Ne güzel ya benimki her saate uyaniyor. Emdigi zaman az emiyo bir bir bucuk saate tekrar uyaniyor. Alıştirabilirmiyim bende acabaGecen cocuk doktoruna gitmistik artik her 3 saate bir uyandirmana gerek yok acikinca kalkar dedi, kilo alimi guzel oldugu ucin. Bende kaldirmiyorum artik bazen 5saat uyanmiyo bazen 2 saate bi kalkiyo.
Benimde gogusum yumusacik ama bebek emerken gayet iyi geliyo sut. Azalma olmadi. Artik bebekler buyuyo daha guclu emiyolar. Bide hergun tart ma bence yeri gelir 50gr almis olur yeri gelir 20gr.takinti haline getirirsen uzulursun sutun ceker Allah korusun.
40 çıkana kadar gelen kanamaların hepsi rahimin kendini temizlemesinden olan kanamalarmış ben öyle biliyorum bence adet olmuş sayılmazsın canım. 40 çıktıktan sonraki kanamayı adet sayıyorlar evet dediğin gibi doğumdan sonra aylar seneler boyu adet olmayanlar var kişiye göre değişiyor demek ki ama adet olmak asla bir sorun değil aksine sağlıklıyız anlamına geliyor çok şükürBen adet oldum diyorum ama 35.gün oldum. Sonradan baktım ki genelde hemen olunmuyomuş. Aylar geçtikten sonra hatta yılı devirince olan varmış. Geç olanların çoğu sadece emzirenler. Benim 35.günde olmamda bi anormallik yok değil mi?
Bebeğin kaç günlük?Kizlar kaka yapamama problemimiz var biliyorsunuz doktora gittik dün emzirme konusunda emzirirken 10 dk sağ göğüs gaz çıkar 10 dk sol göğüs gaz çıkar dedi toplamda 20 dk Yeter ama 10 dk da son süt alinmio dedim oyle bişey yok dedi ben de ne yapacağimi şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz veya doktora danışan oldu mu bu durumu onlar ne diyor
Sen normal doğum yapmıştın dimii ya bi sorun yaşadın mı ben de normal yaptım ama doğumdan sonra ilişkiden korkuyorumbizm oldu bi kç kerede yok ya sanmıorum zatenben böyleyim hemn bi şeyde acaba hamılemym demeye bşlıorum
40ı atlattıktan sonra bakayım o zaman ben durumuma. Bi de 40tan sonra dr a gidicemya kontrole bakalım ne diyecek.40 çıkana kadar gelen kanamaların hepsi rahimin kendini temizlemesinden olan kanamalarmış ben öyle biliyorum bence adet olmuş sayılmazsın canım. 40 çıktıktan sonraki kanamayı adet sayıyorlar evet dediğin gibi doğumdan sonra aylar seneler boyu adet olmayanlar var kişiye göre değişiyor demek ki ama adet olmak asla bir sorun değil aksine sağlıklıyız anlamına geliyor çok şükür
Aynen canım. Bir sorun yoktur merak etme :) kaç günlük oldu bebeğin40ı atlattıktan sonra bakayım o zaman ben durumuma. Bi de 40tan sonra dr a gidicemya kontrole bakalım ne diyecek.
Aynisini bugun bende yasadim su gibi ve icinde az az beyaz parcalar vardi. Kokusuz bi kusmuk bence endiselenecek bisey degil. Sabahlari saatkerce ikiniyor ve yaptigi kaka cok az 1 kere sumuksu kaka gordum takipteyimÇok büyük fışkırma değil ana su gibiydi . SüT kesiği değil. İki kere olunca korktum ya. Çok huzursuz ama ya
Birsey olmaz arastirdim bu bir gelenek sadece sen gusul alsan yeter bebekler zaten temiz bizim temizlenmemiz lazimKizlar siz bebeginizi kirkladinizmi? Yarin bizim kirkimiz cikiyor ve ben nasıl yapildigini bilmiyorum. Annemlerde uzak kayinvalidemlerde. Yapmasam bisey olurmu ki
Bugun bizimde 40imiz cikyor. Ama bi muddet ozur seklinde devam edecek gibi o yuzden henuz iliski kismina gecemeyizBugun 40 miz cikiyor şükür daha iliskiye girmedim. Dikislerim coktu alt tarafda. Acaba girince nasıl olcak cok acirmiki. Hoş girmeyede vakit yok bizim bebis pek uyumuyor. Sizin deneyimler nasıldı cok aciyormu
Bende 33.gun adet oldum canim herkes farkli biz hemen yumurtlamaya baslamisiz dikkatli olmamiz lazimBen adet oldum diyorum ama 35.gün oldum. Sonradan baktım ki genelde hemen olunmuyomuş. Aylar geçtikten sonra hatta yılı devirince olan varmış. Geç olanların çoğu sadece emzirenler. Benim 35.günde olmamda bi anormallik yok değil mi?
bwnmki pwk güçlü çekmıo gbi ama bakalım.bide hergun tartıyorum ki hemen tedbr alıyım ayın sonunda öğrenrsem 1 ay gitmiş olr zatenGecen cocuk doktoruna gitmistik artik her 3 saate bir uyandirmana gerek yok acikinca kalkar dedi, kilo alimi guzel oldugu ucin. Bende kaldirmiyorum artik bazen 5saat uyanmiyo bazen 2 saate bi kalkiyo.
Benimde gogusum yumusacik ama bebek emerken gayet iyi geliyo sut. Azalma olmadi. Artik bebekler buyuyo daha guclu emiyolar. Bide hergun tart ma bence yeri gelir 50gr almis olur yeri gelir 20gr.takinti haline getirirsen uzulursun sutun ceker Allah korusun.
Bugün benimde 40 çıktı hayırlı uğurlu olsun hepimizeBugun bizimde 40imiz cikyor. Ama bi muddet ozur seklinde devam edecek gibi o yuzden henuz iliski kismina gecemeyiz
öylemi diosun.ablasıda zayf zaten ama iştahszda ablası aşma kadar yemek verme akşam ver yinede kuş kadar yer onuda zorla .korundugmmuz halde bizde önceden acaba diyodul gerçi hep oluyor o acabalar
cnm acıkınca uyanır artk bence git gide bizimkinin de gece uykusu üzüyor dün gece 1.5-2 gibi emdi bı daha 6 da uyandı kilo alımına bakmadım bende tartayim bklm birazdan belki de bünye meselesidir kilo almaması zayıf olacaktır üzme kendini
ne ile tartiyisjn cnm baya hassas
Saol cnm sağlıklı olsunlar da önemli olan o
benım 2. doğum ya canım dikişim azsı sorun olmadı çok şükür yinede ben biraz çekingenm acıyacak dıe korkuyorumSen normal doğum yapmıştın dimii ya bi sorun yaşadın mı ben de normal yaptım ama doğumdan sonra ilişkiden korkuyorum
vakit biz vakit buluosak herkes bulurBugun 40 miz cikiyor şükür daha iliskiye girmedim. Dikislerim coktu alt tarafda. Acaba girince nasıl olcak cok acirmiki. Hoş girmeyede vakit yok bizim bebis pek uyumuyor. Sizin deneyimler nasıldı cok aciyormu
vala ben dk tutmuyorum cnmKizlar kaka yapamama problemimiz var biliyorsunuz doktora gittik dün emzirme konusunda emzirirken 10 dk sağ göğüs gaz çıkar 10 dk sol göğüs gaz çıkar dedi toplamda 20 dk Yeter ama 10 dk da son süt alinmio dedim oyle bişey yok dedi ben de ne yapacağimi şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz veya doktora danışan oldu mu bu durumu onlar ne diyor
Yani olabilir bence boy nasıl genetikse kiloda olabilir sağlıklı olsunlarsaöylemi diosun.ablasıda zayf zaten ama iştahszda ablası aşma kadar yemek verme akşam ver yinede kuş kadar yer onuda zorla .
bakkal tartısı hassas tartı