2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Anladim canim benim Amiin amin.. en iyisini yapiyorsun bosver

Ya sevindim ♥ ilk annelik çok zor bakımda uyku falan değil şikayetim acaba sağlıklı mı diye her hareketini inceliyorum anlarsınız sanırım halimden
kızımda bende çok tevrubesizdm şu an daha zevkine varıyorum anneliğin Rabb'im hep güzel günlerini göstersin insAllah
insAllah cnm hepimizin bol bol sütü olsun yarasın bebişlere insAllah

Her gün sağamıyorum gece uykusuna bağlı. Gündüz pek sağılacak kadar sütüm olmuyor 2 saati doldurunca emmek istiyor sağarsam yetmez diye endişe ediyorum ama gece uzun uyursa memem doluyor o zaman sağabiliyorum
Neden sagiyorsunuz?

Basindan beri esim tarafina benziyor elleri bana benziyo tek neyse en azindan kibar olacak diyorum

Bu arada kizlar ben hamilelikten onceki kiloma dustum bu hizla gittigine gore daha kilo verecek gibiyim
Nasıl kiloların gitti bendede gitti cok yok aslnda beklediğimden iyi ama ödemlerim gitmedi elim ayagım şiş hala

Nasıl kiloların gitti bendede gitti cok yok aslnda beklediğimden iyi ama ödemlerim gitmedi elim ayagım şiş hala
Hic bisey yapmiyorum bunyemle alakali ben hic kilolu biri olmadim. Her zamanki gibi yiyorum Gece bile kalkip pekmeze ekmek banip banip yiyorum sut olsun diye

Kızlar bebişim doğalı 4 gün oldu. bebiş emerken ilk anlarda gögüs ucumu ısırıyor, ve bu durum canımı çoook acıtıyor. Bazen dayanamıyorum ve ağlıyorum. Ayrıca yara bere olacak gögüs ucum. Sizce normalmi ? Bebişe kibar davran da diyememki :)

Hem mana hem meme veren anneler. Ne kadar emzirip ne kadar mama veriyorsunuz. Kızım erken doğdu kuvezde kalmıştı biliyorsunuz. İlk hafta hem emzirdim ama hiç kilo almadı diye doktor emzirme sonrası 60 cc mama var ne kadar içerse demişti. Ben nerdeyse saatlerce emziriyorum artık bunaltınca mama veriyorum. Bazen hepsini içiyoru. Sorunumuz maalesef kaka 2 gün yapmıyor sonra benim yardımımla yapıyor ve çok sert geliyor. Bunhafya kontrolümüz var 1 aylık olacak doktora sorucam ama kızım çok ağlıyor muhtemelen ondan dolayı. Mamamız hip marka. Sizin durum nasıl.

Kızlar bebeğim ağzindan burnundan kusuyormdiyordum ya doktor kusmanın cok nedeni var reflü olabilir bi ilaç başlayalim dedi motilium ve gaviskon verdi.Kullanan var mi?Motilium u kullaniyorum su an kusmasi azaldi ama bitmedi

Kızlar bebeğim ağzindan burnundan kusuyormdiyordum ya doktor kusmanın cok nedeni var reflü olabilir bi ilaç başlayalim dedi motilium ve gaviskon verdi.Kullanan var mi?Motilium u kullaniyorum su an kusmasi azaldi ama bitmedi
Benim de çok kusuyo. Burnundan hiç kusmadı gerçi ama emzirme üstünden 1 saat geçmiş olsa bile kusuyo bazen. Bazen de sulu sulu. Bizde de reflü var heralde.

Adet oldum galiba demiştim ya, dün akşam pedime et parçası gibi bişey gelmiş. Küp şekerden çok az büyük. Korktum öyle bişey görünce Zaten adet ağrısının üstüne karnımda kramp gibi bişeyler vardı 2-3 gündür. Ben de Allah Allah uzun zaman sonraki adete vücut alışmaya çalışıyo heralde demiştim. Şimdi geçti. Dr a sorucam belki doğumdan kalan bi parçadır

Son 3 haftadir kilo veremiyorum yerimde sekiyorum aşiri aşiri da yemiyorum emziriyorum diye arada tatliya düşüyorum sadece.Doğuma 76 yla girdim su an 65 de takılı kaldim.64 ü bile göremiyorum asla.Bünye alişti mi napti spor istiyor sanirim.15 dakikada bir emziren bi anne olarak neden emzirerek kilolarim gitmiyor acaba

Bizdede var yogun sulu kusma nerdeyse tüm yediği cıkıyor bazen bazen burnundan geliyo bende gidicem doktora

Çok ilginç ya benimde karnımda ağrı bardı dün gece tuvaletten kalkınca silince kan geldi birkaç kere dedim adet mi olucam ama bişey olmadı anlamadım

Ben doğrusunu bilmiyorum, bana doktor köy dedi ama kimse 10 dakika burada 5 dakiak şurada kalsın demedi..herhanfi bir bilgiye ulaşabildiniz mi?

Ya ben benim bebeğimde Reflü den supheleniyorum , kusma çok nadir ama Uykuda ağlar gibi oluyor Toplasan 3 kere falan kusmustur sadece ağızdan , doktor kendisi de söylemişti ikinci ayda reflü kusması olabilir demişti. Ama ilaç vermedi. sizdeki isaretler neler ? Paylaşabilir misiniz..

Bu arada başka bı doktor tavsiye etmişti, Emzirdikten sonra 10 dakika kadar dik pozisyonda tutun diye sindirim öncesi iyi gelir diye, bide reflü yatağı kesin alın bence.. Ben doğduğundan beri kullanıyorum

Aynı dert bendede de var. Ben spora başlamış olmama rağmen hala gitmiyor anlamadım. Engel olan şeyi çözemedim. Ben süt yapıcı şeyler yiyorum 4 litre su içiyorum günlüm 20 dakka spor yapıyorum. Ama bir gram gitmiyor çözemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…