kızlar merhaba,
bebişim yakında 3 aylık olacak. sizler benden önde gidiyorsunuz, tecrübelerinizden faydalanmak istedim :)
bebiş ile ilgili aklımda olan bazı sorularım var. ben yazayım, cevaplayabilirseniz sevinirim. tahminimce sizlerinde benzer problemleri olmuştur, en azından bana yardımcı olursunuz :)
Bebişin saçı ilk dogdugunda bayagı bi vardı, ama gitgide döküldügünü görüyorum. yatagındaki çarşafında saç kılları var, oradaki saç kıllarından döküldügünü anlıyorum. birde saçı gitgide seyrekleşiyor zaten. bu normal mi sizce ? saçı komple dökülüp sonra geri mi çıkacak ?
kaç günde bir banyo yaptırıyorsunuz, ve her banyoda şampuan kullanıyormusunuz ? İlk zamanlarda hemşireler 2 günde bir banyo yaptırın ve haftada bir şampuanlayın demişlerdi. ama hep bu şekildemi gidecek bilemiyorum.
geçen gün başım agrıdı, ve dayanamadım minoset aldım. minoset plus olanından degil. bir mahsuru varmıdır acaba ?
zorunlu aşılar dışında hangi aşılarımız var acaba ? benim bildigim bir rota aşısı var, birde menenjit aşısı var. rota aşısını istersen verem aşısı ile beraber istersen bir sonraki ay vuralım dedi doktor, bir sonraki ayda yani 3. ay kontrolüne gittigimizde vuracagız. ama menenjit ne zamanlar vuruluyor hiç bilemiyorum.
owli uyku gurusu aldım, kısmetse kargodan gelmesini bekliyorum. ancak aldıktan sonra farkettigim bir sıkıntı var. bizimkini kundak yapamıyorum, hemen ellerini çıkarıyor. dolayısıyla çogu zaman yatırırken ellerini dışarıda bırakacak şekilde kundak yapıyorum. ama bu uyku gurusunda eller nasıl olacak bilemedim :) aldıgımın linkini de paylaşayım, zaten ürün gelsin elime yorumlarımı da yazacagım buradan :)
Owli Uyku Gurusu 0.5 Tog Zoo Zoo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
www.trendyol.com