- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Hahahha valla benimki hala yürümüyor sürünmüyor yaa bu kadar olurmu, doktoru normal diyor. Artık herkesin eee yürüyormu sorusundan bıktım valla. Sizinkiler hareketlendimiSanırsam herkesin bebeği tam zamanlı kudurma dönemine girdi kimse birşey yazamıyor
En azindan birsey yapıyormuş, benim oğlan da göbek üstü yatınca kendini geri geri ittiriyor sonra sürünmek icin göbeği kaldirmaya calisiyo olmuyo sinirden agliyor hahahaBizimki de yürümüyor. Sıralıyor sadece. Tay tay bile durmuyor. Durmaya korkuyor galiba. Bi ara duruyordu bıraktı. Elini bırakayım diyorum hemen yere eğiliyor. Düşmeden yavaş yavaş eğiliyor, belli korkuyor
Nasıl cesaretlendireyim bulamadım. Bu bayram hunharca yürüttüm elinden tutup. Ah Allah yürü ya kulum dese biYürüyünce de zor oluyomuş gerçi ama.
Ben de bikaç ay önce yaşına kadar yürür mü acaba derken saldım artıkEn azindan birsey yapıyormuş, benim oğlan da göbek üstü yatınca kendini geri geri ittiriyor sonra sürünmek icin göbeği kaldirmaya calisiyo olmuyo sinirden agliyor hahaha
Ben 2 gün sarktı yaptırmam iki bacaktan yaptılar su çiçeği aşısı kalmamış ellerinde sonra çağırırım gelince dedimerhabalar 12. ay aşılarını yaptırmış olanlar kaç aşı yapıldı acaba. ve tam 12. aya girince mi yapıldı yoksa doğum gününden sonra biraz sarkabiliyor mu?
Aldim ama simdilik istemiyor. Keyfine düşkün bayaBen de bikaç ay önce yaşına kadar yürür mü acaba derken saldım artık
Seninki koltuğa falan tutundurunca durabiliyorsa yürüme arkadaşı al ona tutunup oyuncaklarıyla eğlenir belki.
Bizim oğlan sahile çimene parka gidince aşka gelip yürümeye heveslendi. Biraz yaşıtlarına özeniyolar o konularda iyi de oluyoBizimki de yürümüyor. Sıralıyor sadece. Tay tay bile durmuyor. Durmaya korkuyor galiba. Bi ara duruyordu bıraktı. Elini bırakayım diyorum hemen yere eğiliyor. Düşmeden yavaş yavaş eğiliyor, belli korkuyor
Nasıl cesaretlendireyim bulamadım. Bu bayram hunharca yürüttüm elinden tutup. Ah Allah yürü ya kulum dese biYürüyünce de zor oluyomuş gerçi ama.
Bizimkide sevmedi. 13 aylık olacak yarın bi anda heveslenip yürümeye başladı yavaş yavaş biraz destek biraz kendi halşne bırakmak iyi geliyo. Akranlarına özeniyolarAldim ama simdilik istemiyor. Keyfine düşkün baya
Bu yazının ertesi günü önce 3 adım akşamına 6 adım attıBizimki de yürümüyor. Sıralıyor sadece. Tay tay bile durmuyor. Durmaya korkuyor galiba. Bi ara duruyordu bıraktı. Elini bırakayım diyorum hemen yere eğiliyor. Düşmeden yavaş yavaş eğiliyor, belli korkuyor
Gerçekten öyle. Pek bi yere çıkamıyoruz ama yaşıtları olmasa bile 3-4 yaş büyüğü bile heveslendiriyorBizim oğlan sahile çimene parka gidince aşka gelip yürümeye heveslendi. Biraz yaşıtlarına özeniyolar o konularda iyi de oluyo
Bizimki de yürüyor artık bazen tokezleyip düşse de çözdükBu yazının ertesi günü önce 3 adım akşamına 6 adım attıŞu an baya yürüyor. Ayakkabıyla engebeli yerlerde yürümeye daha alışamadı ama
Aleykum selam cnm ben 5-6 aylıkken olmuştum adet günler yorucu geçiyorsa inan normal bence dönem dönem isteksizlik bende oldu oluyor ama tamamen isteksizlik söz konusu değil tabi adet olmadigin için hormonal olabilir mi ki cnm bana da o ihtimal geldiKizlar selamlar nasilsiniz
Bu sefer bebeler hakkinda degil kendi uzerimden soru sorucam
Adet gordunuzmu?
Yani utanarak soruyorum ama cinsel isteksizlik varmi sizdede
Asiri derecede isteksizim ya, acaba cocukla ugrasmaktan yorgunluktanmi yoksa hormonalmi bilmiyorum
Adet konusu aslinda emzirmeye baglida olabilirAleykum selam cnm ben 5-6 aylıkken olmuştum adet günler yorucu geçiyorsa inan normal bence dönem dönem isteksizlik bende oldu oluyor ama tamamen isteksizlik söz konusu değil tabi adet olmadigin için hormonal olabilir mi ki cnm bana da o ihtimal geldi
Bilmiyorum ki canım vallaAdet konusu aslinda emzirmeye baglida olabilir
Ilk kizimda 2yil olmamistim
Ama isteksizlik nebilim valla
BeenBebekle tatile giden var mıı
Biz de gittik bikaç gün.Bebekle tatile giden var mıı
Hormonlardan olabilir ben de bilemedim şimdi.Kizlar selamlar nasilsiniz
Adet gordunuzmu?
Asiri derecede isteksizim ya, acaba cocukla ugrasmaktan yorgunluktanmi yoksa hormonalmi bilmiyorum
Canim ben daha 2 ay önce adet oldum o zamana kadar hiç istek yoktu. Yeni yeni başlıyor öyle söyleyimKizlar selamlar nasilsiniz
Adet gordunuzmu?