2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de aynı kilodayım herşeyi yiyorum zaten bu hafta mide bulantısı geliyor yavaştan, bir süre yiyemeyeceğim için şimdi yiyeyim diyorum

Bencede ekmek yeme ben yedim 10 haftada 5 kilo aldım hiç hoşlanmıyorsun

Arkadaşlar toxoplasma rubella gibi testler yapılmadı bana herkes yaptırıyor mu
Bende devlet hastanesine gidiyorum ilk kese gözüktü sonra bebek 3 kez gitmeme rağmen hiç bi test yapılmadı ultrason dışında en son 15 kasim da gittim 15 gün sonra gel dedi bende önümüzdeki pazartesi gidicem bakalım test yapılacak mi ya da vitamin ve verecek mi

Benim mthfr667 heterezigot
Faktor2 heterezigot çıktı genetik doktoru çok uyardı beni 2 saaten fazla harektsiz kalma diye
Allah Allah hareketsz kalmamayı ilk defa duydum .kızımda sürekli yattım düşmesin die oxaman pıhtılaşmadan haberım yoktu 5. Katta otruorum asansor yok evden sdece aylık kntrollere cıkıodum

Ben de 4. Gidişim olcak haftaya halen yapmadı geçende dedim ben sağlık ocağında b 12 vurduyordum iğnem vardı fazlası iyi değil bırak dedi sadece test yapalım VS demedi

Çok üzüldüm canım ya çok gecmiş olsun Rabbım sana saglık versın hakkında hayırlısı olsun en kısa zamanda saglıklısından nasıp etsın Rabbım

Hayırlı akşmalar hanımlar bugun komşularla toplandık hepsi hamılemısın dıe sordu normalde de gobeklıyım ama bu sefer ney fark ettyse artık anladılar hamılelık oturmus ustune dıolar nasıl oluosa merdıven cıkarken bacagımı kaldrdıkca sankı kasıgımda fazlalık aertlık hıssettım galıba yavrum doldurdu inşallah öyledir yarın gidecegim görmeye inşallah görürüm.Birde acken sanki hiç hamile gbı degılım ne zamankı güzelce karnımı doyuruyorum bişeyler hissetmeye başlıorum umarım yanılmıorumdur

çok üzgünüm.Bende 3ay önce kürtaj oldum.Allah tez vakitte sağlıklı bir gebelik nasip etsin..

Yok olmayınca diye tahmin yürüttüm Arkadaşın ilk bebeği erkekmiş bulantı yoktu diyor beni de bir cinsiyet merakı sardı hafta yaklaştıkça
Aynen benide ya kimisi 16. Haftada falan öğreniyor 11 de öğrenende var siz ne hissediyosunuz ve de kesenin şekli nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…