- 3 Temmuz 2019
- 7.220
- 8.435
- 28
Ayy neresiydi orası yaaaHaha daha ne duydunki
Banyoda olan tualetli evlerdenmi bahsetsem, balkonsuz evlerdenmi. Okul servisi diye bise olmayan bi ulkedenmi
Haaa en guzelide 2 yildir hukumetsiz bi ulkedenmi
Daha neyden bahsedim bilmiyorumki
Aynen benimki hep seste uyuyor sese alıstırdım sonra en ufacık pıtırtıda uyanıyorlar zor oluyorSese alissin aslinda bu senin icin pozitif bisey
Kim o ses yapan demektende alikoyamadim simdi kendimi
Mutfakta tuvalet mi olur ya şaka gibiAman banyoda tuvalet demisim pardon mutfaktaki wc demek istemistim
Ay seyi demeyi unutmusumAyy neresiydi orası yaaa
Kiz yeminlen tualet ya mutfakta ya yatak odasinda yani dusunsene misafir gelince tuvalete gitmek icin mutfakdan veya senin ozelinden yatak odandan geciyoMutfakta tuvalet mi olur ya şaka gibi
Benim de tam olarak bitmedi aynen devam ediyo. Ama alt karnım 2-3 gündür çok hafif ağrılı. Ben de acaba yumurtlama dönemine mi girdim diye düşündümKanama tam anlmi ile bitmemisti bi anda artti regli oldun
Yok gittim normal kontrol icin gelmemizi soyluyorlar hatta smear testi aliniyor. Yani demek istedigim dogumdan sonra hem kuruluk oluyor hemde zor oluyor.Keske iliski oncesi bi doktora gorunseydin, belki dikislerin tam tutmamisti
Acikcasi daha rahat oluyor desemBen o duruma gelmek istemiyorum ☹
Ne saçma ya cidden zormus orda hayat iyi dayanıyorsunuzAy seyi demeyi unutmusum
10milyon nüfusda 3 bolge 3dil konusulan bi ulkeyani dusunki ankaradan kirsehire geciyosun dil degisiyo
Orasi belcika canim
Ayy çok kötü ne saçma ev dekorasyonu öyleKiz yeminlen tualet ya mutfakta ya yatak odasinda yani dusunsene misafir gelince tuvalete gitmek icin mutfakdan veya senin ozelinden yatak odandan geciyo
O ağrı bende de var ya adet olucak gibi bir ağrıBenim de tam olarak bitmedi aynen devam ediyo. Ama alt karnım 2-3 gündür çok hafif ağrılı. Ben de acaba yumurtlama dönemine mi girdim diye düşündüm
Neyse daha fazla guldurmeyim seniNe saçma ya cidden zormus orda hayat iyi dayanıyorsunuz
Mimarlar heralde mutfakta pisirir yer ordan direk tuvalete cikariz diyerekten boyle yapmislarAyy çok kötü ne saçma ev dekorasyonu öyle
Ebay dan siparis verdim canimEvet bundan bahsetmistim ben
Nerden siparis verdin Amazon mu ?
Yok daha cikmadi canimInsallah canim
40niz ciktimi
İyi yapmışin zaten biz sustugumuz icin böyle oluyor.sandriyon R Rose_marie hadi Kim oldugunuda soyleyeyim hergun arayip cocugu gormek isteyen gordum ten sonrada bu cocuk hep uyuyor birde uyanikken goreyim Kış uykusunamı yattı sanki çocuğun deyince bende açtım ağzı mı yumdum gözümü sonra da engelledim.benim burda kimsem yok esim bile isinin yogunlugundan dolayi gece saat 1 de 2 de geliyor.cok fazla bana destek olamiyor.bunlari bilmelerine rağmen ınsanı bunaltıyor.zaten iyi niyetli bir kadın değil valla kurtuldum sorunu kökten çözdüm.
Yukardaki arkadaş gibi aniden adete mi döncek bilmiyorum. Bakalım nasıl olcak bu işler.O ağrı bende de var ya adet olucak gibi bir ağrı
40 dan sonra girer bi duzene insallahYok daha cikmadi canim