Bazen balgamı o şekilde attıklarını okudum ama bilemiyorun. Alerji olması için kanlı mukus olması gerekiyo galibaBenim bebegim Hala mukuslu kaka yapiyor. Doktor kilo alimi iyi oldugu sürece sıkıntı yok dedi. Ama neden oluyor acaba
Bizimki 7.500 kg 3 numara iyi oluyor gibiSleepy kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz, biz 6150 Gr dik bı hafta önce sanki 3 numara sıkıyor gibi 4 e geçmek için erken mi
3+ diye bı numara var onu aldım 3 den farkı yok
Bence hemen öyle deme belki o anlık yapmıstır yada istememiş olabilir vazgeçme sen sürekli verKızlar bu memeyi tutup iki çekip bırakma olayı bizde de var bu meme reddi mi oluyor
Bizimki 7.500 kg 3 numara iyi oluyor gibi
ne güzel yapıosun canım.Benim huyum kötü illa kafaya takacak bişey buluyorum hele lohusalık dönemim çok kötydü benim büyük kızım konuşsa sinirleniodum okadar sinirliydim şimdi okadar degılım çok şükür.şimdi gülüyorum o halime deli gibi olmuşum resmen diorum.Kafaya taksak inan herkesin hayatında ne stres kaynakları var, şu an hayatımın en özel donemi ve hayatta bebegimden önemli hicbisey yok diyip kimseyi hiçbir şeyi kafaya takmıyorum.
Suyu da sabahtan yanıma iki tane 1,5 lt su alıyorum hep gözümün önünde olunca akşama kadar bitiyor, kalkıp içmeyi beklesem hayatta bitmez böyle olunca iciliyor
bende 3. isterim ama şimdilik istemıorm.Bende hap kullanmak istemıorum aynı şeklde eşimde istemıo oyuzden bi spral kaldı.sen neden taktrmak istemıosun 2.yi yakın zamanda isterim diemi yoksa zararları falan var diemi?Hayırlı olsun. Ben taktırmam hapta kullanmıcam eşim korunucak. İlerde 2.isterim çünkü hormonlarımla oynamak istemiyorum pek
travazol krem kullandm çok azalmıştıki adet oldum şimdi geçti çok şükür.korktum gecmeden adet oldm dahada artacak die ama artmadı hastalgm btnce yeniden başlarmı bilemiorum ama şimdilik rahatım çok şükür.Candysisters senin kaşıntı olayı nasıl oldu bende de başladı bu ara kasıntı ya
Mama veriyormusun biberonla?O an çok zorlama istemedimi al kucagına gazını çıkar sonra yine dene yıne almazsa bırak başka şeylerle vakit gecirt biraz sonra yine dene.Göğsündeyken sen göğsünü sıkarak agzına akıtmaya çalış.Benimkide bazen yapıor ya kafasını çeviriyor ya kendini gerıo hiç yaklaşmıo gögsume ben dedıklerımı yapıorum.bide uyurken emzrmeyide dene .Allah kolaylık versin canım.İyi aksamlar kızlar büyük problemim moralim cok bozuk akıl verin yaşayan varmı yada bilen? Oğlum mememi reddediyor emmiyor sütüm azalmıstı bikaç gündür simdi agzına memem deyince basıyo cıglıgı aglaya aglaya bi hal oluyor napıcam ben
O zaman taktır mecbur eşin niye istemiyorki? Yok yakın zamanda istemiyorum 5 sene sonra falan ağrılı oluyor diyorlar bide çevremde çok duydum onu taktırıp hamile kalan var güvenmiyorum pek. En iyisi yine eşimin korunmasıbende 3. isterim ama şimdilik istemıorm.Bende hap kullanmak istemıorum aynı şeklde eşimde istemıo oyuzden bi spral kaldı.sen neden taktrmak istemıosun 2.yi yakın zamanda isterim diemi yoksa zararları falan var diemi?
Anladım bende de oluyor anlamadım alerjikmi ki bilemedimtravazol krem kullandm çok azalmıştıki adet oldum şimdi geçti çok şükür.korktum gecmeden adet oldm dahada artacak die ama artmadı hastalgm btnce yeniden başlarmı bilemiorum ama şimdilik rahatım çok şükür.
Gün içersinde çoğu kez yapıyor sadece uyuklarken bırakmadan emiyorBence hemen öyle deme belki o anlık yapmıstır yada istememiş olabilir vazgeçme sen sürekli ver
Bende öyle o yüzden eşime devrettm korunma işiniO zaman taktır mecbur eşin niye istemiyorki? Yok yakın zamanda istemiyorum 5 sene sonra falan ağrılı oluyor diyorlar bide çevremde çok duydum onu taktırıp hamile kalan var güvenmiyorum pek. En iyisi yine eşimin korunması
Bilemedimki geçici bi dönem bence emmese uyuklarkende emmezGün içersinde çoğu kez yapıyor sadece uyuklarken bırakmadan emiyor
Aynen bence en güveniliri o yaniBende öyle o yüzden eşime devrettm korunma işini
Benimkide 3 ay 4 günlük bende adet olmadım kasıklarım benimde ağrıyo adet olmus gibi ama gelen yok ben 1 sene olmam diye düşünüyorum annemde öyle olmus çünküBenim oğlan 3 ay 9 günlük oldu ben hala adet olmadım ama olacakmışım gibi kasıklarım belim ağrıyor ara ara. Sizde durumlar nasıl?
@sabdriyon bizimde 3 gün kaldı 3 aylık olmamızaşu sıralar mememe asılıp çekiyor ve emmiyor savaş halindeyiz . Koliklik var birazda nedensiz yere aksam saat 7 de baslayip gece 12 kadar ara ara agliyor sanki dayak yemiş gibi bunalıyorum bu halinden bazen çunku hem uzuluyorum hem sutum gidecek diye stres ediyorum . Bu hafta ici boy kilo olcumu icin saglik ocagina gidecez kac kilo oldu acaba . Emmedigi icin zayifladi diye dusunuyorum bugun 6 saat inat etti emmedi . En son sagip kasikla verdim gidip geliyolar bizimkine esim yanimda olmasaydi vay halime . Memem saşırdı artik nasil süt üreteceğini . Sende durumlar nasıl canım
Tamam canim gordum simdisandriyon sana yazdım ama gitmemiş mesajım yanlış yazmısım adını