Hadi hayirlisi olsun canim insallah Bebeginin kalp atislarini duyarsinHayırlı akşmalar hanımlar bugun komşularla toplandık hepsi hamılemısın dıe sordu normalde de gobeklıyım ama bu sefer ney fark ettyse artık anladılar hamılelık oturmus ustune dıolar nasıl oluosamerdıven cıkarken bacagımı kaldrdıkca sankı kasıgımda fazlalık aertlık hıssettım galıba yavrum doldurdu inşallah öyledir yarın gidecegim görmeye inşallah görürüm.Birde acken sanki hiç hamile gbı degılım ne zamankı güzelce karnımı doyuruyorum bişeyler hissetmeye başlıorum umarım yanılmıorumdur
Bunu okurken bitter Yiyen benAyy canım yok hiç sevmem bende bitteryaşasınnn sütlü çikolatalar
22 temmuza kadar yengeç :) 23 temmuz ve sonrasi aslan :) bizimde tahmini tarihimiz 23 temmuz bakalimDoğum hangi tarih görünüyor 23 temmuza kadar yengeç diye biliyorum
Saol canım şimdi yine çamaşırım kirlenmiş biraz korkuyorum ama doktor progestana gerek yok dedi, kese altı temiz dedi, valla ilk trimesteri bi atlatsak sağlıkla inşAllah,şükürler olsun.Ama ilk başlarda zaten kanama olunca irtibatta kalalım çok olmadıkça korkulacak birşey yok diyor doktorlar...
Dikkat etmekde fayda var canım, ne de olsa ambalajlı katkılı bir urun, bitter tercih edebilirsin belki şeker oranı az hem, nacizane fikrim bu canım,Ayyy kızlar şu sıra canım sürekli çikolata istiyor. Yani hamileliğimi öğrendiğimden beri bir kez yedim. Şekerim falan da normal. Çevredekiler bu kadar kasmana gerek yok canın istediğinde ye diyorlar ama bilmiyorum yaaa, siz ne diyosunuz? Herşeyi yerken 2 kere düşünmekte yoruyor insanı
5+6 da başladı benimMide bulantılarınız kaçıncı haftada başladı kızlar?
Canım şimdi gördüm çok üzüldüm sağlıklı bir gebelik olur inşAllah kısa zamandaArkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Ben de cinsiyet merakındayım kalp atımı kesede konumu biseyler çıksa diyorum ama okuduğum yazılarda kızı da olan var oğlu da, kese konumuna göre sağda, kalp atımı 146, bakalım ne çıkacak minnaklarYok olmayınca diye tahmin yürüttümArkadaşın ilk bebeği erkekmiş bulantı yoktu diyor beni de bir cinsiyet merakı sardı hafta yaklaştıkça
Kuru erik benim mucizem oldu her sabah aç iken dört yada beş tane yiyorum bide 2 bardak su artık hangisi iyi geldi bilmiyorum ama ben erik diyorum:) dört gün cikamamistim bunu her sabah yapıyorum on gün oldu baya rahatım tavsiye ederimArkadaşlar kadık ağrılarınız ne alemde devam ediyormu.Birde kabızlık sorununuz varmı varsa gidermek için neler yapıyorsunuz.
Ben cinsiyeti merak etmiyorum simdilikBen de cinsiyet merakındayım kalp atımı kesede konumu biseyler çıksa diyorum ama okuduğum yazılarda kızı da olan var oğlu da, kese konumuna göre sağda, kalp atımı 146, bakalım ne çıkacak minnaklar
Cok gecmis olsun canim senin adina uzuldum ama herseyin hayirlisi olsunArkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.
Benim göbekte büyüdü.7+3teyim.bende sinir dışında aşırı derecede hiperaktiflik var uykum falan yok.Sevinçten mi bilmiyorum.Ben cinsiyeti merak etmiyorum simdilik
Acaba Hersey yolundami icerde buyuyormu diyorum
Belki size sacma gelebilir ama 7 haftalik olmama ragmen karnimin buyudugunu hissediyorum insallah keyfi yerinde dir bebisimin
Ruh haliniz nasil kizlar?
Yani bende Ani sinirlenme ve asiri stres Var
Amiin inşallah kan tahlılı falan alınırmı yarın eger bebegı gorurse bide aç gıtmeme gerek varmıCanım senden hayırlı haberler bekliyorum yarın.İnşallah görabilirsih.Bizleri de haberdar et.
Amiin inşallah .İnşallah sende guzel haber verirsinHadi hayirlisi olsun canim insallah Bebeginin kalp atislarini duyarsin
Benimde rdvum haftaya cumaydi ama bu cuma tiroid icin gidicem belki bakar tam Emin degilim bende
Calisiyomusun?Benim göbekte büyüdü.7+3teyim.bende sinir dışında aşırı derecede hiperaktiflik var uykum falan yok.Sevinçten mi bilmiyorum.
Insallah canim bizlerede Haber et merak ediyorum herkesin durumunu takip etmeye calisiyorumAmiin inşallah .İnşallah sende guzel haber verirsin
Aynen valla bende öyle buyumuş sankı kıpırdıomus gbı hıssedıorum bendeBen cinsiyeti merak etmiyorum simdilik
Acaba Hersey yolundami icerde buyuyormu diyorum
Belki size sacma gelebilir ama 7 haftalik olmama ragmen karnimin buyudugunu hissediyorum insallah keyfi yerinde dir bebisimin
Ruh haliniz nasil kizlar?
Yani bende Ani sinirlenme ve asiri stres Var
Kan tahlili vermedin mi?Amiin inşallah kan tahlılı falan alınırmı yarın eger bebegı gorurse bide aç gıtmeme gerek varmı
,Aynen valla bende öyle buyumuş sankı kıpırdıomus gbı hıssedıorum bende
Hcg degıl canım normal degerlere bakıolarya o kan. Daha bebegımı bıle goremedım bos kese gordum sdece bakalım yarın belli olacak dolup dolmadgıKan tahlili vermedin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?