- 12 Ağustos 2014
- 2.712
- 2.477
Neler oluyor bizeÇok ilginç yabenimde karnımda ağrı bardı dün gece tuvaletten kalkınca silince kan geldi birkaç kere dedim adet mi olucam ama bişey olmadı anlamadım
Bakalım bekleyip görücez vallaNeler oluyor bize
Dr a sordum kalan pıhtılardandır, normal dedi
Ben de hip kullanıyorum hem de emziriyorum. Çok zorlandığı zaman 1 2 damla zeytinyağı ağzına deydiriyorum. Benim bebeğim 2 aylık oldu... Piyasada ki en iyi kabız yapmayan mama hipp diye biliyorum.Hem mana hem meme veren anneler. Ne kadar emzirip ne kadar mama veriyorsunuz. Kızım erken doğdu kuvezde kalmıştı biliyorsunuz. İlk hafta hem emzirdim ama hiç kilo almadı diye doktor emzirme sonrası 60 cc mama var ne kadar içerse demişti. Ben nerdeyse saatlerce emziriyorum artık bunaltınca mama veriyorum. Bazen hepsini içiyoru. Sorunumuz maalesef kaka 2 gün yapmıyor sonra benim yardımımla yapıyor ve çok sert geliyor. Bunhafya kontrolümüz var 1 aylık olacak doktora sorucam ama kızım çok ağlıyor muhtemelen ondan dolayı. Mamamız hip marka. Sizin durum nasıl.
Kaç kilo verdinizAynı dert bendede de var. Ben spora başlamış olmama rağmen hala gitmiyor anlamadım. Engel olan şeyi çözemedim. Ben süt yapıcı şeyler yiyorum 4 litre su içiyorum günlüm 20 dakka spor yapıyorum. Ama bir gram gitmiyor çözemedim
Bazı öocukların uykuyu az uyurmus yapı meselesi öyle bir durum mu acaba12 saat uyuyorsa ne mutlu canim daha ne istiyorsun bizimki gunun cogunda uyanik
Canım bende öyle biliyordum ama asıl hip yapıyormuş. Organik olduğu için zorluyormuş. Mamayı değiştireceğim. Sen mama ne kadar veriyorsunBen de hip kullanıyorum hem de emziriyorum. Çok zorlandığı zaman 1 2 damla zeytinyağı ağzına deydiriyorum. Benim bebeğim 2 aylık oldu... Piyasada ki en iyi kabız yapmayan mama hipp diye biliyorum.
60 ile hamile kaldım tiroit çıkınca 86 ile doğuma gittin Doğumdan beri 80 de kaldım hiç veremiyorum. Şimdi hafif spor yapıyorum dikişlerim biraz daha toparlansın sonra bastırıcam bi yerleşirse gitmez bu sefer diye korkuyorumKaç kilo verdiniz
yok canım gtmedm miğdem çok agrıyor ya.agrı başlyınca dktra gdecem dıorum agrı gevince vaz gecıyorum.kornanın tam belrtılerınden emin olsam gdecemde.boğazım agrıyor miğdem agrıyor kokuyla ilgili bazen konuyu alamıorum bazende kötü gelıyor aldgım koku miğdemi bjlandırıyor.atesim yok öksüürkde yok.eklem agrısıda emin degılım bi yerımı gerıp bırakınca boylu boyunca bi ağrı gbi bişy oluo ama emin degılm.Bence hiç üzülmebenimkinde kayınvalidem vardı sadece Eşimle birlikte bide arkadaşım ay keşke olmasalardı buna ne gerek var bunu neden yapıyorsunuz bu kadar çok fotoğraf çekmeyin Bu kadar çok dokunmayın Çocuğu rahat bırakın suratını asa asa hicbisey yokken günü zehir etti sadece kendine daha rahat edersin emin ol yalnızlık lohusalıkta iyi biseymis çok iyi anladım
Siz doktora gittiniz mi ? koku duyunuzu kaybetmiştiniz en son
bende anlamdm ya uykuya biraz düştü gbi bana fazla uyuyor gbi geldi özellikle geceleri.bide bu gögüs olayınımı degstrdm acaba bir ggsmu memerken diğeri akıo dıe bazen ona gecırdığım oluo.acaba uağlı sütü alamadan doyuyo ondan mı oluoAllah Allah niye oyle olduki
yok canım bişey bulamadım.zaten daha bir tane attım dolaba.bir bilginin olmaması hemen sağınca atılabileceğini düşündürdü banaBen doğrusunu bilmiyorum, bana doktor köy dedi ama kimse 10 dakika burada 5 dakiak şurada kalsın demedi..herhanfi bir bilgiye ulaşabildiniz mi?
Ya ben benim bebeğimde Reflü den supheleniyorum , kusma çok nadir ama Uykuda ağlar gibi oluyor Toplasan 3 kere falan kusmustur sadece ağızdan , doktor kendisi de söylemişti ikinci ayda reflü kusması olabilir demişti. Ama ilaç vermedi. sizdeki isaretler neler ? Paylaşabilir misiniz..
Bu arada başka bı doktor tavsiye etmişti, Emzirdikten sonra 10 dakika kadar dik pozisyonda tutun diye sindirim öncesi iyi gelir diye, bide reflü yatağı kesin alın bence.. Ben doğduğundan beri kullanıyorum
Canim benimki 3700 dogdu hastaneden cikarken 3450 düşmüştü bir bucuk haftalikken 3900 olmustu. Benim randevum yarin 40 yeni cikti. Bakalim Kac kilo Oldu. Ama kusuyorsa fazlaligini zaten atiyordur. Benim doktorum istediğinde ver demişti. Kusuyorsa geri susuyordur belki. Ama 1 aylik icin kilosu fazla değil bence.Bugün doktora gittik 1 aylık Olucaz persembe günü cok kusuyor diye gittik cok emiyor ondan dedi fazla kilo almıs emzirme aralıgını arttır dedi 3200 dogdu 3.gün 3 40 düşmüştü bugun 4.150 cıktı günlük alımon üstünde ondan migdesi kaldırmamıstır dedi sizdeki gelişimler nasıl? İnternette normal gözüküyor bu kg
Neden 15 dakikaya bir emziriyorsun?Son 3 haftadir kilo veremiyorum yerimde sekiyorum aşiri aşiri da yemiyorum emziriyorum diye arada tatliya düşüyorum sadece.Doğuma 76 yla girdim su an 65 de takılı kaldim.64 ü bile göremiyorum asla.Bünye alişti mi napti spor istiyor sanirim.15 dakikada bir emziren bi anne olarak neden emzirerek kilolarim gitmiyor acaba
Kafamı karıstırdı bu doktorCanim benimki 3700 dogdu hastaneden cikarken 3450 düşmüştü bir bucuk haftalikken 3900 olmustu. Benim randevum yarin 40 yeni cikti. Bakalim Kac kilo Oldu. Ama kusuyorsa fazlaligini zaten atiyordur. Benim doktorum istediğinde ver demişti. Kusuyorsa geri susuyordur belki. Ama 1 aylik icin kilosu fazla değil bence.
Kac saat uyuyo gecebende anlamdm ya uykuya biraz düştü gbi bana fazla uyuyor gbi geldi özellikle geceleri.bide bu gögüs olayınımı degstrdm acaba bir ggsmu memerken diğeri akıo dıe bazen ona gecırdığım oluo.acaba uağlı sütü alamadan doyuyo ondan mı oluo
Masallah spor yapacak zamani nasil buluyosun canim yaa ben valla basimi kasiyacak vakti zor buluyom yaAynı dert bendede de var. Ben spora başlamış olmama rağmen hala gitmiyor anlamadım. Engel olan şeyi çözemedim. Ben süt yapıcı şeyler yiyorum 4 litre su içiyorum günlüm 20 dakka spor yapıyorum. Ama bir gram gitmiyor çözemedim
aynen bende eski kiloma düştüm 2 gündr tartılmıorum ama sabıt orda kalmısımdr herldeBasindan beri esim tarafina benziyor elleri bana benziyo tek neyse en azindan kibar olacak diyorum
Bu arada kizlar ben hamilelikten onceki kiloma dustumbu hizla gittigine gore daha kilo verecek gibiyim