AynennnnBende 46 gün oldu aynı yaa korkuyorm valla ilk gwce böyle korkmuyordum ahah
2 gündür biz de aynıyız saldım artık bütün işleriAa belkide öyle. Benimkide huzursuz iki gündür uyuyamıyor 5-10 dk uyukluyor kalkıyo hemen. Bide kucağmda uyuyakalıuo bıraktığm gibi uyanıyor ev işleri yalan oluyorbugün kanguruya bağladım öyle toparladım evi en son
Dun ben biraz eksildigini hissettim dedim aa yok canim daha neler hemen otur su ic helva ye rezene ic fiskiracak simdi gor sen dedim, tabi kendime diyorumYaa ne güzel dedin haklısın dün hiç uyumayınca sütüm de yok gibi düşündüm stres oldum su içince toparlandım inşallah hepimizin bol bol sütü olsun
Ben de aynı fikirdeyim seninle
Benmkide başta sevmedi iki üç denemeye alıştırdım vallaAy ne güzel kanguruda duruyo en azindan. Benimki ondada durmuyo.
Kangurunun markası ne canım bana da lazım yoksa tek kolumla yaşamaya devam edicemAa belkide öyle. Benimkide huzursuz iki gündür uyuyamıyor 5-10 dk uyukluyor kalkıyo hemen. Bide kucağmda uyuyakalıuo bıraktığm gibi uyanıyor ev işleri yalan oluyorbugün kanguruya bağladım öyle toparladım evi en son
Hahahah süpersinDun ben biraz eksildigini hissettim dedim aa yok canim daha neler hemen otur su ic helva ye rezene ic fiskiracak simdi gor sen dedim, tabi kendime diyorum
Insallah canim en azindan ilk 6ay cok önemli
Benimde alistirmam lazim acilenBenmkide başta sevmedi iki üç denemeye alıştırdım valla
Bende cok gerginim, dedigin gibi millet anlayissiz. Esimi tembihledim söyle sessiz olsunlar diye bakalimBenimkiler de görüntülü arıyorlar uyurken bile görmek istiyorlar tabi bağıra bağıra konuşunca uyanıyor kuzum. İnşallah uyandırmazlar seninkini ya baya gerginim insanlar çok anlayışsız
Aynen bi kol yok gibiKangurunun markası ne canım bana da lazım yoksa tek kolumla yaşamaya devam edicem
Canım burda da yok.bizde sizin gibi yikiyoruz.Haa yok canim, biz banyo yaptirirken esim tutuyo suyun icinde ben yikiyorum yada tam tersi
Biz oyle banyo yaptiriyoz hep
Hastanedede boyle yaptik
Yani bunu derken utaniyorum koskoca avrupada bi file yokmu diyeceksin ama yok canim burda oyle yeni model seyler yok
Aynı durumdayız gündüz uyumuyor en fazla bir saat gecede sabah 4 uyuyoruz tabi 2 saatte bir uyanmaya basliyor o satten sabah saat 10 a kadarKafayi yemek üzereyim saat 7 den beri uyutmaya çalışıyorum.. 5 dk uyuyo sonra uyanıp agliyo uykusuzluktan
Biz anneler superiz canimHahahah süpersin
Dogrumu acabaCanım burda da yok.bizde sizin gibi yikiyoruz.
Guvenlı bulunmadığı için kaldırılmış diye duydum.
Dun ayni bende boyleydim hatta disari cikarim arabasinda uyur dedim, genelde hemen uyuyo. Onda bile zor uyuduKafayi yemek üzereyim saat 7 den beri uyutmaya çalışıyorum.. 5 dk uyuyo sonra uyanıp agliyo uykusuzluktan
Kanama tam anlmi ile bitmemisti bi anda artti regli oldunKanaman ne zaman bitmişti
Benim iliskiden dolayi olmustu canimNormalde dogum sonrasi kontrol oluyo benimki haftata cuma ozamana kadar dusunmuyorum yesil isik verirse olur anca
Valla canim ben koymuyorum bile bi yere uyusun diye uyumuyor yinede. Tam uyuttum daldi dedim ses yaptilar uyandi ve yine agliyo dayanacak gücüm kalmadiDun ayni bende boyleydim hatta disari cikarim arabasinda uyur dedim, genelde hemen uyuyo. Onda bile zor uyudu
Bugun uzerine yani afedersin ama dun giydigim tunigimi orttum misil misil uyudu hic banamisin demiyo. Sanirim benim kokum sindigi icin. Haa bide iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum ama benim yatagimin uzerinde yatiyo suan ordanda kokumu aliyodue
Bende ayni seyi dusunmeye basladim benim yanimdayken uyuyor besige koyar koymaz uyaniyor. Besigini sevmedi saniyordum sanirim koku ile ilgili artik beraber uyuyoruz esimi yataktan attikDun ayni bende boyleydim hatta disari cikarim arabasinda uyur dedim, genelde hemen uyuyo. Onda bile zor uyudu
Bugun uzerine yani afedersin ama dun giydigim tunigimi orttum misil misil uyudu hic banamisin demiyo. Sanirim benim kokum sindigi icin. Haa bide iyimi yapiyorum kotumu bilmiyorum ama benim yatagimin uzerinde yatiyo suan ordanda kokumu aliyodue
benımde akrabalar gel 1 ay kal burda dıolarda benımkı töbe göndermez öyleEvet öyle olacak tabi . Çocuk bir yaşina girer biz bi yere gidene kadarnapsak bilemiyorum . Anneme gidecez 5 gun kalalim diyorum heo 2 gun gidip geldik. Yok niye o kadar kaliyoruz diyor. Daha gitmeden kavgasi basliyor .