2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Rapor flan almayı düşünmüyor musun canım daha bebeğim çok küçük 3 aylık olacak izin bittiğinde

Rapor flan almayı düşünmüyor musun canım daha bebeğim çok küçük 3 aylık olacak izin bittiğinde

NE ZAmana kadar rapor alınacak ki
Benimki de 3 ay 1 haftalık olacak başladığımda
3 saat 10 dk okuldaki ders sürem git gel derken 3,5 saat çok değil. Dediğim gibi yarım gün olursa tabi

Ben bugun sağlık ocagında yaptırdım şırınga birşey yavaş yavaş verdi 1 saat emzirme dedi kusmaması için bende 1 saat sonra emzirdim emdiğini çıkardı biraz zaten yarım saatte etki ediyormus

Aslında yapmaları lazım, arkadaşa neden zorluk çıkarmışlar hayret, size de şifa olsun inşallah, biz de biraz ishal yapmisti

Aslında yapmaları lazım, arkadaşa neden zorluk çıkarmışlar hayret, size de şifa olsun inşallah, biz de biraz ishal yapmisti
Aynen yapmaları en iyisi. Herkeste farklı etki yapıyo demekkş bizimkşnde şimdilik bişey yok. Yarım saat içinde erki gösteriyormuş zaten sanırım

Yok tatlim ben kadin dogum dr dan almayacagim esimin arkadasinin karisi dr devlet hastanesinde calisiyor ona rica ettik i da genel cerrah bi arkadasi ile gorusmus gelsin yazarim ben raporunu demis pazartesi ona gidicem nasipse alicam raporumu..

Selam kızlar

2-3 gündür düzenli yapmaya başladı kakasını bebeğim sanırım hepimzin bebeklerinde aynı durum varmış.. Sağlık ocağına gittim boyu kilosu bakıldı. Bu ay dr a götürmeyceğim.

Kızım kreşe başladı bi taraftan çok korkuyorum bi taraftan da kızıma kıyamıyorum okul diye ağlıyor çok zor durumdayım Getirip götürmek zaten ayrı bir sıkıntı bebekle çok zor oluyor..

Ne güzel benimkide yapmaya başladı kaka demekki dönem dönem oluyor böyle şeyler Bende kilo boy kontrolü sağlık ocagıda yapıyor bu virüste sürekli hasteneye götürmüyorum açıkcası. İşin zor o zaman canım kaç yasında kızın

kızın kaç yaşında bende seneye vermeyi düşünüyorum

of of hanımlar sütüm yetmıyor yetmıyor.emzrdim 30 ml mama içirdim uyudu 1 saat kadar sonra uyandı aglıo gaznı faln çıkardım emzrdm gögsmdede aglıo sonra 60 ml mama yaptım gurt gurt içti kiloda almıo zaten

Olsun canım üzülme anne sütünün bı damlası bile mucize bu aya kadar emzirmişsin hala da yetmezse bile emziriyorsun ne güzel. Yetmediği yerde mama verirsin dünyanın sonu değil

Kızlar bebeğimin kakası mukuslu olduğu için bugün kontrolde doktor gaita istedi. Ve şimdiye kadar hep kilo alımı iyiydi. Son on günde sadece 100 gr almış birdenbire azalma olmuş kilo alımında. Sütümün yettiğini biliyorum karnı şişiyo sürekli yutkunyo emerken. Sürekli de çiş yapar zaten. Gaita sonucu şüpheli dedi ve ben süt alerjisi diyetine başladım. Sizce birdenbire kilo alımı azalmasına sebep olablir mi bu durum

Dönem dönem aynı sıkıntıları yaşıyoruz cidden çabucak büyüsün diye bakıyoruz ama çabucak büyüyolar.. Kızım Ekim 2015 doğumlu tam 5 yaşında oldu..

kızın kaç yaşında bende seneye vermeyi düşünüyorum

5 yaşında canım. Geçen yıl gitti bu yıl da

Olsun canım üzülme anne sütünün bı damlası bile mucize bu aya kadar emzirmişsin hala da yetmezse bile emziriyorsun ne güzel. Yetmediği yerde mama verirsin dünyanın sonu değil
sagol canım ya ne bilim ilk kızımda bu sıralarda bırakmıstı beni.bu kızımda 2 yasına kadar emzrmek için elmden gelenı yapacaktm ama sanrm buda bırakacak.Canları sagolsun ya elden birşey gelmıor bırakırsada.

Öyle düşünme ,gerçekten olumsuz düşünmek bu düşünceleri gerçek yapıyor. Bırakacak gibi dersen emin ol bırakır.

Zaten yolu yariladik üç ay daha dayansa ek gıdaya geçecek o zaman bizi keyif için emecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…