2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Naptin canim geldimi sütün? Olmadi bi doktora git

Sağ göğsün de mi aynı?

3 gecedir gecemiz gündüzümüz karıstı gece uyumuyor hiç bu saat oldu hala ayaktayız perişanları oynuyorm artk ayakta zor duruyorm napıcam böyle nasıl koyucam eski düzene
Benim de aynıydı bir gün gündüz uyanık tutmaya çalıştım akşam 10 gibi banyo yaptırdım gece güzel uyudu. 1 hafta boyunca aynı devam ettim her akşam 10da yıkadım ve uyuttum şimdi daha iyiyiz

Yaa çok sevindim okuyunca

Kizlar hani bebisleri emziriyoruz ya ardından mide gazının ağızdan cikmasi gerekiyor. Ben beceremiyorum onu ya.ugrasiyirum baya ama oglum da huysuzlaninca çıkarmadan birkamsk zorunda kalıyorum. O da birikio ve çok zorlanıyor çocuk. Dün kabus gibi bir geceydi aglio sakinleşmio alttan pirtlatio yine aglio.kendi de uyumadı doğru dürüst ben de.sizin yontemleriniz var mı bana söyleyebileceğiniz. Böyle yap kolay olur dediğiniz

Valla canim ben omzuma koyuyorum midesine biraz baski gelecek sekikde gezerek cikartiyorum birazda hoplatiyorum. Kollari ve basi benim omzumun üstünü geciyo, hem saat yönüne dogru ovaliyorum sonrada birkac kez sırtına hafif hafif elimin iciyle vuruyorum.. Bazen hemen cikariyor bazen cikmiyo agliyo ama cikana kadar bekliyorum yoksa dedigin gibi sabahlar olmuyor. Yada karninin üstüne yatir benimki sevmiyo ama belki seninki sever. Bazende koluma yatiriyorum yüz üstü öyle geziyoruz. Midesi kolumun üstünde oluyor.

Ben de emzirmekte çok zorlanıyorum. Kucağımda hemen uyuyor. Ne yapsam uyandıramıyorum. Mama vermiyorum sütümü sağıp veriyorum ama çok yoruldum artık.45 günlük bebeğim

Kizlar doğum yapali 2 ay11 gün oldu sezeryan ağrilarim falan coktan bitmişti.Kilo vermek için evde ufak hareketler yapayım dedim o günden sonra tekrar acimaya başladi sanki dikiş çizgimde tekrar kizarmiş gibi.Umarım önemli bir şey olmaz.

Canım leslie dışında en ufak hareket deneme 6 ay zaman ver kendine

ay MaşAllah ne güzel yaptrmissimz bende hemen yaptırmak istiyordm da pandemiden korkumuzdan hastaneye mecbur kalmadıkça gitmiyoruz kidiger adeti de ilk kez duydum
Kizlar biz bugun 52gunluk olduk. Rutininiz olustumu ne alemdesiniz
Bizde gece rutini olustu ama gunduz pek biseye benzemeyen rutin sanirim
Bugun buyuk kizim okula gitti, onu goturduk artik hergun git gel yapacaz belki boylecede rutin olustururuz
ne okulu cnm
Bizde denediğğmzde kanamam olmuştu ama ertesi gün sabaha geçmişti. Normal doğum mu?
Benimde dün bitmişti güya sabah ilişki oldu yine kanamam oldu anlamadm bu işi

Ilkokul
Buyuk kizim 5.sinifa gidiyo

Sizin de emzirme süreleriniz kısaldı mı? Bi tanesi 5 dk falan sürüyodur. Eğer uykuluysa süre uzuyo. Akşamları gece 12ye kadar delirme saati zaten. 5 dk bile durmuyodur. Ayırıp sıfırdan veriyomuş gibi yanaştırıyorum öyle öyle süre biraz uzuyo. Sizin de böyle mi ya

son zamanlarda rezene zararli içmeyin diyen var kahve zararli diyolar emzirirken ne içelim?Kahveden vazgeçemiyorum hamileyken de az az içiyodum.rezene süt yapici tüm çaylarda damlalarda vs var.Napıcaz bilemedim.Hala içiyorum da cidden zarari varsa vicdan yaparım sonra

Bizde gece 1kez uyandigi icin gunduz cok sk emiyo. Sure kisa tabikide. Cene guclendigi icin sutu cekim kuvvetide artti oyuzden birde cnm

Kim diyo rezene zararli diye
Ben her sabah iciyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…