2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sagol ya. Kesfetsinler o guzel de annede hal kalmadı valla. Uyku yok dinlenmeye zaten zaman yok. 3 koli toplayamadim daha 😳 bir de sanki sensör var çocukta uyutuyorum mis gibi. Benim sırtımın yere değdiğini hissediyor sanki uzandığım an ağlıyor 😢😂
Yaaa aynen bizler mahvoluyoruz malesef eşin yardımcı olsun olmadı canım toparlanırken

selamlar kızlar epeydir yazamadım ama takipteyim nasılsınız iyisinizdir inşallah
Bebeğimde doğduğu günden beri hafif hırıltı var fakat şimdilerde artmaya başladı ve geçenlerde kusmuğunda görseldeki gibi sarı şeyler vardı 😣 görünce çok korktum doktordan randevu aldım salı gününe ama sizle de paylaşmak istedim bu durumla karşılaşanınız var mı hiç ? Eki Görüntüle 2717062
Yok canım karsılasmadım ben böyle bir durumla bilgim yok açıkcası bencede doktorla görüş o daha iyi bilgilendirir

kzılar merhaba, bizim bebiş ile ilgili bir sorum olacak. sizlerin tecrübesine bir sormak istedim :)

2.5 aylık oldu bebegim. yakında 3 aylık olacagız. son 2-3 haftadır gözlemlediğim bir hareketi var.

ben veya babası evde gezdirmek için kucagımıza aldıgımızda, kafasını arkaya dogru yönlendiriyor, yani bizim omzumuzdan ayrılıyor ve kendini geriye dogru atıyor. kafasını geriye dogru attıktan sonra o şekilde kalabiliyor 2-3 dakika süresince. sonrasında bazen kafasını tekrar öne getirmek istiyor, öne getirirken de omzumuza vuruyor kafasını, ve sonrada aglıyor acıdı diye.

sizde de böyle birşey oluyormu acaba ? sormak istedim :)

anlatması biraz zor, umarım anlatabilmişimdir :)

kzılar merhaba, bizim bebiş ile ilgili bir sorum olacak. sizlerin tecrübesine bir sormak istedim :)

2.5 aylık oldu bebegim. yakında 3 aylık olacagız. son 2-3 haftadır gözlemlediğim bir hareketi var.

ben veya babası evde gezdirmek için kucagımıza aldıgımızda, kafasını arkaya dogru yönlendiriyor, yani bizim omzumuzdan ayrılıyor ve kendini geriye dogru atıyor. kafasını geriye dogru attıktan sonra o şekilde kalabiliyor 2-3 dakika süresince. sonrasında bazen kafasını tekrar öne getirmek istiyor, öne getirirken de omzumuza vuruyor kafasını, ve sonrada aglıyor acıdı diye.

Evet canım bizde de vardı aynı durum 2. Ayımızda :) sanırım başını tam olarak taşıyamadıklarından o hareket çünkü şuan 3.5 aylık bizimki ve artık yapmıyor 😊

Daha uzun süre tutamıyor kafasını ondandır bence☺️Yorulur bırakır kafayı bizimkide öyle yapıyordu

Maşallah canım☺️ Bizimki tam 4 aylık 6.500 kilo 63 cm boy ☺️
Kizlar anne sutu mu mama mi ? Esim korona oldu bu hafta asi vardi gidemicem malesef :KK43: abende merak ediyorum meeme reddi yasiyorum 1 aydir bebekler ugrasiyorum kolik gaz meme reddi huysuzluk .

He birde bebegim kucagimda hic durmuyor kicagima alip sevmek istoyorum yusyuvarlak oluyor kirmizinoluyor sonra agliyor . Kucagimda oturur gibide en fazla 5 dk duruyor bi sevemedim bebegimi kucagimda neden boyle siz beveginizi sevebiliuor musunuz ?

Aynı canım bizde de durum bilegiyle kolundan tuttuğumuzda kendini kaldırıyor MaşAllah dimdik ayağa kalkıyor, konuşmalara kendince sesler çıkararak eşlik ediyor keyfi yerinde olursa kendi kendine oynasarak ses çıkarıyor, sürekli ağzına birşeyler sokuyor battaniye mendil eli ne bulursa artık, bol bol gülücük saçıyor canı isterse :KK70: emerken etrafına bakma olayı var bı de az emiyor dikkati dağılıp etrafını izliyor derken çok düzenli emmiyor gündüz, gece baya emiyor şükür diş kaşıyici ne kullanıyorsun bizimki emziği ısırmayi sevmiyor ahşap kaşıyici alicam sanırım diğer plastikler hemen kılı tüyü çekiyor sanki o daha mantıklı geldi
Maşşallah canım.Benimkide aynı ya emerken bi çekio sonra etrafa bakıo gülüo devam 😊Kaşıyıcı plastık ya aynen dedgn gbi klı çekıo ahşap nasıl oluokı acıtmazmı acaba damagnı

Benimkide daha tam dönmedi gülmeler konusmaya çalışmalar ses çıkarmalar var baya karsılık veriyor ☺️ Yaa bende de inanılmaz bir karın ağrısı var bir haftadır adet olucak gibi geçmiyor niye acaba 🤦‍♀️ Senin spiralden olabilir belki ağrılar
aynen ya benımki spralden leke de gelıo sureklı.sende adet olavaksındr belki yada yumrtluoda olablrsın

X