2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

[
Canım ben kendim kestim sormadım bile çocuğun bişeyi yokken bağırsakları zorlar ya
Bende kendim kesmiştim kullanıyor musun dedi hayır zaten bitti sayılır dedim onu kullan dedi hatta 60 damla yapalım dedi ben şok . Bir şey demedim bir bildiği vardır diye ama hiç bir sitede 60 damla içen görmedim.

Benimki bugun tam 2 aylik ama 1 aylik oldugu zamanda da doktor sadece gaz sancisi oldugunda 6-8 damla verebilirsin dedi her gun verme dedi. Ben de cok sasirdim suan 60 damla nedir siz vermeyin o kadar. Cunku kac damla verirsek bi zaman sonra o da ise yaramamaya basliyormus

Bende anlamadim dedigim gibi araştirdim ve boyle hic gormedim . Doktorun bir bildigi vardir heralde diyip bisey demedim m. Sasirdim

Kızlar Bebeğim bir buçuk aylık oldu ve 2-3 hafta önce Gaz ilacını bırakmıştım doktor sordu Ben de eskisi kadar gazının sorun olmadığını Söylememe rağmen aynı Gaz ilacını daha fazla kullanmamı söyledi Siz kullanıyor musunuz. Günde 60 Damla Sub simblex.cok degilmi Dün tekrar kullanmaya başladım bebek çok huzursuz landı sanki ona zarar veriyor
:KK57: umarim ben yanlis anlamisimdir
6 damlami demek istedin?

:KK57: umarim ben yanlis anlamisimdir
6 damlami demek istedin?
Hay>r dogru kutusundada yaziyor 4 seferde gunluk 15 damla diye . Esimde yanimdaydi onada sordum boyle boyle dedi doktor dimi die evet dedi o da . Bugun vermedim cunku 2 gun verdim huzursuz oldu cok . Biraktiktan sonra daha mutluydu sanki .

Kizlar gercekten dogru soyluyosunuz ama bi gun sabret 2 gun sabret 3.gun bana geliyorlar. Hepsinin pesinde pervane olmam lazim herkes takip istiyo😒 mesela kardesim pencereyi acmis gece havalansin diye bi guzelde uyumus. Pencere buyuk kizima esmis. O hasta oldu sonra kendi hastalandi. İkisini iyilestireyim derken simdi ben hastayim.😢 Bebegime gececek diye korkuyorum .Ocaga cay suyu koyuyo su bitiyo caydanlik yaniyo vs vs. Tamam yardimci oluyo ama akli bir karis havada sanki. Herkesin pesinden kosmam lazim herkesi takip etmeliyim sakin bi kafayla duramiyorum ki 🤷😔😔
oyy bu kadar benzerlık olur aynı biz bide seninki kardesin rahat laf söyleyebılırsın ben onuda yapamıorum.yemekten kalkıoruz rkmeğin agzını kapatmıo ben denk gelrsem kapatıorum.bugun eşim gitti sabah gelmedi ekmek arıorum 1 tüm var ama agzı açık kalmış kurumuş ısıttım falan ama olmuo.
Hastalıkta aynen banyo yaptrmış benım kızı saçları su gıbı bırakmış resmen hiç kurulamamış ben gördüm şok oldum hemen kuruladım taradım ama şifayı kaptı sabaha hasta oldu.sonrada görümce oldu.ya sen kendin dikkat etmıo olabılırsn ama o çocuk ya.yavrum yatagındanda oldu zaten yerde yatıo.ustu başı açık yerde yuvarlana yuvarlana.bide gece çişe kaldırıo çoğunda oyuna dalıp unutuo nese kaldırıo atletını içinede sokmuo cocugun bel göbek açık yatıo.
Şimdi diğer arkadaşlar buldukça buluonuz diyebılırler ama biz berabrr yaşıoruz artık yapmak zorunda yani.Misafir degıl ev sahıbı.çoğu işi kendine bırakmıorum bile.

[

Bende kendim kesmiştim kullanıyor musun dedi hayır zaten bitti sayılır dedim onu kullan dedi hatta 60 damla yapalım dedi ben şok . Bir şey demedim bir bildiği vardır diye ama hiç bir sitede 60 damla içen görmedim.

Bende anlamadim dedigim gibi araştirdim ve boyle hic gormedim . Doktorun bir bildigi vardir heralde diyip bisey demedim m. Sasirdim
Canım her doktor iyi kesin biliyor diye biley yok maalesef artık öyle. İyice araştır başka doktora sor bence ya allah korusun çocuğa bi zararı olsa ömür boyu bizde doktor sonra ah yanılmışım dese ne fayda. Benböylw şeylerde fazla pimpirikliyim sanırım

Hay>r dogru kutusundada yaziyor 4 seferde gunluk 15 damla diye . Esimde yanimdaydi onada sordum boyle boyle dedi doktor dimi die evet dedi o da . Bugun vermedim cunku 2 gun verdim huzursuz oldu cok . Biraktiktan sonra daha mutluydu sanki .
Ozaman dozaji dusuktur
Kutunun uzerindede aynisi yaziyomus
Belkide yaramamistir sevmemistir ondan huzursuz davraniyodur

oyy bu kadar benzerlık olur aynı biz bide seninki kardesin rahat laf söyleyebılırsın ben onuda yapamıorum.yemekten kalkıoruz rkmeğin agzını kapatmıo ben denk gelrsem kapatıorum.bugun eşim gitti sabah gelmedi ekmek arıorum 1 tüm var ama agzı açık kalmış kurumuş ısıttım falan ama olmuo.
Hastalıkta aynen banyo yaptrmış benım kızı saçları su gıbı bırakmış resmen hiç kurulamamış ben gördüm şok oldum hemen kuruladım taradım ama şifayı kaptı sabaha hasta oldu.sonrada görümce oldu.ya sen kendin dikkat etmıo olabılırsn ama o çocuk ya.yavrum yatagındanda oldu zaten yerde yatıo.ustu başı açık yerde yuvarlana yuvarlana.bide gece çişe kaldırıo çoğunda oyuna dalıp unutuo nese kaldırıo atletını içinede sokmuo cocugun bel göbek açık yatıo.
Şimdi diğer arkadaşlar buldukça buluonuz diyebılırler ama biz berabrr yaşıoruz artık yapmak zorunda yani.Misafir degıl ev sahıbı.çoğu işi kendine bırakmıorum bile.
Sizinki baya baya bebek bakma niyetiyld gelip yerlesmis 🙄

Canım her doktor iyi kesin biliyor diye biley yok maalesef artık öyle. İyice araştır başka doktora sor bence ya allah korusun çocuğa bi zararı olsa ömür boyu bizde doktor sonra ah yanılmışım dese ne fayda. Benböylw şeylerde fazla pimpirikliyim sanırım
Bendd pinpirikliyim canim . Arastiriyorum genelde aldigim ilaclari . Bunuda arastirdim ve 60 damla icen yok . Ve ben bebek iyi gaz sorunu yok dememe ragmen artirmasini anlayamadim . Ben yemegime dikkat ediyorum zaten kimyon yiyorum vs . Dun vermedim bebek daha rahatti . Insan kendinin kendi doktoru olmali sanirim
Ozaman dozaji dusuktur
Kutunun uzerindede aynisi yaziyomus
Belkide yaramamistir sevmemistir ondan huzursuz davraniyodur
Kutunun ustune eczaci yazdi canim yani doktoru yanlis anlamadim yanlis anlamis olsaydim hem esim vardi yanimda hemde doktorun dedigi gibi kutunun uzerine yazdi lar 😐 dun vermedim daha rahatti . Inan hic bir yerde 60 damla icen gormedim

Kızlar acil bir sıkıntım var.

2 hafta önce doğum yaptım ve bebeğimi emzirerek besliyorum.

Sol göğsüme elleyince kahverengi ve beyazın birleştiği yerde elime nohut tanesinden daha büyük yuvarlak bir sertlik geliyor. Göğüste de birazcık ağrım var. Ateşimi ölçtüm, bir sorun yok. Bebek emerken canım acıyor.

Ne yapmalıyım ? Bir arkadaşım lahana koy demişti diye hatırlıyorum.

Nedir bu sıkıntı, ve nasıl çözerim kötüleşmeden ?

Kizlar siz yüz üstü yatiriyormusunuz bebislerinizi. Benimki hic sevmiyor 1 dk sonra agliyor. Nasil alistircam. Boyun kaslari icin cok önemli doktor yatir dedi ama yatmiyo sıpa

Kızlar acil bir sıkıntım var.

2 hafta önce doğum yaptım ve bebeğimi emzirerek besliyorum.

Sol göğsüme elleyince kahverengi ve beyazın birleştiği yerde elime nohut tanesinden daha büyük yuvarlak bir sertlik geliyor. Göğüste de birazcık ağrım var. Ateşimi ölçtüm, bir sorun yok. Bebek emerken canım acıyor.

Ne yapmalıyım ? Bir arkadaşım lahana koy demişti diye hatırlıyorum.

Nedir bu sıkıntı, ve nasıl çözerim kötüleşmeden ?
Bol bol emzir o göğsünü canim.. Büyük ihtimalle cok Süt birikmiştir. Göğsün cok sicaksa soguk suyla yika yada soguk havlu koy üstüne. Bide elinle masaj yap dağılsın.

X