2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Sleepy kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz, biz 6150 Gr dik bı hafta önce sanki 3 numara sıkıyor gibi 4 e geçmek için erken mi

3+ diye bı numara var onu aldım 3 den farkı yok

Sleepy kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz, biz 6150 Gr dik bı hafta önce sanki 3 numara sıkıyor gibi 4 e geçmek için erken mi

3+ diye bı numara var onu aldım 3 den farkı yok
Bence 4e geç ben de ilk günden beri sleepy kullanıyorum 6 kilo olunca 3 numarayı kullanmadan direk 4e geçtim çok memnunum rahat ediyor çocuk, şimdi 7 kilo hala 4 numara kullanıyorum

Aynen ya of :KK43: bide cabuk uzuyor anlamıyorum
Aynen yediği ictigi tirnaga gidiyor sanki. Uyurken kessem her şeye uyanıyor. Valla onuda nasıl çözeceksem. En ufak tikirtiya uyanıyor. Sesli ortamda uyuyamiyor. Hoş zaten uykuyada zor dalıyor ancak çarşafla sallarsak uyuyor. Oda 30 dk. Ne yapacagimi şaşırdım iyice.

Aynen yediği ictigi tirnaga gidiyor sanki. Uyurken kessem her şeye uyanıyor. Valla onuda nasıl çözeceksem. En ufak tikirtiya uyanıyor. Sesli ortamda uyuyamiyor. Hoş zaten uykuyada zor dalıyor ancak çarşafla sallarsak uyuyor. Oda 30 dk. Ne yapacagimi şaşırdım iyice.
Valla zor sese uyanıyorsa bi şekil çözücez artık napalım☺️

Öyle düşünme ,gerçekten olumsuz düşünmek bu düşünceleri gerçek yapıyor. Bırakacak gibi dersen emin ol bırakır.

Zaten yolu yariladik üç ay daha dayansa ek gıdaya geçecek o zaman bizi keyif için emecek
Aynen öylede İnşallah yeter.uyku pek uyumuyorum gündüz.stresde bolca var.okul kps cocuklar ev kalabalıklaştı derken hep stres.suyuda fazla içemiyorum

Bence 4e geç ben de ilk günden beri sleepy kullanıyorum 6 kilo olunca 3 numarayı kullanmadan direk 4e geçtim çok memnunum rahat ediyor çocuk, şimdi 7 kilo hala 4 numara kullanıyorum

AA ben de geçeyim o zaman, 3+ olanı da 160 Lik paket almıştım ne yapacaksam artık:)

Aynen öylede İnşallah yeter.uyku pek uyumuyorum gündüz.stresde bolca var.okul kps cocuklar ev kalabalıklaştı derken hep stres.suyuda fazla içemiyorum

Kafaya taksak inan herkesin hayatında ne stres kaynakları var, şu an hayatımın en özel donemi ve hayatta bebegimden önemli hicbisey yok diyip kimseyi hiçbir şeyi kafaya takmıyorum.

Suyu da sabahtan yanıma iki tane 1,5 lt su alıyorum hep gözümün önünde olunca akşama kadar bitiyor, kalkıp içmeyi beklesem hayatta bitmez böyle olunca iciliyor

Hadi ya baya darmış o zaman. Sleepyden memnun musun peki
Memnunum şimdiye kadar pişik ya da sızdırma filan yaşamadık bence tam fiyat performans bezi, toplu alırsan tanesi 0,60 Kr civarına geliyor

Sadece bı kere yanlışla külot bez olanını almışım onu hiç sevmedim göbek kısmındaki lastikler sıkıp iz yaptı göbeğinde, cırtlı bezi güzel ama

Memnunum şimdiye kadar pişik ya da sızdırma filan yaşamadık bence tam fiyat performans bezi, toplu alırsan tanesi 0,60 Kr civarına geliyor

Sadece bı kere yanlışla külot bez olanını almışım onu hiç sevmedim göbek kısmındaki lastikler sıkıp iz yaptı göbeğinde, cırtlı bezi güzel ama
Anladım bazıları sızdığını söyledi bende primsya başladım hep devam ettim onunla pişikte yapmıyor onunla devam ederim büyük ihtimal☺️

İyi aksamlar kızlar büyük problemim moralim cok bozuk akıl verin yaşayan varmı yada bilen? Oğlum mememi reddediyor emmiyor sütüm azalmıstı bikaç gündür simdi agzına memem deyince basıyo cıglıgı aglaya aglaya bi hal oluyor napıcam ben

İyi aksamlar kızlar büyük problemim moralim cok bozuk akıl verin yaşayan varmı yada bilen? Oğlum mememi reddediyor emmiyor sütüm azalmıstı bikaç gündür simdi agzına memem deyince basıyo cıglıgı aglaya aglaya bi hal oluyor napıcam ben
Ayni durumdayim ya bugun 6 saat aç kaldı aglaya aglaya pompa ile sağıp kaşikla verdim . Kaç haftadır boyle uyuz oluyorum ya sanki canavar görmüş gibi emmiyor . Kilo alacagina zayiflayacak ya neden böyle anlamadim bende . Biberon veriyoruk sagio bazen ona mi alisiyorda yapiyor bilmiyoruk . Hatta oynuyor mememle hah tamam şimdi emiyor diyorum asılip asılıp çekiyor bana bakıyor 🙂

@sabdriyon bizimde 3 gün kaldı 3 aylık olmamıza 😊 şu sıralar mememe asılıp çekiyor ve emmiyor savaş halindeyiz . Koliklik var birazda nedensiz yere aksam saat 7 de baslayip gece 12 kadar ara ara agliyor sanki dayak yemiş gibi 😂 bunalıyorum bu halinden bazen çunku hem uzuluyorum hem sutum gidecek diye stres ediyorum . Bu hafta ici boy kilo olcumu icin saglik ocagina gidecez kac kilo oldu acaba . Emmedigi icin zayifladi diye dusunuyorum bugun 6 saat inat etti emmedi . En son sagip kasikla verdim gidip geliyolar bizimkine 🙂 esim yanimda olmasaydi vay halime . Memem saşırdı artik nasil süt üreteceğini . Sende durumlar nasıl canım 😊

X