- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 40ım çıktıktan sonra adet ağrım vardı 3 gün sonra adet oldumYukardaki arkadaş gibi aniden adete mi döncek bilmiyorum. Bakalım nasıl olcak bu işler.
Aynen bizimkidebenımde akrabalar gel 1 ay kal burda dıolarda benımkı töbe göndermez öyle
Aynen o doğrudur bakNeyse daha fazla guldurmeyim seni
Ama tek iyi olan okul sistemi ona diyecek diyecek bi sozum yok Allah var
Mantıklıymışş ama kötü yaniMimarlar heralde mutfakta pisirir yer ordan direk tuvalete cikariz diyerekten boyle yapmislar
Aynen hayırlısı valla yaYukardaki arkadaş gibi aniden adete mi döncek bilmiyorum. Bakalım nasıl olcak bu işler.
Ayy merak ettim şimdi acaba üşüttümmü diyorum amaBenim 40ım çıktıktan sonra adet ağrım vardı 3 gün sonra adet oldum
Ne güzel canım kırkı çıkar artıkGünaydın kızlar ❤
Bugün 39 günlük olcak oğlum benim kanama zaten hep leke olarak devam etmişti bı hafta önce de kırmızı adet gibi geldi bı kaç gün kesildi şu an akıntıda kanama da yok sanırım temizlendjm artık bklm bı daha ne zmn olcam adet
Ağrı adet başlangıcının aynısıydı kuzum yumurtalıklarım ağrıyordu yani ama adet ağrım hiç olmadı çok şükür hamilelikten önce ağrıdan kıvranıyordumAyy merak ettim şimdi acaba üşüttümmü diyorum ama
Insallah canim40 dan sonra girer bi duzene insallah
Benim bugün daha fazla ağrımaya başladı. İki büklüm yatıyorum şu an. Ben kesin adet olucam ya da oldum. Azalmıştı baya yine çoğaldı gibi akıntım. Biraz tipi değişik ama olsun ya da ben unuttum adet nasıldı diye :)Benim 40ım çıktıktan sonra adet ağrım vardı 3 gün sonra adet oldum
Ben oldum oluyorum galibaAynen hayırlısı valla ya
Youtube dan falan hiç beyaz gürültü/anne karnı sesi/saç kurutma makinesi sesi vs açtın mı? Baya rahatlatıyo.Yine başladık uyumak istemiyor. Ne zaman düzelecek acaba..
Yaaa yine başladık adetlere :)) ilk başta rengi çok koyu geldi benimkinin sonra normale döndü yine azalıp koyulaşarak bitti. Eskisi kadar oldum ya belki günü azalır diye bekliyordum ama olmadıBenim bugün daha fazla ağrımaya başladı. İki büklüm yatıyorum şu an. Ben kesin adet olucam ya da oldum. Azalmıştı baya yine çoğaldı gibi akıntım. Biraz tipi değişik ama olsun ya da ben unuttum adet nasıldı diye :)
1 hafta falan sürermişYine başladık uyumak istemiyor. Ne zaman düzelecek acaba..
Aciyorum canim uyursa zaten bi öyle uyuyorYoutube dan falan hiç beyaz gürültü/anne karnı sesi/saç kurutma makinesi sesi vs açtın mı? Baya rahatlatıyo.
Insallah sadece o kadardir ya yoksa ben kafayi yicem1 hafta falan sürermiş
Hemen olunuyormu ya, bende ümit ediyordum emzirdigim sürece olmaz belki diyeBen oldum oluyorum galiba
:)) Ben eğer bu adetse başı hangi gün hiç bilmiyorum. Belli belirsiz bi geçiş oldu. Bi dahaki aya daha iyi anlarım inşallah :)Yaaa yine başladık adetlere :)) ilk başta rengi çok koyu geldi benimkinin sonra normale döndü yine azalıp koyulaşarak bitti. Eskisi kadar oldum ya belki günü azalır diye bekliyordum ama olmadı