- 9 Temmuz 2019
- 668
- 657
- 31
Anladım .mantıklı geldi banada.Sağdığım memeyi veriyorum son süt olayı var ya belki yağlı sütü sağamamışımdır diye . Sonra diğer memeyi veriyorum
Her gün sağamıyorum gece uykusuna bağlı. Gündüz pek sağılacak kadar sütüm olmuyor 2 saati doldurunca emmek istiyor sağarsam yetmez diye endişe ediyorum ama gece uzun uyursa memem doluyor o zaman sağabiliyorumAnladım .mantıklı geldi banada.
Peki günde kaç kere sağıyorsun
Anladim canim benim Amiin amin.. en iyisini yapiyorsun bosverBen takılmıyorum da ima edilen şeyin kötü niyet oldugunun farkındayım ona bozuluyorum Zaten .. arkadaşın çocuğu 2 numaradan başlamış bezi Bizim bebegin zayıf doğduğunu Riskli gebelik olduğunu , çok ani ameliyata alındığımi da biliyorRabbim kötü niyetten korusun .. benim sıkıntım bu yoksa ... Diğerleri gibi emiyormu Sezeryan mi diye cekistiren kafasizlari takmiyorum
kızımda bende çok tevrubesizdm şu an daha zevkine varıyorum anneliğinYa sevindim ♥ ilk annelik çok zorbakımda uyku falan değil şikayetim acaba sağlıklı mı diye her hareketini inceliyorum anlarsınız sanırım halimden
insAllah cnm hepimizin bol bol sütü olsun yarasın bebişlere insAllahBen buraya cevap yazana kadar kısa kısa emiyodu. Dün ve bugün ilk defa yine uzun emmeye başladı. Göğüslerim tekrar eskisi gibi olmaya başladı sanki. İçtiğim çaylar işe yaramaya başlamıştır inşallah
Neden sagiyorsunuz?Her gün sağamıyorum gece uykusuna bağlı. Gündüz pek sağılacak kadar sütüm olmuyor 2 saati doldurunca emmek istiyor sağarsam yetmez diye endişe ediyorum ama gece uzun uyursa memem doluyor o zaman sağabiliyorum
Nasıl kiloların gitti bendede gitti cok yok aslnda beklediğimden iyi ama ödemlerim gitmedi elim ayagım şiş halaBasindan beri esim tarafina benziyor elleri bana benziyo tek neyse en azindan kibar olacak diyorum
Bu arada kizlar ben hamilelikten onceki kiloma dustumbu hizla gittigine gore daha kilo verecek gibiyim
Hic bisey yapmiyorum bunyemle alakali ben hic kilolu biri olmadim. Her zamanki gibi yiyorum Gece bile kalkip pekmeze ekmek banip banip yiyorum sut olsun diyeNasıl kiloların gitti bendede gitti cok yok aslnda beklediğimden iyi ama ödemlerim gitmedi elim ayagım şiş hala
Hic bisey yapmiyorum bunyemle alakali ben hic kilolu biri olmadim. Her zamanki gibi yiyorum Gece bile kalkip pekmeze ekmek banip banip yiyorum sut olsun diye
Benim de çok kusuyo. Burnundan hiç kusmadı gerçi ama emzirme üstünden 1 saat geçmiş olsa bile kusuyo bazen. Bazen de sulu sulu. Bizde de reflü var heralde.Kızlar bebeğim ağzindan burnundan kusuyormdiyordum ya doktor kusmanın cok nedeni var reflü olabilir bi ilaç başlayalim dedi motilium ve gaviskon verdi.Kullanan var mi?Motilium u kullaniyorum su an kusmasi azaldi ama bitmedi
Bizdede var yogun sulu kusma nerdeyse tüm yediği cıkıyor bazen bazen burnundan geliyo bende gidicem doktoraKızlar bebeğim ağzindan burnundan kusuyormdiyordum ya doktor kusmanın cok nedeni var reflü olabilir bi ilaç başlayalim dedi motilium ve gaviskon verdi.Kullanan var mi?Motilium u kullaniyorum su an kusmasi azaldi ama bitmedi
Çok ilginç yaAdet oldum galiba demiştim ya, dün akşam pedime et parçası gibi bişey gelmiş. Küp şekerden çok az büyük. Korktum öyle bişey görünceZaten adet ağrısının üstüne karnımda kramp gibi bişeyler vardı 2-3 gündür. Ben de Allah Allah uzun zaman sonraki adete vücut alışmaya çalışıyo heralde demiştim. Şimdi geçti. Dr a sorucam belki doğumdan kalan bi parçadır
Ben doğrusunu bilmiyorum, bana doktor köy dedi ama kimse 10 dakika burada 5 dakiak şurada kalsın demedi..herhanfi bir bilgiye ulaşabildiniz mi?Sıcak yemek buzdolabına koyulmadan önce soğuması beklenmeli ya o mantıkla düştündüminternetten baktım bununla ilgili bir yazı göremedim.koydum öyle buzluğA.
bırde ben bir gögüsü tamamen emzirip diğerine sonra geçiyoruz.o sırada diğer memeyi sağdım.uyku saatimize denk getirdim.düşüncem iki memede boşolacağı için bebeğim uyurken bende uyur biraz süt toplarım.şimdide en son emdiği memeyi tekrar verdim emiyor.acaba yeterligelir mi aç kalır mı doğru mu yapıyorum diye merak etmekteyiM
Ya ben benim bebeğimde Reflü den supheleniyorum , kusma çok nadir ama Uykuda ağlar gibi oluyor Toplasan 3 kere falan kusmustur sadece ağızdan , doktor kendisi de söylemişti ikinci ayda reflü kusması olabilir demişti. Ama ilaç vermedi. sizdeki isaretler neler ? Paylaşabilir misiniz..Kızlar bebeğim ağzindan burnundan kusuyormdiyordum ya doktor kusmanın cok nedeni var reflü olabilir bi ilaç başlayalim dedi motilium ve gaviskon verdi.Kullanan var mi?Motilium u kullaniyorum su an kusmasi azaldi ama bitmedi
Aynı dert bendede de var. Ben spora başlamış olmama rağmen hala gitmiyor anlamadım. Engel olan şeyi çözemedim. Ben süt yapıcı şeyler yiyorum 4 litre su içiyorum günlüm 20 dakka spor yapıyorum. Ama bir gram gitmiyor çözemedimSon 3 haftadir kilo veremiyorum yerimde sekiyorum aşiri aşiri da yemiyorum emziriyorum diye arada tatliya düşüyorum sadece.Doğuma 76 yla girdim su an 65 de takılı kaldim.64 ü bile göremiyorum asla.Bünye alişti mi napti spor istiyor sanirim.15 dakikada bir emziren bi anne olarak neden emzirerek kilolarim gitmiyor acaba
Bebek tokken emmediğinde göğsümü boşaltmak için sağıyorum. Sütüm yetersiz geldiğinde de mama yerine o sütlerden veriyorumNeden sagiyorsunuz?
Neler oluyor bizeÇok ilginç yabenimde karnımda ağrı bardı dün gece tuvaletten kalkınca silince kan geldi birkaç kere dedim adet mi olucam ama bişey olmadı anlamadım