2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar siz yüz üstü yatiriyormusunuz bebislerinizi. Benimki hic sevmiyor 1 dk sonra agliyor. Nasil alistircam. Boyun kaslari icin cok önemli doktor yatir dedi ama yatmiyo sıpa
Hangi saatler huzursuz değilse o zaman yatırmak lazım galiba. Bizim de bazen direkt başlıyo ağlamaya bazen de bakınıyo sakin sakin.

Bol bol emzir o göğsünü canim.. Büyük ihtimalle cok Süt birikmiştir. Göğsün cok sicaksa soguk suyla yika yada soguk havlu koy üstüne. Bide elinle masaj yap dağılsın.
Teşekkür ederim mastit dedikleri bu mu acaba ? Kötü bişeyler olacak diye endişem var.

Soguk su ve soguk havlu koyun demişsiniz. Soguk lahana uygulayın diyenler de var. Öte yandan İnternette bazı yerlerde sıcak su ile duş alın yazıyor. Ben de arada kaldım, sıcakmı iyi gelir soğuk mu diye ???

Benim de bu ara göğsüm de sertlik var dokununca acıyo. Demin sağayım belki gider dedim ama olmadı. Sağarken sıcak havlu koymak da işe yaramadı. Duşta sıcak su tutcam geçer inşallah

Canim bazen sicak iyi gelir ama iltihaplanmaya başladıysa soguk iyi gelir sicak dagitir. Bendrde olmustu, ben soguk suyla yikadim hep, emzirincede geçti bi süre sonra.

Icinde kagit yokmu kullanimina bak ne yaziyo

Bol bol emzir o göğsünü canim.. Büyük ihtimalle cok Süt birikmiştir. Göğsün cok sicaksa soguk suyla yika yada soguk havlu koy üstüne. Bide elinle masaj yap dağılsın.
Canim ben sicak suyla yikardim hep
Ebemde oyle demisti, kanallarin acilmasina yardim ediyo
Sicak su tutunca direk sut akardi kendiliginden

Canim bende sicak ise yaramisti
Ben sicak suyla gogsumu yikiyodum kanallari acmasini sagliyo, direk sut akmaya basliyodu
Hatta her emzirmede sicak suyla yikardim ilk haftalar, gogusumde yara olmustu acimasin kolay gelsin diye öyle yaptim. Banada ebe onermisti

Biz gecen hafta 1 kere denedik zordu ya ama bende 4 gundur kanama var arada kesiliyo bi bakmisim yine baslamis. Adet desem adet degil Ne oldugunu cozemedim.
Aynı sorun bende de var. 40 çıktıktan sonra normal adet oldum. 2 hafta sonra yine kahverengi lekelenmem oldu adet miydi degil miydi bilmiyorum

Aynı sorun bizde de var hep sag tarafa yatıyor kafa duzlesti elimden geldiğince çeviriyorum ama aynı

Aynı sorun bizde de var hep sag tarafa yatıyor kafa duzlesti elimden geldiğince çeviriyorum ama aynı
Eger yanında yatiyorsa yönünü degistir esinle diger tarafa yat yine sana doğru döner bide emzirirken ilk sag göğsünle basla basi sola yatsin baya fayda etti bende yatarken emzirirken de hep sol yanina yatirip emzirdim düzeldi şükür

Deneyecem cnm zaten bu kac gündür dikkatimi çekti düzeltmeye çalışıyorum tortikollis olmasından çok korktum çünkü bizim doğumda sag koprucuk kemgi kırıldı

Deneyecem cnm zaten bu kac gündür dikkatimi çekti düzeltmeye çalışıyorum tortikollis olmasından çok korktum çünkü bizim doğumda sag koprucuk kemgi kırıldı
Geçmiş olsun canım. Aynen bende korktum doktora götürdüm o dedi banada sag göğsünle emzirmeye basla diye bide yüz üstü yatir dedi gündüzleri yanindayken, oda fayda ediyormus boyun kaslarini gelistiriyormus

Geçmiş olsun canım. Aynen bende korktum doktora götürdüm o dedi banada sag göğsünle emzirmeye basla diye bide yüz üstü yatir dedi gündüzleri yanindayken, oda fayda ediyormus boyun kaslarini gelistiriyormus
Sağol canım kaynamis o çok şükür ortepedi de bana ortopedik bişey değil dedi bakalım deneyecem kulağı ile kafasi bi tuhaf oldu saga yatmaktan

gercekten ayni sen ekmekten bahsedince aynisini benim kardesimde yapiyo birde nerde icinde ufakta olsa ekmek olan poset gorse ic ice koyuya hem poseti baglamiyo hem ekmek almak eziyet oluyo. Bende soyleniyorum cok mu zor bunlari 1 posette toplayip baglamak diye bu sira resme merak saldi butun boya kalemlerim ordan burdan cikiyo birde yapacagi isi bastan savma yapiyor gecede sirf resim cizecegim diye uyumuyor sabahta uyanmiyo. Guzel guzel konusuyorum hayati ile ilgili hanimefendi ol kendini gelistir pratik ol vs. diye. Ogun cok iyi ertesi gun eski tas eski hamam yoruldum
Bizde denediğğmzde kanamam olmuştu ama ertesi gün sabaha geçmişti. Normal doğum mu?
evet normal dogum benim 1 gun kanamam var 1 gun yok adet miyim anlayamiyorum cunku kahverengi degil ay bir duzene gireydi bende rahatlayacam bunun yuzunden namazlari ihmal ediyorum cozemedim hala
Aynı sorun bende de var. 40 çıktıktan sonra normal adet oldum. 2 hafta sonra yine kahverengi lekelenmem oldu adet miydi degil miydi bilmiyorum
ayni muallaklik bende de var yalniz benimki kahverengi degil ama 1gun temiz akinti oluyo 1 gun bildigin net kanama bu boyle ne kadar surer bilmiyorum

Kızlar sol gögsüm kızardı emzirirken agrıyor falan diye bahsetmiştim. Şimdi üstüne sütüm de kesildi aniden. Akşam 2gögüste toplam 70ml gelen Süt şimdi 0 gelmeye başladı. Pompa ile çekiyorum ama hiçbirşey gelmiyor.

böyle aniden kesilmesi normal mi ? Ne yapmam lazım ? Kendimi çok kötü hissediyorum

3 gecedir gecemiz gündüzümüz karıstı gece uyumuyor hiç bu saat oldu hala ayaktayız perişanları oynuyorm artk ayakta zor duruyorm napıcam böyle nasıl koyucam eski düzene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…