2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bugün kırkımız çıkıyor ve yapayalnızız

Bence hiç üzülme benimkinde kayınvalidem vardı sadece Eşimle birlikte bide arkadaşım ay keşke olmasalardı buna ne gerek var bunu neden yapıyorsunuz bu kadar çok fotoğraf çekmeyin Bu kadar çok dokunmayın Çocuğu rahat bırakın suratını asa asa hicbisey yokken günü zehir etti sadece kendine daha rahat edersin emin ol yalnızlık lohusalıkta iyi biseymis çok iyi anladım
gecen hafta 7 gunde 300 gr alms.bu hafta sdece 70 gr almış

Siz doktora gittiniz mi ? koku duyunuzu kaybetmiştiniz en son

İçim bir nebze olsa rahatladı senin olayinı okuyunca

Ben buraya cevap yazana kadar kısa kısa emiyodu. Dün ve bugün ilk defa yine uzun emmeye başladı. Göğüslerim tekrar eskisi gibi olmaya başladı sanki. İçtiğim çaylar işe yaramaya başlamıştır inşallah.
Ben de nerdeyse en başından beri gece uyandıramıyorum. Kıyamıyorum da ayak falan çimdiklemeye. Başlarda tek değildim beraber uyandırıp emziriyodum. Şimdi sağıp öyle veriyorum o saat. Biberonun ucu sert ağzına sokuyorum akmaya başlayınca mecbur içiyo.
Aynen canım. Bir sorun yoktur merak etme :) kaç günlük oldu bebeğin
38 günlük
kızlar 12 günlük bebeğin kilosunun hastane çıkışından sonra ne kadar artmış olması gerek?
Doğduğu kiloya ulaşmış olması gerekiyo.
Nasip et yarabbim :))
Hep öyle mi yaptın? Kilo alımı nasıl çıktı en son?
Kilo alımı nasıl çıkmıştı en son?

İçim bir nebze olsa rahatladı senin olayinı okuyunca

Ya sen çocuğuna 40 ina kadar bakmışsın Yika,pakla,giyin,giydir çıkın dışarıya temiz hava alın .. başka bı hamile arkadaşımla da konuşuyorduk yok az kilolu yok sezeryan mi normal doğum mu emiyor mu Mama mi yiyor.. daha bir sürü sorudan uzağız opmeyin ellemeyin demek zorunda kalacagib kimse yok.. Evde steril hastalık kapar mi endişe etmenize gerek yok..Benim kayınvalidem yakın oturuyor günde bir kez banyo yaptırmaya geliyordu o bile fazlasıyla yetti yahu.. eşim bebek bezi alırken başka bir ahbabimiza rastlamis Oda 1 numaralı bebek bezi mi kullanıyorsunuz kaç kilo doğdu diye sormuş bı karsilassam diye dişlerimi biliyorum lohusaya sorulur mu en iyisi yalnızlık

En gicik oldugum insan tipi bezi oraya nasil bagladin nazar edecek yer ariyor bu insanlar Allah korusun oylelerinden

Biliyorum canım oyle diyosun demek istemedim yanlis anlasildik sanirim
Kbakma öyle ima ettigimi dusunduysen

Evet canım ben tek gogusde kaliyorum
En son gittigimizde 10gunde 460gr almisti buda gayet iyi demisti doktorumuz

Doğduğunda size benzeyip de 2 ay içinde babaya dönem var mi:))
Basindan beri esim tarafina benziyor elleri bana benziyo tek neyse en azindan kibar olacak diyorum

Bu arada kizlar ben hamilelikten onceki kiloma dustum bu hizla gittigine gore daha kilo verecek gibiyim

Biliyorum canım oyle diyosun demek istemedim yanlis anlasildik sanirim
Kbakma öyle ima ettigimi dusunduysen
Yok ya hu yanlis anlamadim bazen herseye muhalefet oluyormusum gibi algilaniyorum ya oyle algilanmamak icin benim fikrim bu dedim sende beni yanlis anlama lutfen

Basindan beri esim tarafina benziyor elleri bana benziyo tek neyse en azindan kibar olacak diyorum

Bu arada kizlar ben hamilelikten onceki kiloma dustum bu hizla gittigine gore daha kilo verecek gibiyim
Bende verdim galiba tartılmadım ama olmayan pantolonuma girdim bugun cok mutlu oldum bebeğin pesinde kosmaktan emdirmekten zayıfladım sanırım bide bazen yemek yemeyi unutuyorum resmen

Çok dikişin var mıydı canım ilk doğumun mu, yani öyle böyle olacak da kadın olmak ne zor sürekli bir acı çekiyoeuz
Benim ikinci dogumum canim
Ilkinde hamileyken ayrildigim icin sonrasi nasil gelisiyo bilmiyorum
Dikisim 3tane var sanirim
Iste buyuzden dinimizde kadinlarin yeri baska ya, neyse bizde mukafatini gorecez insallah

En gicik oldugum insan tipi bezi oraya nasil bagladin nazar edecek yer ariyor bu insanlar Allah korusun oylelerinden

Benim bebeğim normal kilodan düşük doğmuştu .. 1numada bez takiyoduk, onu ima etmeye çalışıyor Kendisi de yeni bebek sahibi olmuş bı anne Düşünmüyorlar acaba ne düşünür anne kendiside gecirmisken

1 numara bez dusuk kilo manasina mi geliyor ?herkes ilk 1 numara ile basliyor canim uzulecek bisey yok Allah'in izni ile saglikli ya sen ona bak. Bizler anneyiz kac kilo dogdugunu sorduklarinda eksik dahi soyleriz
hangi marka kullaniyorsun bilmiyorum ama ben sleepy kullaniyorum ve 1ile 2 numara arasinda pek fark yok primanin 1 numarasi sleepynin 2 numarasina esit kullaninca anladim. ben tasma riskine karsi sleepy 3 numaraya gectim gazli cikinca sirtindan cikiyordu simdi rahatladim.

Kilo alımı nasıl çıkmıştı en son?
Her emmede tek göğüs verdigimde ayda 1 kilo falan almıştı. İki ayrı göğüs olayını daha yeni deniyorum. Bakalım o nasıl olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…