2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Ben kahvalti sonrasi iciyodum 2gundur icemiuorum gerci de
Bide ben 3dk bekletiyodum
Evleniyoruz ayrı, çocuk doğuruyoru ayrı boşuna cennet anaların ayakları altında değil

Benimkide gunduz dogru duzgun hic uyumuyo
Emerken Uyuya kaliyo, 10 15dk uyuyo sonra uyaniyo.
Aksam 9 bucukda bi uyudu taa 3e kadar deliksiz uyudu yani 5bucuk saat.
Ac oldugu kanatine nereden variyosun
İlk defa aç diye düşündüm meme emmek istiyordu ama çekip çekip ağladı. Süt mü gitmiyor acaba diye düşündüm sağdım mememde süt yoktu buzluktaki sütten 40 cc verdim biraz daha sakinleşip uyudu benimki de 4 saat falan uyudu o sırada göğsüm dolmuştu çok şükür

Bir arkadaşımdan duyduğum kadarıyla normal doğumdan sonra ilk geceden bile zor oluyor dedi. Ben de baya tedirginim 50 gün oldu hala pek niyetim yok bebemle uyuyorum

Evet benim kanamam oldu kontrole gidince cok az yirtilma olmus dedi dr daha dikkatli olmami soyledi. Boyle seyler olabiliyor bilginiz olsun dikkatli olun ilk zamanlar normal dogum yapanlar ozellikle
Normalde dogum sonrasi kontrol oluyo benimki haftata cuma ozamana kadar dusunmuyorum yesil isik verirse olur anca

Canim sakin ol bu durumlarda
Aklina sutum yetmiyo ihtimalini bile getirme
Neye inanirsan oyle olur
Olabilir belki bazi gunler sutumuz cok gelmiyodur belkide, oyle suphelendiginde su ic, sut yapacak seylerden ye kendine iste doldu de
Ilk bebegimde kizimin babannesi gelip gidip bunun sutu gelmiyo yok cocuk doymuyo yok soyle yok boyle agir seyler soylerdi. Sirf inat ettim emzirmeye devam ettim boyle boyle 22ay emzirebildigim
Tabikide kesilirse yapacak bise yok Allah tarafindan olan bisey

Evet bende biraz önce okudum. Yavrum ya uykusuzluktan mahvoldu. Daha yeni daldi gibi simdide kayinvalidemler geliyor kesin uyandircaklar, biraz sesli konusuyorlar daha doğrusu bağırarak. Insallah uyandirmazlarda yavrum biraz uykusunu alir.

Boğulur direkt suya nasıl koyucaksın biri yardım etsin başkası yıkasın bebeği bence,
Haa yok canim, biz banyo yaptirirken esim tutuyo suyun icinde ben yikiyorum yada tam tersi
Biz oyle banyo yaptiriyoz hep
Hastanedede boyle yaptik
Yani bunu derken utaniyorum koskoca avrupada bi file yokmu diyeceksin ama yok canim burda oyle yeni model seyler yok

Aa belkide öyle. Benimkide huzursuz iki gündür uyuyamıyor 5-10 dk uyukluyor kalkıyo hemen. Bide kucağmda uyuyakalıuo bıraktığm gibi uyanıyor ev işleri yalan oluyor bugün kanguruya bağladım öyle toparladım evi en son

Yaa ne güzel dedin haklısın dün hiç uyumayınca sütüm de yok gibi düşündüm stres oldum su içince toparlandım inşallah hepimizin bol bol sütü olsun
Benim doktor kontrolum var haftaya cuma
Baksin bi dikissler falan hersey normalmi eger iliskiye ok derse olur yoksa ben denemem bile
Ben de aynı fikirdeyim seninle

Benimkiler de görüntülü arıyorlar uyurken bile görmek istiyorlar tabi bağıra bağıra konuşunca uyanıyor kuzum. İnşallah uyandırmazlar seninkini ya baya gerginim insanlar çok anlayışsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…