- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Valla ben 2 aydır gidemedim şehir dısındaydım hemee virüsten dolayı çok gitmek istemiyorum sağlık ocagında kilosuna gelişimine baktırıyorum aşılarını yaptırıyorum ama 4 yada 5 de gidicem bende belkikızlar biz 3 aylık olduk doktor kontrolu hangi aylarda oluyor. 4.5.6. Hangi aylarda gitmeliyim en son 15 gun once gittim ama doktor şu gün tekrar görelim demedi
Kalça ultrasonu içinde mi çağırmadılar. Bende 5. Ayda gitmek istiyorum. Belki ek gıdaya baslarız nasıl olur diyeValla ben 2 aydır gidemedim şehir dısındaydım hemee virüsten dolayı çok gitmek istemiyorum sağlık ocagında kilosuna gelişimine baktırıyorum aşılarını yaptırıyorum ama 4 yada 5 de gidicem bende belki
Ben 1.ayda yaptırdım kalça ultrasonu temiz çıktı. Aynen 4 yada 5. Bide sünnette ettiricem ben zaten bi dahaki aya inşallahKalça ultrasonu içinde mi çağırmadılar. Bende 5. Ayda gitmek istiyorum. Belki ek gıdaya baslarız nasıl olur diye
Ben 1.ayda yaptırdım kalça ultrasonu temiz çıktı. Aynen 4 yada 5. Bide sünnette ettiricem ben zaten bi dahaki aya inşallah
Bir sıkıntısımı var acaba yada atak dönemi dedikleri dönemde mi acaba diş falan olabilir mi kiKızlar selam. Hepiniz iyisinizdir umarım ben son günlerde çok bunaldım kim ne dese batıyo ya sürekli ağlıyorum bütün gün bebişle evdeyim işler bitmiyo bir de üstüne bebeğim birkaç gündür çok huysuz çok ağlıyor uykuya dalmakta zorluk çekiyor 3 ay 14 günlük şu an, bi sorunu yok ama uykusu gelince çığlıklarla ağlıyor uyuyana kadar zorlanıyor nedendir acaba çok mutsuzum
Kendimi gördüm aynı durumdayız biz de. Açlıktan delircek duruma gelmeden memeyi asla almıyor çığlık çığlığa haldeyiz. Geceleri saat başı nerdeyse uyanmaya başladı gündüz zaten uyumuyor. Karşılıklı ağlıyoruz 2 gundur zaten artık bir anda huyu degisti ağlıyor surekli... 4. Ay atağı mi oluyor artık bilemiyorum fenalardayım yani. Eşim bugun evden çalışıyor halimi gördü inanmiyodu bütün gün her an yanında olmazsam ya da kucakta olmazsa durmuyor dediğimde. Kendi gözüyle gördü yani ki bugün biraz daha sakin haliKızlar selam. Hepiniz iyisinizdir umarım ben son günlerde çok bunaldım kim ne dese batıyo ya sürekli ağlıyorum bütün gün bebişle evdeyim işler bitmiyo bir de üstüne bebeğim birkaç gündür çok huysuz çok ağlıyor uykuya dalmakta zorluk çekiyor 3 ay 14 günlük şu an, bi sorunu yok ama uykusu gelince çığlıklarla ağlıyor uyuyana kadar zorlanıyor nedendir acaba çok mutsuzum
Benimki seste uyuyor ama mesele bu ara üst katta inşaat var o seslere ragmen bile uyuyor ama çok dalamıyor bence sese alıstır o uykuya geçerken müzik sesi olsun arkadaKizlar bana akıl verin. Bebegim gündüzleri uzun uyumuyor en fazla 50 dakika zar zor oda. Ve ben uyusun diye iyice sessiz uyumaya alistirdim. Şimdi cit ciksa uyaniyor. Nasil sese alıştıracagim tekrar. Sizinkilerde böylemi? Misafir gelince ayri sorun oluyor. Onlarada susun bebek uyuyor diyememki
Evet ben yaptırdım ve kesinlikle yapılmasını öneriyorumKızlar merhaba rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
Kuzum bi sıkıntısı yok nasıl bu kadar eminsin dersen kucağa alınca evde gezinince hiç ağlamıyor keyfi yerinde. Diş konusundan ben de şüphelendim tükürüğü de arttı bu aralar bir tek o olabilirBir sıkıntısımı var acaba yada atak dönemi dedikleri dönemde mi acaba diş falan olabilir mi ki
Evet yaptırdım tavsiye ediyorum siz de yaptırın.Kızlar merhaba rota virüsü aşısı yaptırdınız mı?
AynıyızKendimi gördüm aynı durumdayız biz de. Açlıktan delircek duruma gelmeden memeyi asla almıyor çığlık çığlığa haldeyiz. Geceleri saat başı nerdeyse uyanmaya başladı gündüz zaten uyumuyor. Karşılıklı ağlıyoruz 2 gundur zaten artık bir anda huyu degisti ağlıyor surekli... 4. Ay atağı mi oluyor artık bilemiyorum fenalardayım yani. Eşim bugun evden çalışıyor halimi gördü inanmiyodu bütün gün her an yanında olmazsam ya da kucakta olmazsa durmuyor dediğimde. Kendi gözüyle gördü yani ki bugün biraz daha sakin hali
Dün gece kucağımda uyudu beşiğe koydum uyandı tam 3 kere böyle oldu sonra tekrar kucağımda uyuyakaldı tam dalana kadar indirmedim beşiğe koyunca da kazağımı yanına bıraktım da öyle uyuduKendimi gördüm aynı durumdayız biz de. Açlıktan delircek duruma gelmeden memeyi asla almıyor çığlık çığlığa haldeyiz. Geceleri saat başı nerdeyse uyanmaya başladı gündüz zaten uyumuyor. Karşılıklı ağlıyoruz 2 gundur zaten artık bir anda huyu degisti ağlıyor surekli... 4. Ay atağı mi oluyor artık bilemiyorum fenalardayım yani. Eşim bugun evden çalışıyor halimi gördü inanmiyodu bütün gün her an yanında olmazsam ya da kucakta olmazsa durmuyor dediğimde. Kendi gözüyle gördü yani ki bugün biraz daha sakin hali
Anladım canım şimdikilerinde dişi erken mi çıkıyor ne benimki el ağızda salyalar arttı emin olamadım geçici dönemler dayancaz mecburKuzum bi sıkıntısı yok nasıl bu kadar eminsin dersen kucağa alınca evde gezinince hiç ağlamıyor keyfi yerinde. Diş konusundan ben de şüphelendim tükürüğü de arttı bu aralar bir tek o olabilir
Bizimkide gündüz hiç uyumuyor nerdeyse kucakta uyursa anca. artık evin içinde de kanguruyla geziyorum valla. 3 ay 10 günlükAynıyızGündüz asla tek başına durmuyor sürekli kucağımda durmak istiyor bıraksam çığlıklarla ağlıyor benim de boynum tutuldu ama yine de indiremiyorum kucaktan. Okuduğum kadarıyla 3 aylıkken artık anne karnında olmadığını idrak ediyormuş o yüzden de ağlaması sürekli annesini istemesi normalmiş zamanla düzelecekmiş
Bizimkide ellerini ağzına götürüyor ama bence ellerini kullanmayı öğrenmeye başladıklarından öyle yapuyolar. Damaklarıda kaşınıyormuş gerçiAnladım canım şimdikilerinde dişi erken mi çıkıyor ne benimki el ağızda salyalar arttı emin olamadım geçici dönemler dayancaz mecbur
AynıyızGündüz asla tek başına durmuyor sürekli kucağımda durmak istiyor bıraksam çığlıklarla ağlıyor benim de boynum tutuldu ama yine de indiremiyorum kucaktan. Okuduğum kadarıyla 3 aylıkken artık anne karnında olmadığını idrak ediyormuş o yüzden de ağlaması sürekli annesini istemesi normalmiş zamanla düzelecekmiş
Gündüz imkanı yok yanından ayrılamıyorum basıyo yaygarası gözünün önünde olmam lazım mutlaka. Yemek işi inada bindi zaten memeye yanasinca basıyor çığlığı. Dun bi ara yatirdim ayağıma ağzında emzikle salladım mayisti baya şeklini hiç bozmadan yanina uzandım da oyle emdi ancak sakinleşti. Ayakta sallamaya da alıştırmak istemiyorum ama su sira sakinlestiriyor baya. Simdi de yeni uyudu aynı şekilde uyanmasın diye kalkamıyorum da valla. Kolay gelsin hepimizeDün gece kucağımda uyudu beşiğe koydum uyandı tam 3 kere böyle oldu sonra tekrar kucağımda uyuyakaldı tam dalana kadar indirmedim beşiğe koyunca da kazağımı yanına bıraktım da öyle uyudu