• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

,😀 gazdir o canim😁
Bende insanlar artik gorsun hamile oldugumu da yer versin metroda tramda diyorum
Yok kız gaz degıldırde kese buyudugu için belki şişkinliktir tabı bebegın hareketnı hıssedemeyızde biraz tecrubelyım bu 4. Hamılelık dış geblgde sayarsak 5. ☺☺

Hcg degıl canım normal degerlere bakıolarya o kan. Daha bebegımı bıle goremedım bos kese gordum sdece bakalım yarın belli olacak dolup dolmadgı
Bu hcg dediginiz gidip kendiniz hamile olup olmadiginizi gormek icin yaptirdiniz tahlill mi oluyo? Eger beyse ben onu yaptirmadim
Test yaptim doktordan rdvu aldim
Gittigimde 5 haftaydi kese gordu ama icinde bise gormedi henuz cok kucuk dedi bana kan tahlili yapmam icin kagit verdi
8 tup kan aldilar
Tiroid yuksek gorunuyo tekrar kan ver dedi
Dun yaptim 2. Kan tahlilini o sadece tiroid icindi
Tiroid oldugu icin cuma gunu yanina cagirdi, aslinda bugun cagirdida calistigim icin gidemedim cumaya gidicem Allah izin verirse

Calisiyomusun?
Ya bende Ani sinir oluyor
Yorgunluk
Uykuya doyamama
Aslinda calistigim icin cok yoruluyorum sabah 6da kalkiyo rum saat 7bucukda evden cikiyoruz aksam saat 6bucukda giriyoruz
Is yerim biraz uzak 1 saat suruyo cok yoruluyorum
Yilbasindan sonra kizimin okulunun dibindeki Hastaneye gecicem(hastanede calisiyorum) insallah Hersey daha iyi olur
Evet öğretmenim tüm gün ayaktayım yoruluyorum haliyle ama niye bilmiyorum enerjide var bence mutluluktan.zaten çok ayakta kalınca kasık ve bel ağrım oluyor.

Bu hcg dediginiz gidip kendiniz hamile olup olmadiginizi gormek icin yaptirdiniz tahlill mi oluyo? Eger beyse ben onu yaptirmadim
Test yaptim doktordan rdvu aldim
Gittigimde 5 haftaydi kese gordu ama icinde bise gormedi henuz cok kucuk dedi bana kan tahlili yapmam icin kagit verdi
8 tup kan aldilar
Tiroid yuksek gorunuyo tekrar kan ver dedi
Dun yaptim 2. Kan tahlilini o sadece tiroid icindi
Tiroid oldugu icin cuma gunu yanina cagirdi, aslinda bugun cagirdida calistigim icin gidemedim cumaya gidicem Allah izin verirse
Bende hcg yı yaptrdım da işte 8 tüp dedıgın kısmı yaptrmadım tok karnınamıydın sen kan verrken

Canım sana hiç test yapılmadıysa istenebilir bana aç gel demişti şekere falan bakmak için.
Yok canım yapılmadı sanırım bebegı görmeden yapmak istemedı ama her ihtimale karşı aç gel falnda demedı 11 gbı gtmeyı dusunuorum aç dayanabılrmym acaba

Yok canım yapılmadı sanırım bebegı görmeden yapmak istemedı ama her ihtimale karşı aç gel falnda demedı 11 gbı gtmeyı dusunuorum aç dayanabılrmym acaba
Bence gidince bi hemşireye sor eğer tok da olur derse orda simit falan atıştırırsın.sadece şeker için bence açlık gerekiyor onun dışındakilere pek açlığa gerek yok.belki ona baktırmaz bile.

Evet öğretmenim tüm gün ayaktayım yoruluyorum haliyle ama niye bilmiyorum enerjide var bence mutluluktan.zaten çok ayakta kalınca kasık ve bel ağrım oluyor.
Ya bende Mutluyum ama cok yoruluyorum utanmasam isyerinde hasta odasina girip uyucamm ya
Kasik agrilari azaldi baya bi bende
Bel agrisi surekli vardi zaten

Bende hcg yı yaptrdım da işte 8 tüp dedıgın kısmı yaptrmadım tok karnınamıydın sen kan verrken
Hayir 12 saat ac karnina verdim ama tabikide Yarin vermezsinn onu
Sen once gît rdvun a kagit verirse soyler zaten ac karnina diye ertesi gun sabah ac karnina gît yaptir
Yanina cikolata falan al benim Tansiyonum dusmus tu cikolata yedim

Ben cinsiyeti merak etmiyorum simdilik
Acaba Hersey yolundami icerde buyuyormu diyorum
Belki size sacma gelebilir ama 7 haftalik olmama ragmen karnimin buyudugunu hissediyorum insallah keyfi yerinde dir bebisimin
Ruh haliniz nasil kizlar?
Yani bende Ani sinirlenme ve asiri stres Var
Gayet relaksım ben de, annemin yanındayım diye sanırım eve dönünce sınırlı aksi olabilirim

Bu burun tıkanıklığı öldürüo benı ya ne yapabılırım yardım. gece yatınca tıkanıo resmn yaa ...Az öncede miğdem kıyıldı çok acıktım biraz atstrdım ama hala doymadım ya 🙈

Bu burun tıkanıklığı öldürüo benı ya ne yapabılırım yardım. gece yatınca tıkanıo resmn yaa ...Az öncede miğdem kıyıldı çok acıktım biraz atstrdım ama hala doymadım ya 🙈
Al benden de o kadar burun tikanikligi gaz mide bulantısı uyku hamileliği köküne kadar yaşıyorum sanırım

Back
X