- 19 Ocak 2018
- 875
- 708
- 34
Naptin canim geldimi sütün? Olmadi bi doktora gitKızlar sol gögsüm kızardı emzirirken agrıyor falan diye bahsetmiştim. Şimdi üstüne sütüm de kesildi aniden. Akşam 2gögüste toplam 70ml gelen Süt şimdi 0 gelmeye başladı. Pompa ile çekiyorum ama hiçbirşey gelmiyor.
böyle aniden kesilmesi normal mi ? Ne yapmam lazım ? Kendimi çok kötü hissediyorum
Sağ göğsün de mi aynı?Kızlar sol gögsüm kızardı emzirirken agrıyor falan diye bahsetmiştim. Şimdi üstüne sütüm de kesildi aniden. Akşam 2gögüste toplam 70ml gelen Süt şimdi 0 gelmeye başladı. Pompa ile çekiyorum ama hiçbirşey gelmiyor.
böyle aniden kesilmesi normal mi ? Ne yapmam lazım ? Kendimi çok kötü hissediyorum
Benim de aynıydı bir gün gündüz uyanık tutmaya çalıştım akşam 10 gibi banyo yaptırdım gece güzel uyudu. 1 hafta boyunca aynı devam ettim her akşam 10da yıkadım ve uyuttum şimdi daha iyiyiz3 gecedir gecemiz gündüzümüz karıstı gece uyumuyor hiç bu saat oldu hala ayaktayız perişanları oynuyorm artk ayakta zor duruyorm napıcam böyle nasıl koyucam eski düzene
Suan gündüzleri uyumuyormu hic canimBenim de aynıydı bir gün gündüz uyanık tutmaya çalıştım akşam 10 gibi banyo yaptırdım gece güzel uyudu. 1 hafta boyunca aynı devam ettim her akşam 10da yıkadım ve uyuttum şimdi daha iyiyiz
Yaa çok sevindim okuyuncaKizlar cok tesekkur ederim. Cok sukur ki binlerce sukur hatta sonsuuuz sukuur negatif cikti testim. Bigun bile virusluymus gibi evde olmak biseyler yapmaya calismak. Cocuklarindan uzak durmaya cabalamak maskeli evde durmak neler olabilieceginin ozetiydi. Cok zor Allahim bu belayi def eylesin tum dunyadan Rabbim sen uzak eyle bizlerden koru yavrularimizi Amin amin amin
Valla canim ben omzuma koyuyorum midesine biraz baski gelecek sekikde gezerek cikartiyorum birazda hoplatiyorum. Kollari ve basi benim omzumun üstünü geciyo, hem saat yönüne dogru ovaliyorum sonrada birkac kez sırtına hafif hafif elimin iciyle vuruyorum.. Bazen hemen cikariyor bazen cikmiyo agliyo ama cikana kadar bekliyorum yoksa dedigin gibi sabahlar olmuyor. Yada karninin üstüne yatir benimki sevmiyo ama belki seninki sever. Bazende koluma yatiriyorum yüz üstü öyle geziyoruz. Midesi kolumun üstünde oluyor.Kizlar hani bebisleri emziriyoruz ya ardından mide gazının ağızdan cikmasi gerekiyor. Ben beceremiyorum onu ya.ugrasiyirum baya ama oglum da huysuzlaninca çıkarmadan birkamsk zorunda kalıyorum. O da birikio ve çok zorlanıyor çocuk. Dün kabus gibi bir geceydi aglio sakinleşmio alttan pirtlatio yine aglio.kendi de uyumadı doğru dürüst ben de.sizin yontemleriniz var mı bana söyleyebileceğiniz. Böyle yap kolay olur dediğiniz
Ben de emzirmekte çok zorlanıyorum. Kucağımda hemen uyuyor. Ne yapsam uyandıramıyorum. Mama vermiyorum sütümü sağıp veriyorum ama çok yoruldum artık.45 günlük bebeğimSelam anneler :) bu grup kurulup hamilelik günlerini sayarken buralardayım sonra uğrayamadım pek ara ara okudum yazılanları. Sanırım çoğunluk emziriyor yavrusunu maşaallah. Biz 43 günlük olduk ama emmek istemiyor oğlum bazı günler hiç emmiyor hattameme +mama gidiyoruz ama çoğunluk mama var mı emziremeyip çoğunlukla mama veren
Uyuyor ama uzun ve derin uykular değil canım asıl uykusuna akşam dalıyorSuan gündüzleri uyumuyormu hic canim
Benimki bugün sabah 6 da kalkti öğlen 3 de anca uyutabildim agladi durduUyuyor ama uzun ve derin uykular değil canım asıl uykusuna akşam dalıyor
Canım leslie dışında en ufak hareket deneme 6 ay zaman ver kendineKizlar doğum yapali 2 ay11 gün oldu sezeryan ağrilarim falan coktan bitmişti.Kilo vermek için evde ufak hareketler yapayım dedim o günden sonra tekrar acimaya başladi sanki dikiş çizgimde tekrar kizarmiş gibi.Umarım önemli bir şey olmaz.
ay MaşAllah ne güzel yaptrmissimz bende hemen yaptırmak istiyordm da pandemiden korkumuzdan hastaneye mecbur kalmadıkça gitmiyoruz kidiger adeti de ilk kez duydumBiz 7. Gün sünnet ettirdik sünnet yapan doktora da saçnı traş ettirdim benimkininde baya vardı ama zeka ve göz için vs şifaası var diye kesmeye izin verdim. Gümüş veya altınla sadakasını verebilirsin ben şuan gümüştwn düşünüyorum altın aldı başını gidiyorgümüşün üstüne biraz daha ekleyip verilebilir. 2 gr civarıydı bizimki sanırı
ne okulu cnmKizlar biz bugun 52gunluk olduk. Rutininiz olustumu ne alemdesiniz
Bizde gece rutini olustu ama gunduz pek biseye benzemeyen rutin sanirim
Bugun buyuk kizim okula gitti, onu goturduk artik hergun git gel yapacaz belki boylecede rutin olustururuz
Benimde dün bitmişti güya sabah ilişki oldu yine kanamam olduBizde denediğğmzde kanamam olmuştu ama ertesi gün sabaha geçmişti. Normal doğum mu?
Ilkokulay MaşAllah ne güzel yaptrmissimz bende hemen yaptırmak istiyordm da pandemiden korkumuzdan hastaneye mecbur kalmadıkça gitmiyoruz kidiger adeti de ilk kez duydum
ne okulu cnm
Benimde dün bitmişti güya sabah ilişki oldu yine kanamam olduanlamadm bu işi
Yurt dışında mıydın sen okullar burda yüz yüze eğitime açılmadıIlkokul
Buyuk kizim 5.sinifa gidiyo
Evet canim turkiyede degilim benYurt dışında mıydın sen okullar burda yüz yüze eğitime açılmadı
Bizde gece 1kez uyandigi icin gunduz cok sk emiyo. Sure kisa tabikide. Cene guclendigi icin sutu cekim kuvvetide artti oyuzden birde cnmSizin de emzirme süreleriniz kısaldı mı? Bi tanesi 5 dk falan sürüyodur. Eğer uykuluysa süre uzuyo. Akşamları gece 12ye kadar delirme saati zaten. 5 dk bile durmuyodur. Ayırıp sıfırdan veriyomuş gibi yanaştırıyorum öyle öyle süre biraz uzuyo. Sizin de böyle mi ya
Kim diyo rezene zararli diyeson zamanlarda rezene zararli içmeyin diyen var kahve zararli diyolar emzirirken ne içelim?Kahveden vazgeçemiyorum hamileyken de az az içiyodum.rezene süt yapici tüm çaylarda damlalarda vs var.Napıcaz bilemedim.Hala içiyorum da cidden zarari varsa vicdan yaparım sonra