2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Amiin canım hepiminkini inşallah.3 yasında durabılırmıyım soyledım annemin karnı büyücek büyüceeeek kardseım olacak dıo
Masallah
Benim kizim 9bucuk yasinda henuz bise demedim
Ama supheleniyo, surekli soruyo herseferinde hayir cevabini alinca hamile oldugun da ilk gun bana soyle tamam mi diyo
Bana dikkat edecek mis kaymamam icin tutacak mis yolda

Masallah
Benim kizim 9bucuk yasinda henuz bise demedim
Ama supheleniyo, surekli soruyo herseferinde hayir cevabini alinca hamile oldugun da ilk gun bana soyle tamam mi diyo
Bana dikkat edecek mis kaymamam icin tutacak mis yolda
Oyy maşşallah ne güzel akıllıymış Rabbim onun hürmetine bebeğini saglıcakla aldrsın kucagına

Günaydın hanımlar bugün küçük bebeğim mide kazinmasindan uyutmadi babasına kahvaltı hazırladık ufacık bizde atistirdik sizde de oluyor mu bu mide kazinmalari sabahın erken saatlerinde ?
Aynen benım gece yatınca oldu kalkıp atıstrdım azcık gerı yattım şimdi yine aynı durum

Kızlar sağlık ocaklarında yapılan rubella troid vs testler vardı ya onlara ac karnına mi gittiniz

Çok geçmiş olsun Allah yardımcın olsun

Rabbim bebeklerinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Bebeğimin yine kalp atışı yok birazdan kürtaja gireceğim.

bende de ara çikolata istemi oluyo.arada yiyorum ne ypayım

Hiç yengeç tanıdığım yok etrafımda merak ediyorum bende☺
benim erkek kardeşim yengeç 14 yaş var aramızda 19 yaşında .Çok vicdanlı merhametli çok hisli bir erkek.ben yengeç burçlarını seviyorum.İnşallah abla dayısıyla aynı gün doğar diyo :)

Saol canım şimdi yine çamaşırım kirlenmiş biraz korkuyorum ama doktor progestana gerek yok dedi, kese altı temiz dedi, valla ilk trimesteri bi atlatsak sağlıkla inşAllah,
inşallah canım dua etcez yapcak birşey yok iyi olsunlar diye elimizden geleni yapıyoruz...

valla bendede ani sinirlenmeler oldu ama benimki şiddetli mide bulantılarından hayat enerjim yok olmuştu.Resmen psikolojim bozuldu ağlıyordum birşey yiyemiyorum keyif almıyorum diye ama şükür 2 gündür maşallahım var sanırım yavaş yavaş doktorun dediği gibi azalıyo.7. ve 8. hafta çok yoğun olur demişti..

bende de çabuk sinirlenme var.ani parlıyom eşim şaşkın şaşkın bana bakıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…