da randevu yokmuş izine ayrılacak sanırım. Özel hastane en iyisi burda sadece bir tane var ama en azından insan gibi bir ilgi görüyoruz. Ben de en yakın zamanda gideceğim. Çok sinirlendimbende aslında erken olduğunu düşünüyorum da benim 3 tane düşüğüm oldu daha önce, o yüzden kullanmam gereken bir şey söyler belki diye gideceği bakalım :)
Canım bende devlete gidiyorum cünkü maalesef dogru duzgun özel hastane dahş yok niğdede devlettekı doktorlar daha ıyı ama ultrason goruntusu maalesefki vermiyorlar banada vermediler sali günü gitmiştim bende ilk kontrolüme, kese boyutunuda mesela bana direk soylemedı ama asıstanına not ettirdi soylerken bende dınledım ıyıceİyi yapmışsın o zaman canım. Ben de burdan okuduğumla doktorun ne kadar ilgisizlik yaptığını fark ettim ne kese boyutunu söyledi, ne ultrason fotoğrafı verdi (aile hekimi sordu) ne kan tahlili yaptı 3 hafta sonra gelirsin dedi sadece. Mhrs'den baktım da meğer o zaman da randevu yokmuş izine ayrılacak sanırım. Özel hastane en iyisi burda sadece bir tane var ama en azından insan gibi bir ilgi görüyoruz. Ben de en yakın zamanda gideceğim. Çok sinirlendim
Ya acemiliğimize de denk geliyor, zor yerlerde görev yapıyoruz evimde daha rahat ederim diye burada yapacaktım doğumumu ama ya benim ya da eşimin memleketine gideceğim Allah o günleri gösterirse. Devlet ayrı bir dert saygın olmayan özel hastane ayrı.Canım bende devlete gidiyorum cünkü maalesef dogru duzgun özel hastane dahş yok niğdede devlettekı doktorlar daha ıyı ama ultrason goruntusu maalesefki vermiyorlar banada vermediler sali günü gitmiştim bende ilk kontrolüme, kese boyutunuda mesela bana direk soylemedı ama asıstanına not ettirdi soylerken bende dınledım ıyıce