2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben de hip kullanıyorum hem de emziriyorum. Çok zorlandığı zaman 1 2 damla zeytinyağı ağzına deydiriyorum. Benim bebeğim 2 aylık oldu... Piyasada ki en iyi kabız yapmayan mama hipp diye biliyorum.

Ben de hip kullanıyorum hem de emziriyorum. Çok zorlandığı zaman 1 2 damla zeytinyağı ağzına deydiriyorum. Benim bebeğim 2 aylık oldu... Piyasada ki en iyi kabız yapmayan mama hipp diye biliyorum.
Canım bende öyle biliyordum ama asıl hip yapıyormuş. Organik olduğu için zorluyormuş. Mamayı değiştireceğim. Sen mama ne kadar veriyorsun

Kaç kilo verdiniz
60 ile hamile kaldım tiroit çıkınca 86 ile doğuma gittin Doğumdan beri 80 de kaldım hiç veremiyorum. Şimdi hafif spor yapıyorum dikişlerim biraz daha toparlansın sonra bastırıcam bi yerleşirse gitmez bu sefer diye korkuyorum

yok canım gtmedm miğdem çok agrıyor ya.agrı başlyınca dktra gdecem dıorum agrı gevince vaz gecıyorum.kornanın tam belrtılerınden emin olsam gdecemde.boğazım agrıyor miğdem agrıyor kokuyla ilgili bazen konuyu alamıorum bazende kötü gelıyor aldgım koku miğdemi bjlandırıyor.atesim yok öksüürkde yok.eklem agrısıda emin degılım bi yerımı gerıp bırakınca boylu boyunca bi ağrı gbi bişy oluo ama emin degılm.
büyük kızımda rahatszlandı bir gün hafif ates burun akıntısı 2.gün öksürük şimdi öksrgu devam edio.önceki rahatsxlıklarndada öyle oluosu oyüzden onuda önmsemedm .

Allah Allah niye oyle olduki
bende anlamdm ya uykuya biraz düştü gbi bana fazla uyuyor gbi geldi özellikle geceleri.bide bu gögüs olayınımı degstrdm acaba bir ggsmu memerken diğeri akıo dıe bazen ona gecırdığım oluo.acaba uağlı sütü alamadan doyuyo ondan mı oluo

Bugün doktora gittik 1 aylık Olucaz persembe günü cok kusuyor diye gittik cok emiyor ondan dedi fazla kilo almıs emzirme aralıgını arttır dedi 3200 dogdu 3.gün 3 40 düşmüştü bugun 4.150 cıktı günlük alımon üstünde ondan migdesi kaldırmamıstır dedi sizdeki gelişimler nasıl? İnternette normal gözüküyor bu kg

Kf
yok canım bişey bulamadım.zaten daha bir tane attım dolaba.bir bilginin olmaması hemen sağınca atılabileceğini düşündürdü bana

Canim benimki 3700 dogdu hastaneden cikarken 3450 düşmüştü bir bucuk haftalikken 3900 olmustu. Benim randevum yarin 40 yeni cikti. Bakalim Kac kilo Oldu. Ama kusuyorsa fazlaligini zaten atiyordur. Benim doktorum istediğinde ver demişti. Kusuyorsa geri susuyordur belki. Ama 1 aylik icin kilosu fazla değil bence.

Neden 15 dakikaya bir emziriyorsun?

Kafamı karıstırdı bu doktor

Kac saat uyuyo gece
Birde tek gogusde kalmayi dene
Bizim doktorumuz oyle onerdi tek gogus yap dedi

Masallah spor yapacak zamani nasil buluyosun canim yaa ben valla basimi kasiyacak vakti zor buluyom ya

Basindan beri esim tarafina benziyor elleri bana benziyo tek neyse en azindan kibar olacak diyorum

Bu arada kizlar ben hamilelikten onceki kiloma dustum bu hizla gittigine gore daha kilo verecek gibiyim
aynen bende eski kiloma düştüm 2 gündr tartılmıorum ama sabıt orda kalmısımdr herlde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…