• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Allah Allah hareketsz kalmamayı ilk defa duydum .kızımda sürekli yattım düşmesin die oxaman pıhtılaşmadan haberım yoktu 5. Katta otruorum asansor yok evden sdece aylık kntrollere cıkıodum

Bilmiyorum ki canım normalde kan sulandırıcı kullanmıyoruz ama gebe kalınca kullanıcamız için sorun olmaz heralde 😑

Arkadaşlar aranızdan ayrılıyorum birazdan kürtaja alacaklar, kese kanala kadar inmiş ve beta yarı yarıya geri düşmüş. Vücut atmaya çalışıyor dedi doktor, kese sağlıklı olsa yine de onu tutmaya çalışırdık ama kese de gelişmemiş dedi. Çok üzgünüm.

Canım Rabbim tez vakit sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah bende temmuzda kaybettim Rabbim bir daha yaşatmasın

Allah nasip ederse bebeklerimiz Yengeç burcu mu olacam şimdi?Ben de yengeç burcuyum gerçi de biraz nazli oluyorlar sanki:))

Yok olmayınca diye tahmin yürüttüm 😁 Arkadaşın ilk bebeği erkekmiş bulantı yoktu diyor beni de bir cinsiyet merakı sardı hafta yaklaştıkça 😁
Bence kisiden kisiye degisiyo
Ilk hamileligimde hic bulantim olmadi kizim oldu
Bunda asiri olmuyo ama tiksinme oluyo yani Kizimda boyle degildim
Oglan derse soyle bi sonuc cikaricam: ilk hamileligin gibi yasarsan ayni cinsiyet, farkli bi sekilde gecirirsen hamileligi ozaman karsi cinstendir :)
Bu sonuc icin cinsiyeti beklicez mecbur :D

Aynen benide ya kimisi 16. Haftada falan öğreniyor 11 de öğrenende var🙈 siz ne hissediyosunuz ve de kesenin şekli nasıl😁
Ben kız hissediyorum ☺ Kese de ilkinde tam yuvarlaktı bu da 8 haftalık hali ☺

Eklentiler

• IMG_20191204_200747.webp
    IMG_20191204_200747.webp
    11 KB · Görüntüleme: 58
Ben de aynı kilodayım herşeyi yiyorum zaten bu hafta mide bulantısı geliyor yavaştan, bir süre yiyemeyeceğim için şimdi yiyeyim diyorum ☺

Yaa öyle miii gelmez inşallah hiç bulantın falan, düşünmemeye çalış gelirse falan. Benim de yok şimdilik çok şükür 😊

Bence kisiden kisiye degisiyo
Ilk hamileligimde hic bulantim olmadi kizim oldu
Bunda asiri olmuyo ama tiksinme oluyo yani Kizimda boyle degildim
Oglan derse soyle bi sonuc cikaricam: ilk hamileligin gibi yasarsan ayni cinsiyet, farkli bi sekilde gecirirsen hamileligi ozaman karsi cinstendir :)
Bu sonuc icin cinsiyeti beklicez mecbur :KK70:
İnşallah böyle de değildir farklı bir cinsiyette bulantı çekemem 😂

Bencede ekmek yeme ben yedim 10 haftada 5 kilo aldım hiç hoşlanmıyorsun

Oyy maşallah. Günde 2 dilimi geçirmemeye çalışıyorum şimdilik bende bakalım. Daha hiç kilo almadım. Gramına kadar aynıyım o zaman da kafanda niye kilo almıyorum oluyor 🧐😅

Hayırlı akşmalar hanımlar bugun komşularla toplandık hepsi hamılemısın dıe sordu normalde de gobeklıyım ama bu sefer ney fark ettyse artık anladılar hamılelık oturmus ustune dıolar nasıl oluosa 😍merdıven cıkarken bacagımı kaldrdıkca sankı kasıgımda fazlalık aertlık hıssettım galıba yavrum doldurdu inşallah öyledir yarın gidecegim görmeye inşallah görürüm.Birde acken sanki hiç hamile gbı degılım ne zamankı güzelce karnımı doyuruyorum bişeyler hissetmeye başlıorum umarım yanılmıorumdur 🙊
Canım senden hayırlı haberler bekliyorum yarın.İnşallah görabilirsih.Bizleri de haberdar et.

Back
X