2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Valla canim ben koymuyorum bile bi yere uyusun diye uyumuyor yinede. Tam uyuttum daldi dedim ses yaptilar uyandi ve yine agliyo dayanacak gücüm kalmadi
Ben gurultuye alistirdim canim cunku evimde 3 yas sendromu yasayan bir kizim var ve sus desen susmaz en ufak seye bagira cagira aglar. Alisti sukur uyanmiyor bu tepkilere. Ben dahi telefonla konusuyorum yaninda tek sıkıntı besige yatmiyor birde gazlar

bizde esimle ayrı takılıoduk balkonda yatıodu havalar sgynca yanıma geldi.Annemde şimdide sen alma dio
emzirirken kendini çekmesi genelde gazdan oluo.

burnuma degıl canım boğazıma yutkunamıyordum.bugun biraz daha ıyı boğazm ama bu seferde miğde agrısı basladı isal bulantı miğdemi üşüttm sanırım.

bugun kakası normale dondu canım ben üşüttüğüm için onada gecti sanırım.

Alla alla cidden oralarda bir tuhafmış

Valla canim ben koymuyorum bile bi yere uyusun diye uyumuyor yinede. Tam uyuttum daldi dedim ses yaptilar uyandi ve yine agliyo dayanacak gücüm kalmadi
Sese alissin aslinda bu senin icin pozitif bisey
Kim o ses yapan demektende alikoyamadim simdi kendimi

Sese alissin aslinda bu senin icin pozitif bisey
Kim o ses yapan demektende alikoyamadim simdi kendimi
Valla 2 saat agladi morardi sonunda sesi kisildi yavrumun. Kayinvalidem yaptı sesi bilerek değil tabiki ama yeni yeni uyudu yavrum. Uykusu bi bölündümü cehennem ediyyo bize dünyayı.. Sese alıştırmaya bende çalışıyorum ama küçük bi kasabada yaşıyoruz esim çalışıyor sadece bebisimle ben varız o yüzden ev hep sessiz. Bakalim yarın nasıl olacak

Anladim canim
Ben gunduzleri tvyi aciyorum oturup izlemiyorum ama ses olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…