- 5 Mayıs 2020
- 144
- 148
Rapor flan almayı düşünmüyor musun canım daha bebeğim çok küçük 3 aylık olacak izin bittiğinde
Rapor flan almayı düşünmüyor musun canım daha bebeğim çok küçük 3 aylık olacak izin bittiğinde
Ben bugun sağlık ocagında yaptırdım şırınga birşey yavaş yavaş verdi 1 saat emzirme dedi kusmaması için bende 1 saat sonra emzirdim emdiğini çıkardı biraz zaten yarım saatte etki ediyormus
Aynen bende oyle yaparim en iyisi . Tesekkur ederim canim
Aynen yapmaları en iyisi. Herkeste farklı etki yapıyo demekkş bizimkşnde şimdilik bişey yok. Yarım saat içinde erki gösteriyormuş zaten sanırımAslında yapmaları lazım, arkadaşa neden zorluk çıkarmışlar hayret, size de şifa olsun inşallah, biz de biraz ishal yapmisti
Ne güzel benimkide yapmaya başladı kaka demekki dönem dönem oluyor böyle şeylerSelam kızlar
2-3 gündür düzenli yapmaya başladı kakasını bebeğim sanırım hepimzin bebeklerinde aynı durum varmış.. Sağlık ocağına gittim boyu kilosu bakıldı. Bu ay dr a götürmeyceğim.
Kızım kreşe başladı bi taraftan çok korkuyorum bi taraftan da kızıma kıyamıyorum okul diye ağlıyor çok zor durumdayımGetirip götürmek zaten ayrı bir sıkıntı bebekle çok zor oluyor..
kızın kaç yaşında bende seneye vermeyi düşünüyorumSelam kızlar
2-3 gündür düzenli yapmaya başladı kakasını bebeğim sanırım hepimzin bebeklerinde aynı durum varmış.. Sağlık ocağına gittim boyu kilosu bakıldı. Bu ay dr a götürmeyceğim.
Kızım kreşe başladı bi taraftan çok korkuyorum bi taraftan da kızıma kıyamıyorum okul diye ağlıyor çok zor durumdayımGetirip götürmek zaten ayrı bir sıkıntı bebekle çok zor oluyor..
Olsun canım üzülme anne sütünün bı damlası bile mucize bu aya kadar emzirmişsin hala da yetmezse bile emziriyorsun ne güzel. Yetmediği yerde mama verirsin dünyanın sonu değilof of hanımlar sütüm yetmıyor yetmıyor.emzrdim 30 ml mama içirdim uyudu 1 saat kadar sonra uyandı aglıo gaznı faln çıkardım emzrdm gögsmdede aglıo sonra 60 ml mama yaptım gurt gurt içtikiloda almıo zaten
Ne güzel benimkide yapmaya başladı kaka demekki dönem dönem oluyor böyle şeylerBende kilo boy kontrolü sağlık ocagıda yapıyor bu virüste sürekli hasteneye götürmüyorum açıkcası. İşin zor o zaman canım kaç yasında kızın
kızın kaç yaşında bende seneye vermeyi düşünüyorum
sagol canım ya ne bilim ilk kızımda bu sıralarda bırakmıstı beni.bu kızımda 2 yasına kadar emzrmek için elmden gelenı yapacaktm ama sanrm buda bırakacak.Canları sagolsun ya elden birşey gelmıor bırakırsada.Olsun canım üzülme anne sütünün bı damlası bile mucize bu aya kadar emzirmişsin hala da yetmezse bile emziriyorsun ne güzel. Yetmediği yerde mama verirsin dünyanın sonu değil
Maşallah canım aynen çabuk büyüyorlarDönem dönem aynı sıkıntıları yaşıyoruz cidden çabucak büyüsün diye bakıyoruz ama çabucak büyüyolar.. Kızım Ekim 2015 doğumlu tam 5 yaşında oldu..
5 yaşında canım. Geçen yıl gitti bu yıl da
Bende kanamasin diye dipten kesmiyorum bu seferde yüzü haritaya dönüyor bende nasıl kescem bilmiyorumKızlar bu tırnak kesme işini nasıl yapıyosunuz ben kestim ama az önce biraz etine geldi kanadı ya çok kötü oldumm of
Öyle düşünme ,gerçekten olumsuz düşünmek bu düşünceleri gerçek yapıyor. Bırakacak gibi dersen emin ol bırakır.sagol canım ya ne bilim ilk kızımda bu sıralarda bırakmıstı beni.bu kızımda 2 yasına kadar emzrmek için elmden gelenı yapacaktm ama sanrm buda bırakacak.Canları sagolsun ya elden birşey gelmıor bırakırsada.
Kızlar bu tırnak kesme işini nasıl yapıyosunuz ben kestim ama az önce biraz etine geldi kanadı ya çok kötü oldumm of