Bence 4e geç ben de ilk günden beri sleepy kullanıyorum 6 kilo olunca 3 numarayı kullanmadan direk 4e geçtim çok memnunum rahat ediyor çocuk, şimdi 7 kilo hala 4 numara kullanıyorumSleepy kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz, biz 6150 Gr dik bı hafta önce sanki 3 numara sıkıyor gibi 4 e geçmek için erken mi
3+ diye bı numara var onu aldım 3 den farkı yok
Aynen ya ofBende kanamasin diye dipten kesmiyorum bu seferde yüzü haritaya dönüyor bende nasıl kescem bilmiyorum
Uyukluyordu kesiyim dedim bi anda oynattı ne zor işlermişUyurken kesiyorum, bana da biri tavsiye etmişti.
Tam derin uykuda kesersen en ufak kıpırdama bile olmuyor daha kontrollü kesiliyor
Ben prima kullanıyorum hala 2deyim ama 3e geçicem sıkıyor sanki artıkSleepy kullananlar kaç numara kullanıyorsunuz, biz 6150 Gr dik bı hafta önce sanki 3 numara sıkıyor gibi 4 e geçmek için erken mi
3+ diye bı numara var onu aldım 3 den farkı yok
Aynen yediği ictigi tirnaga gidiyor sanki. Uyurken kessem her şeye uyanıyor. Valla onuda nasıl çözeceksem. En ufak tikirtiya uyanıyor. Sesli ortamda uyuyamiyor. Hoş zaten uykuyada zor dalıyor ancak çarşafla sallarsak uyuyor. Oda 30 dk. Ne yapacagimi şaşırdım iyice.Aynen ya ofbide cabuk uzuyor anlamıyorum
Valla zor sese uyanıyorsa bi şekil çözücez artık napalımAynen yediği ictigi tirnaga gidiyor sanki. Uyurken kessem her şeye uyanıyor. Valla onuda nasıl çözeceksem. En ufak tikirtiya uyanıyor. Sesli ortamda uyuyamiyor. Hoş zaten uykuyada zor dalıyor ancak çarşafla sallarsak uyuyor. Oda 30 dk. Ne yapacagimi şaşırdım iyice.
Aynen öylede İnşallah yeter.uyku pek uyumuyorum gündüz.stresde bolca var.okul kps cocuklar ev kalabalıklaştı derken hep stres.suyuda fazla içemiyorumÖyle düşünme ,gerçekten olumsuz düşünmek bu düşünceleri gerçek yapıyor. Bırakacak gibi dersen emin ol bırakır.
Zaten yolu yariladik üç ay daha dayansa ek gıdaya geçecek o zaman bizi keyif için emecek
Bence 4e geç ben de ilk günden beri sleepy kullanıyorum 6 kilo olunca 3 numarayı kullanmadan direk 4e geçtim çok memnunum rahat ediyor çocuk, şimdi 7 kilo hala 4 numara kullanıyorum
Ben prima kullanıyorum hala 2deyim ama 3e geçicem sıkıyor sanki artık
Aynen öylede İnşallah yeter.uyku pek uyumuyorum gündüz.stresde bolca var.okul kps cocuklar ev kalabalıklaştı derken hep stres.suyuda fazla içemiyorum
Kullanabildiğin kadar kullan madem veya birine ver ihtiyacı olan varsa :) ben de 2 numaradan bir paketi kullanamadım yengeme verdim o da hamile :))AA ben de geçeyim o zaman, 3+ olanı da 160 Lik paket almıştım ne yapacaksam artık:)
Hadi ya baya darmış o zaman. Sleepyden memnun musun pekiSleppy Prima ya göre kalıbı bayaa dar. İlk ay ben de Prima kullandım sonra pahalı geldi sleepy e geçtim, sleppy 2 numarası Prima bire eşit resmen
Hayırlı olsun. Ben taktırmam hapta kullanmıcam eşim korunucak. İlerde 2.isterim çünkü hormonlarımla oynamak istemiyorum pekDün ilk adetimi oldum bu arada.spral taktıran varmı aramızda ?Ben kararszm ya
Memnunum şimdiye kadar pişik ya da sızdırma filan yaşamadık bence tam fiyat performans bezi, toplu alırsan tanesi 0,60 Kr civarına geliyorHadi ya baya darmış o zaman. Sleepyden memnun musun peki
Anladım bazıları sızdığını söyledi bende primsya başladım hep devam ettim onunla pişikte yapmıyor onunla devam ederim büyük ihtimalMemnunum şimdiye kadar pişik ya da sızdırma filan yaşamadık bence tam fiyat performans bezi, toplu alırsan tanesi 0,60 Kr civarına geliyor
Sadece bı kere yanlışla külot bez olanını almışım onu hiç sevmedim göbek kısmındaki lastikler sıkıp iz yaptı göbeğinde, cırtlı bezi güzel ama
Ayni durumdayim ya bugun 6 saat aç kaldı aglaya aglaya pompa ile sağıp kaşikla verdim . Kaç haftadır boyle uyuz oluyorum ya sanki canavar görmüş gibi emmiyor . Kilo alacagina zayiflayacak ya neden böyle anlamadim bende . Biberon veriyoruk sagio bazen ona mi alisiyorda yapiyor bilmiyoruk . Hatta oynuyor mememle hah tamam şimdi emiyor diyorum asılip asılıp çekiyor bana bakıyorİyi aksamlar kızlar büyük problemim moralim cok bozuk akıl verin yaşayan varmı yada bilen? Oğlum mememi reddediyor emmiyor sütüm azalmıstı bikaç gündür simdi agzına memem deyince basıyo cıglıgı aglaya aglaya bi hal oluyor napıcam ben