2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Merhaba aynı şeyleri hemen hemen Bende yaşıyorum 3 cm açıklığım var 36+4 teyim ama sancım yok bebek 2.5 kilo yarın doktorum doğuma gel dedi sancım olmadan nasıl olucsk bebekte çok küçük siz neler yaşadınız doğuduktsm sonra önce napmalıyım doktorum erken mi alıyor panik oldum

Canım endişelenme. 37+1de 4 cm açıklıkla hastanedeydim o gece doğurdum bebeğimi , panik yapma benim bebeğim de 2900dü 5 gün küvezde kaldı ama sonra çok çabuk toparlandı çok şükür Rabbim sağ salim kucağına almanı nasip etsin yavrunu

2.900 le küvöze girdimi benimki kesin girermi o zaman bide doğmadan önce ultrasonda tahmini kilosuyla aynımıydı doğduğundaki
Kilosu

Merhaba stres yapma bende 36+4 de doğum yaptım 2.5 kilo. Benim plesanta yaşlanması vardı 10 gün küvezde kaldı. Sezeryan mı yapacak

Kizlar ben 2 tane 5 cm lik cikokata kisti ile hamile kaldim. Tam ameliyata bir hafta kala hamile oldugumu ögrendim. Acaba gitmismidirki? Sali günü kadın doktorumda randevum var. Benim gibi kistle hamile kalan oldumu aranizda hic? Bide cok adet sancim olurdu cogunuz gecti yazmis insallah benimde olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…