- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
anladım canımEvet canim turkiyede degilim ben
Burada 1 eylul 5 yas itibari mecburi basladi
Bende duydum onu rezene içmiyorum bayadırson zamanlarda rezene zararli içmeyin diyen var kahve zararli diyolar emzirirken ne içelim?Kahveden vazgeçemiyorum hamileyken de az az içiyodum.rezene süt yapici tüm çaylarda damlalarda vs var.Napıcaz bilemedim.Hala içiyorum da cidden zarari varsa vicdan yaparım sonra
Bizdede başladı parmal emme ben eldiven giydiriyorum unutsun diye emzik alıstıramadım son bi bibs marka kaldı onu sipariş ettim onu denicem parmak emmek zararlı diyorlar parmak kısa kalır diyorlar eldivenle tutuyormMerhaba kizlar, bebegim suan 63 günlük, 1-2 haftadir elini yumruk yapip emiyordu. BEnde elini kesfetti diye engellemiyordum . Bugun başparmağını emmeye basladidoktor kontrolumuze daha var. sizde bu durumu yaşayan var mi? Parmak emmeyi ilerleyen zamanlarda biraktirilmak zor diye endiseliyim.
Ben özel muayenehanesi olan bi doktora gittim erkenden iyi ki yaptırmışım diyorumay MaşAllah ne güzel yaptrmissimz bende hemen yaptırmak istiyordm da pandemiden korkumuzdan hastaneye mecbur kalmadıkça gitmiyoruz kidiger adeti de ilk kez duydum
ne okulu cnm
Benimde dün bitmişti güya sabah ilişki oldu yine kanamam olduanlamadm bu işi
Etrafı tanımaya başladıklarından fazla emmek istemiyolarmış bide benim doktor 6-7 dk da doyuyo aslında diyordu 1. AyındaSizin de emzirme süreleriniz kısaldı mı? Bi tanesi 5 dk falan sürüyodur. Eğer uykuluysa süre uzuyo. Akşamları gece 12ye kadar delirme saati zaten. 5 dk bile durmuyodur. Ayırıp sıfırdan veriyomuş gibi yanaştırıyorum öyle öyle süre biraz uzuyo. Sizin de böyle mi ya
Bu dönem çoğu çocukta o olurmuş damakları oluşmaya başladığı için Ağzına götürürlermiş diye okudum huzursuzlukta yapıyormuş. Parmağınızla damağnı hafif ovalayın mutlu olur yazıyordu bi yazıdaMerhaba kizlar, bebegim suan 63 günlük, 1-2 haftadir elini yumruk yapip emiyordu. BEnde elini kesfetti diye engellemiyordum . Bugun başparmağını emmeye basladidoktor kontrolumuze daha var. sizde bu durumu yaşayan var mi? Parmak emmeyi ilerleyen zamanlarda biraktirilmak zor diye endiseliyim.
Çok iyi yaptrmissinz cnm vala ne kadar yaptılar sorması ayıp bende istiyorum bebekken dhaa kolay oluyormuşBen özel muayenehanesi olan bi doktora gittim erkenden iyi ki yaptırmışım diyorumsaç kestiemek adet diye değil aslnda Peygamberimizin sünnetlerinden diye kestirdim
400 tl istanbulda oturuyorum Fatihteydi doktorun yeriÇok iyi yaptrmissinz cnm vala ne kadar yaptılar sorması ayıp bende istiyorum bebekken dhaa kolay oluyormuş
Anladm cnm bı aratrmak lazım saolasin400 tl istanbulda oturuyorum Fatihteydi doktorun yeri
Ben de 11 günlükken yaptırdım çok memnunum iyi ki yaptırmışım canım tavsiye ederim 900e yaptırdım benÇok iyi yaptrmissinz cnm vala ne kadar yaptılar sorması ayıp bende istiyorum bebekken dhaa kolay oluyormuş
Çok uzun süre ya ara sıra bizimkine de oluyor uyuyamadıkça daha çok ağlıyorBenimki bugün sabah 6 da kalkti öğlen 3 de anca uyutabildim agladi durdu
Üroloji bölümüne mi randevu alicaz sünnet için nette hep öyle yazıyorBen de 11 günlükken yaptırdım çok memnunum iyi ki yaptırmışım canım tavsiye ederim 900e yaptırdım ben
Genel cerrah diye biliyorum amaÜroloji bölümüne mi randevu alicaz sünnet için nette hep öyle yazıyor
Himm tamam cnmGenel cerrah diye biliyorum ama
Bunları bende merak ediyorumYeni dogan sunneti yaptıran anneler.sunnet olurken bebek acı hissediyor mu? Lazerli mi yapılıyor.hiç bilgim yok.bilgilendirir misiniz lütfen
Bizimki sadece iğne vurulurkem ağladı sonrasında biberonla süt verdik sünnet olurken ağlamadı. Bi klasik tarz var bide lazer şeklinde ama sağlıklı olan klasik kesilmesi diye biliyorumYeni dogan sunneti yaptıran anneler.sunnet olurken bebek acı hissediyor mu? Lazerli mi yapılıyor.hiç bilgim yok.bilgilendirir misiniz lütfen