kızlar merhaba
kafama takılan bşrkaç sorum olacak. eminimki benzer şeyler sizlerde de vardır, hep birlikte yorumlayalım diye düşündüm :)
benim bebiş 2 aylık olacak yakında. 50 günlüğüz
benim bebiş'i düz yerde yatırmak çok zor. sürekli kalçayı dışarıya çıkarttıgı kafayı yana yatırdıgı düzensiz bir pozisyon seviyor. anne yanı beşik almıştık, kucakta uyutuyorum ama beşige koyunca uyanıyor, sanki düz yeri sevmiyor. araba için aldıgımız oto koltugu evde, bu oto koltuguna koyunca çok güzel ve kolayca uyuyor. ama bu oto koltugu ergonomik mi tam onu bilemiyorum. çünkü oto koltugunda yamuk yumuk bir şekile girip öyle uyuyor. ama kucaga aldıgımızdada yamuk bir şekle girip öyle uyumayı seviyor. normalmi ?
bebişin kusması normalmidir ? bizimki artık iki beslemede bir memeden ayrılınca gazını çıkartmaya çalışırken kusuyor. bu kusması doydugunumu belirtir, yoksa bir sıkıntımı var, veya alışkanlık halinemi getirdi ?
bebişin kulağının üstünde ve alnında saç kılları var dogdugundan beridir. ilk zamanlarda doktora sormuştum geçer demişti, ama 2 ay olacak halen geçmedi. sizde de varmıdır bu durum ?
birde benim gögüslerden eşit süt gelmiyor. birinden 60 geliyor, birinden 20 falan geliyor. eşit olması ideal degilmi ?
bebiş sadece d vitamini alıyor. demir takviyesine ilerleyen aylarda başlanacak diye biliyorum. sizde durum nasıl ? birde göz muayenesine ne zaman göüreceksiniz ?
bebiş ufak seslere çok tepki veriyor. uyurken ufak bir gürültüde ellerini falan havaya kaldırıp irkiliyor. veya bazen hiç ses olmamasına ragmen uykudayken irkildiğini görebiliyorum. normalmi caba ? neden bu kadar tedirgin ki ?
banyo yaptırırken agzına su kaçmamasını nasıl sağlıyorsunuz ? agzı ister istemez açık olabiliyor ve su kaçıyor. hissediyorum çünkü çok rahatsız oluyor su kaçınca
çok yazdıysam kusuruma bakmayın :)