2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Evet canim turkiyede degilim ben
Burada 1 eylul 5 yas itibari mecburi basladi
anladım canım
Bende duydum onu rezene içmiyorum bayadır

Merhaba kizlar, bebegim suan 63 günlük, 1-2 haftadir elini yumruk yapip emiyordu. BEnde elini kesfetti diye engellemiyordum . Bugun başparmağını emmeye basladi doktor kontrolumuze daha var. sizde bu durumu yaşayan var mi? Parmak emmeyi ilerleyen zamanlarda biraktirilmak zor diye endiseliyim.

Bizdede başladı parmal emme ben eldiven giydiriyorum unutsun diye emzik alıstıramadım son bi bibs marka kaldı onu sipariş ettim onu denicem parmak emmek zararlı diyorlar parmak kısa kalır diyorlar eldivenle tutuyorm

Ben özel muayenehanesi olan bi doktora gittim erkenden iyi ki yaptırmışım diyorum saç kestiemek adet diye değil aslnda Peygamberimizin sünnetlerinden diye kestirdim

Etrafı tanımaya başladıklarından fazla emmek istemiyolarmış bide benim doktor 6-7 dk da doyuyo aslında diyordu 1. Ayında

Bu dönem çoğu çocukta o olurmuş damakları oluşmaya başladığı için Ağzına götürürlermiş diye okudum huzursuzlukta yapıyormuş. Parmağınızla damağnı hafif ovalayın mutlu olur yazıyordu bi yazıda

Ben özel muayenehanesi olan bi doktora gittim erkenden iyi ki yaptırmışım diyorum saç kestiemek adet diye değil aslnda Peygamberimizin sünnetlerinden diye kestirdim
Çok iyi yaptrmissinz cnm vala ne kadar yaptılar sorması ayıp bende istiyorum bebekken dhaa kolay oluyormuş

Kızlar selam. Ayrı ayrı mesajlarınız için Çok ama çok teşekkür ederim, hepsini okudum ama ancak dönüş yapabiliyorum. Hastaneye gidip sagdık, hatta hastane tipi pompayı pompayı 1 aylık kiraladım. Doktorada gittim antibiyotik verdi, augmentil 1000mg. Ateşimi takip ediyorum yakından, şimdilik iyi gibi. Birde Beyaz lahana Uyguluyorum, lahana da iyi geldi. Sıcak lahana sonra bebek emiyor sonra soguk lahana.

O gece çok kötü hissetmiştim ama şimdi iyiyim, moralimde yerine geldi. Mesajlarınız için tekrardan teşekkür ederim. İyi ki böyle bir forum sayfası var, dertlerimi paylaşabilecegimiz ve bizden anlayan insanlardan oluşan :)
Herkese ayrı ayrı yazamadım tekrardan kusuruma bakmayın ama iyiki varsınız :) hepimiz çok iyi birer anne olacağız eminim:)

Bugünde uyumuyoruz. 3 gündür sabah 6 da kalkiyoruz ve bu saatlere kadar uyumuyor. Gecede uyaniyo anlamadim gitti. Tam düzene giriyo diyorum diger gün hersey tepe takla oluyor

Yeni dogan sunneti yaptıran anneler.sunnet olurken bebek acı hissediyor mu? Lazerli mi yapılıyor.hiç bilgim yok.bilgilendirir misiniz lütfen

Kızlar d vitamini be kullanıyorsunuz sağlık ocağıda verilenlerde parapen olduğu söyleniyor bende ocean almayı düşünüyorum

Yeni dogan sunneti yaptıran anneler.sunnet olurken bebek acı hissediyor mu? Lazerli mi yapılıyor.hiç bilgim yok.bilgilendirir misiniz lütfen
Bizimki sadece iğne vurulurkem ağladı sonrasında biberonla süt verdik sünnet olurken ağlamadı. Bi klasik tarz var bide lazer şeklinde ama sağlıklı olan klasik kesilmesi diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…