2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Bende 46 gün oldu aynı yaa korkuyorm valla ilk gwce böyle korkmuyordum ahah
Aynennnn
2 gündür biz de aynıyız saldım artık bütün işleri

Yaa ne güzel dedin haklısın dün hiç uyumayınca sütüm de yok gibi düşündüm stres oldum su içince toparlandım inşallah hepimizin bol bol sütü olsun

Ben de aynı fikirdeyim seninle
Dun ben biraz eksildigini hissettim dedim aa yok canim daha neler hemen otur su ic helva ye rezene ic fiskiracak simdi gor sen dedim, tabi kendime diyorum
Insallah canim en azindan ilk 6ay cok önemli

Kangurunun markası ne canım bana da lazım yoksa tek kolumla yaşamaya devam edicem

Canım burda da yok.bizde sizin gibi yikiyoruz.
Guvenlı bulunmadığı için kaldırılmış diye duydum.

Kafayi yemek üzereyim saat 7 den beri uyutmaya çalışıyorum.. 5 dk uyuyo sonra uyanıp agliyo uykusuzluktan
Aynı durumdayız gündüz uyumuyor en fazla bir saat gecede sabah 4 uyuyoruz tabi 2 saatte bir uyanmaya basliyor o satten sabah saat 10 a kadar

Benim sütüm bu ara yarı şeffaf oldu ya nedendir acaba?Sağdığım zaman biberonda birleşince koyu duruyo ama mesela göğüs ucunda damla halindeyken ya da geri kustuğunda yarı şeffaf. Normal bişey mi bu acaba? Böyle değildi önceden.
Bu arada en son sütüm azalmıştı. Yani sağdığımda da 30 cc bile çıkmıyodu.
Humanadır helvadır öyle şeyler yiyip içmeye başladım. Şimdi yeniden biraz arttı gibi.

Kafayi yemek üzereyim saat 7 den beri uyutmaya çalışıyorum.. 5 dk uyuyo sonra uyanıp agliyo uykusuzluktan
Dun ayni bende boyleydim hatta disari cikarim arabasinda uyur dedim, genelde hemen uyuyo. Onda bile zor uyudu
Bugun uzerine yani afedersin ama dun giydigim tunigimi orttum misil misil uyudu hic banamisin demiyo. Sanirim benim kokum sindigi icin. Haa bide iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum ama benim yatagimin uzerinde yatiyo suan ordanda kokumu aliyodue

Kizlar bise dicem bu kangourou dediginiz kucakda tasimak icin baglanan bez gibi bise demi?
Onunlami dolasiyosunuz evde?

Valla canim ben koymuyorum bile bi yere uyusun diye uyumuyor yinede. Tam uyuttum daldi dedim ses yaptilar uyandi ve yine agliyo dayanacak gücüm kalmadi

Bende ayni seyi dusunmeye basladim benim yanimdayken uyuyor besige koyar koymaz uyaniyor. Besigini sevmedi saniyordum sanirim koku ile ilgili artik beraber uyuyoruz esimi yataktan attik

Evet öyle olacak tabi . Çocuk bir yaşina girer biz bi yere gidene kadar napsak bilemiyorum . Anneme gidecez 5 gun kalalim diyorum heo 2 gun gidip geldik. Yok niye o kadar kaliyoruz diyor. Daha gitmeden kavgasi basliyor .
benımde akrabalar gel 1 ay kal burda dıolarda benımkı töbe göndermez öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…