2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben o duruma gelmek istemiyorum ☹
Acikcasi daha rahat oluyor desem😅 zaten zirt birt uyandiriyoz kizimla onunda isine geliyor😁 bana diyor ki konusma ne anliyoda konusuyorsun😒 anne karnindayken anliyorlar simdi mi anlamayacak diyorum😊ben tutamiyorum ki kendimi gazi bile olsa gitsin gazlar ciksin gazlar diye tempolu sarki soylerek zipliyorum yatakta 😂 bu bir tanesi daha neler neler. Adamda dogal olarak uyanmak istemiyor bende git diger oda da yat diyorum 🤷

Biz suan 5 haftaligiz ve tamda firtinali geciyor megersem gelisim atagindaymis benim kuzum😊

Eklentiler

• photo-1.png
    photo-1.png
    161,1 KB · Görüntüleme: 56
Sen Bournemount Bournemount a sor su turkiyeden arayipda yorum yapanlara napiyoduk 😀
sandriyon sandriyon R Rose_marie hadi Kim oldugunuda soyleyeyim hergun arayip cocugu gormek isteyen gordum ten sonrada bu cocuk hep uyuyor birde uyanikken goreyim Kış uykusunamı yattı sanki çocuğun deyince bende açtım ağzı mı yumdum gözümü sonra da engelledim.benim burda kimsem yok esim bile isinin yogunlugundan dolayi gece saat 1 de 2 de geliyor.cok fazla bana destek olamiyor.bunlari bilmelerine rağmen ınsanı bunaltıyor.zaten iyi niyetli bir kadın değil valla kurtuldum sorunu kökten çözdüm.

sandriyon sandriyon R Rose_marie hadi Kim oldugunuda soyleyeyim hergun arayip cocugu gormek isteyen gordum ten sonrada bu cocuk hep uyuyor birde uyanikken goreyim Kış uykusunamı yattı sanki çocuğun deyince bende açtım ağzı mı yumdum gözümü sonra da engelledim.benim burda kimsem yok esim bile isinin yogunlugundan dolayi gece saat 1 de 2 de geliyor.cok fazla bana destek olamiyor.bunlari bilmelerine rağmen ınsanı bunaltıyor.zaten iyi niyetli bir kadın değil valla kurtuldum sorunu kökten çözdüm.
İyi yapmışin zaten biz sustugumuz icin böyle oluyor.

X