2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kizlar kaka yapamama problemimiz var biliyorsunuz doktora gittik dün emzirme konusunda emzirirken 10 dk sağ göğüs gaz çıkar 10 dk sol göğüs gaz çıkar dedi toplamda 20 dk Yeter ama 10 dk da son süt alinmio dedim oyle bişey yok dedi ben de ne yapacağimi şaşırdım. Siz nasıl yapıyorsunuz veya doktora danışan oldu mu bu durumu onlar ne diyor

Herkes
Ne güzel ya benimki her saate uyaniyor. Emdigi zaman az emiyo bir bir bucuk saate tekrar uyaniyor. Alıştirabilirmiyim bende acaba

40 çıkana kadar gelen kanamaların hepsi rahimin kendini temizlemesinden olan kanamalarmış ben öyle biliyorum bence adet olmuş sayılmazsın canım. 40 çıktıktan sonraki kanamayı adet sayıyorlar evet dediğin gibi doğumdan sonra aylar seneler boyu adet olmayanlar var kişiye göre değişiyor demek ki ama adet olmak asla bir sorun değil aksine sağlıklıyız anlamına geliyor çok şükür

Bebeğin kaç günlük?

40ı atlattıktan sonra bakayım o zaman ben durumuma. Bi de 40tan sonra dr a gidicemya kontrole bakalım ne diyecek.

Çok büyük fışkırma değil ana su gibiydi . SüT kesiği değil. İki kere olunca korktum ya. Çok huzursuz ama ya
Aynisini bugun bende yasadim su gibi ve icinde az az beyaz parcalar vardi. Kokusuz bi kusmuk bence endiselenecek bisey degil. Sabahlari saatkerce ikiniyor ve yaptigi kaka cok az 1 kere sumuksu kaka gordum takipteyim

Kizlar siz bebeginizi kirkladinizmi? Yarin bizim kirkimiz cikiyor ve ben nasıl yapildigini bilmiyorum. Annemlerde uzak kayinvalidemlerde. Yapmasam bisey olurmu ki
Birsey olmaz arastirdim bu bir gelenek sadece sen gusul alsan yeter bebekler zaten temiz bizim temizlenmemiz lazim hatta bu adetlerin samanizmle baglantisi var tarzinda seylerde okudum ne kadar dogru bilmiyorum birde suya biseyler atip dokuyorlar o suyla gusul kabul olmazmis bu mevzuyu Kuran kursu hocasina sordum o oyle dedi. Bilip bilinmeden yanlis seyler yapiyor olabiliriz benim fikrim bu dikkat etmek lazim.

Bugun 40 miz cikiyor şükür daha iliskiye girmedim. Dikislerim coktu alt tarafda. Acaba girince nasıl olcak cok acirmiki. Hoş girmeyede vakit yok bizim bebis pek uyumuyor. Sizin deneyimler nasıldı cok aciyormu
Bugun bizimde 40imiz cikyor. Ama bi muddet ozur seklinde devam edecek gibi o yuzden henuz iliski kismina gecemeyiz

Bende 33.gun adet oldum canim herkes farkli biz hemen yumurtlamaya baslamisiz dikkatli olmamiz lazim

bwnmki pwk güçlü çekmıo gbi ama bakalım.bide hergun tartıyorum ki hemen tedbr alıyım ayın sonunda öğrenrsem 1 ay gitmiş olr zaten

Bugun bizimde 40imiz cikyor. Ama bi muddet ozur seklinde devam edecek gibi o yuzden henuz iliski kismina gecemeyiz
Bugün benimde 40 çıktı hayırlı uğurlu olsun hepimize bende aynı şeyi düşünüyorum . Korunma yöntemine hala karar veremedim. Herşeyi biz düşünüyoruz yahu

öylemi diosun.ablasıda zayf zaten ama iştahszda ablası aşma kadar yemek verme akşam ver yinede kuş kadar yer onuda zorla .
bakkal tartısı hassas tartı

Bugun 40 miz cikiyor şükür daha iliskiye girmedim. Dikislerim coktu alt tarafda. Acaba girince nasıl olcak cok acirmiki. Hoş girmeyede vakit yok bizim bebis pek uyumuyor. Sizin deneyimler nasıldı cok aciyormu
vakit biz vakit buluosak herkes bulur bebek ablası kv görmce

vala ben dk tutmuyorum cnm
öylemi diosun.ablasıda zayf zaten ama iştahszda ablası aşma kadar yemek verme akşam ver yinede kuş kadar yer onuda zorla .
bakkal tartısı hassas tartı
Yani olabilir bence boy nasıl genetikse kiloda olabilir sağlıklı olsunlarsa

Kızlar dün kırkımız çıktı veeeee bugün adet gibi kanamam gelmeye başladı ben ilk adetini oldum snrm bklm
Oğlumu tarttim 12 ağustosta 5200 çıkmıştı bugün 5600 şöyle iyi gibi sanki kilo alımı bklm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…