Ben gurultuye alistirdim canim cunku evimde 3 yas sendromu yasayan bir kizim var ve sus desen susmaz en ufak seye bagira cagira aglar. Alisti sukur uyanmiyor bu tepkilere. Ben dahi telefonla konusuyorum yaninda tek sıkıntı besige yatmiyor birde gazlarValla canim ben koymuyorum bile bi yere uyusun diye uyumuyor yinede. Tam uyuttum daldi dedim ses yaptilar uyandi ve yine agliyo dayanacak gücüm kalmadi
bizde esimle ayrı takılıoduk balkonda yatıodu havalar sgynca yanıma geldi.Annemde şimdide sen alma dioyok ikinma degil tedirgin oluyor gibi eli kolu havada oluyo. Zaten artik esimle ayri takiliyoz gece cok uyandiriyor diye bende yanimda yatiriyorum koca yatak kizim ve bana aitbugun asi olduk onun agrisi mi gaz sancisimi gece yatarken cok agladi ya sanki bir yeri agriyor gibi aniden bagriyordu emzirmeye calisiyorum kafasini geri cekiyor ben kendime cekiyorum bir turlu yaklasmak istemedi
Ates dusurucuyu vermis bulundum. Ay 2. Ayin asisi cok kotu ya ilk kizim gozlerini acamiyordu bende cok korkuyorum ondan
evet yatarak emzirince bizde ayni sorunu yasiyoruz bazen kolumu basinin altina koymayinca burnundan sutun aktigini goruyorum
benim ilk zamanlar yara oldu gogus kalkani kullandim ama terliyordum bana hijyenik gelmedi tekrar yikayip kaynatamaya ugrasamadim. Kantaron yagi yapmistim gecen sene onu surdum 2 gunde iyilesti.
maalesef yeni evlenmisin gibi zorlaniyorsun. Cunku kuruluk yapiyormus. Jel bi nevi ise yariyor. Kadin olmak cok zor bee
burnuma degıl canım boğazıma yutkunamıyordum.bugun biraz daha ıyı boğazm ama bu seferde miğde agrısı basladı isal bulantı miğdemi üşüttm sanırım.Sprey ne kullandınız bilmiyorum ama okyanus suyu sarılıyor eczanelerde doktor Hamliyeken vermişti bana burun açmak için , yada bebeklere kullandığımız serum fizyolojik var bidaha kullanmanız gerekirse bu ikisini kullanın Diğer spreyleri kullanmayın doktora sormadan geçmiş olsun
bugun kakası normale dondu canım ben üşüttüğüm için onada gecti sanırım.İstanbul bugünlerde yorgun , üzgün ve yaşlanmış kısacası soğuk dediğin gibi dikkat etmekte fayda var.. bizim bebiste günde 10 defa hapsiruyor iki üç defa da farklı zamanlarda oksurdu iyiki ateşi falan yok ama biz yine de doktora gideceğiz
Benim kayınvalidem hep derki yeşil kaka yaparsa bebek usutmus demektir Bence bı sağlık ocağındakilere danışıp ona göre doktora götürün
Banyo yapılacak suya 40 tas 40 tasa da birisi dualar okuyacak, sonra o suyla yıkanacak Aynı sudan sizde yikanacaksiniz ... suya taş makas altın yüzükler bozuk para altın falan konuluyor Daha iyi bilen biri anlatsın
Kizlar bise dicem bu kangourou dediginiz kucakda tasimak icin baglanan bez gibi bise demi?
Onunlami dolasiyosunuz evde?
Alla alla cidden oralarda bir tuhafmışHaa yok canim, biz banyo yaptirirken esim tutuyo suyun icinde ben yikiyorum yada tam tersi
Biz oyle banyo yaptiriyoz hep
Hastanedede boyle yaptik
Yani bunu derken utaniyorum koskoca avrupada bi file yokmu diyeceksin ama yok canim burda oyle yeni model seyler yok
Adini hatırlıyor musun canimEvt ben gördüm cnm ama ondan önce bir krem var göğüs ucu içğn o kesin çözüm bana o iyi geldi adını daha önce yazmıştım şimdi yara kremi
Telefpnunda fön makinası sesi ac emzigi ver dinlesin yada memendeyken ac kapama o seste sakinler uyurValla canim ben koymuyorum bile bi yere uyusun diye uyumuyor yinede. Tam uyuttum daldi dedim ses yaptilar uyandi ve yine agliyo dayanacak gücüm kalmadi
Keske iliski oncesi bi doktora gorunseydin, belki dikislerin tam tutmamistiBenim iliskiden dolayi olmustu canim
Sese alissin aslinda bu senin icin pozitif biseyValla canim ben koymuyorum bile bi yere uyusun diye uyumuyor yinede. Tam uyuttum daldi dedim ses yaptilar uyandi ve yine agliyo dayanacak gücüm kalmadi
Ben o duruma gelmek istemiyorumBende ayni seyi dusunmeye basladim benim yanimdayken uyuyor besige koyar koymaz uyaniyor. Besigini sevmedi saniyordum sanirim koku ile ilgili artik beraber uyuyoruz esimi yataktan attik
Evet bundan bahsetmistim benben gecen bunu sipariş ettim insallah sever.tek vücut yaşıyoruz zaten evde Eki Görüntüle 2677647
Haha daha ne duydunkiAlla alla cidden oralarda bir tuhafmış
SenBende cok gerginim, dedigin gibi millet anlayissiz. Esimi tembihledim söyle sessiz olsunlar diye bakalim
Alla alla cidden oralarda bir tuhafmış
Aman banyoda tuvalet demisim pardon mutfaktaki wc demek istemistimHaha daha ne duydunki
Banyoda olan tualetli evlerdenmi bahsetsem, balkonsuz evlerdenmi. Okul servisi diye bise olmayan bi ulkedenmi
Haaa en guzelide 2 yildir hukumetsiz bi ulkedenmi
Daha neyden bahsedim bilmiyorumki
Valla 2 saat agladi morardi sonunda sesi kisildi yavrumun. Kayinvalidem yaptı sesi bilerek değil tabiki ama yeni yeni uyudu yavrum. Uykusu bi bölündümü cehennem ediyyo bize dünyayı.. Sese alıştırmaya bende çalışıyorum ama küçük bi kasabada yaşıyoruz esim çalışıyor sadece bebisimle ben varız o yüzden ev hep sessiz. Bakalim yarın nasıl olacakSese alissin aslinda bu senin icin pozitif bisey
Kim o ses yapan demektende alikoyamadim simdi kendimi
Anladim canimValla 2 saat agladi morardi sonunda sesi kisildi yavrumun. Kayinvalidem yaptı sesi bilerek değil tabiki ama yeni yeni uyudu yavrum. Uykusu bi bölündümü cehennem ediyyo bize dünyayı.. Sese alıştırmaya bende çalışıyorum ama küçük bi kasabada yaşıyoruz esim çalışıyor sadece bebisimle ben varız o yüzden ev hep sessiz. Bakalim yarın nasıl olacak
Neler denemedim canim ya hatta arabada gezerken uyuyo diyd disari bile ciktik daha cok agladi. Ama şükür uyudu suanTelefpnunda fön makinası sesi ac emzigi ver dinlesin yada memendeyken ac kapama o seste sakinler uyur
Onu bende yapıyorum da bu iki gündür bi huy değiştirdi uyumamak icin direniyor. Sonrada uyku bolununce böyle yapıyor. İnsallah atlatacaz bu günleriAnladim canim
Ben gunduzleri tvyi aciyorum oturup izlemiyorum ama ses olsun diye
Insallah canimOnu bende yapıyorum da bu iki gündür bi huy değiştirdi uyumamak icin direniyor. Sonrada uyku bolununce böyle yapıyor. İnsallah atlatacaz bu günleri