İnşaallah işe yarar ağlamaları her türlü olıyor öyle uzun uzadıya ağlatmamak lazım tabi ama bi iki dk sabredince oluyo. Denednz mi merak ettimBugün sizden cesaret alarak tekrar denicem inşallah durur
Yediklerin etkili olabilirMerhaba arkadaşlar ben de bir temmuz annesiyim.uzun zamandır takipteyim sizi. Tecrübelerinizden çok yararlandim.biz de 37 günlük olduk sadece anne sütü ile besleniyor bebeğim. Yanlız bir haftadır kakasini yapmıyor . 4 gün yapmayınca doktora gittik fitil verdi onla yaptitdik ama yine yapmıyor. Ne yapabilirim kakasını kendi basina yapması icin
Ben kantoron yağı ve gümüş kapak kullanıyorm bence işe yarıyorArkadaşlar göğüs ucundan muzdarip olanlar var mı bütün göğüs ucu markaları denedim nerdeyse kesinlikle geçmiyor ciğerimi söküyor sanki çocuğum emerken. Bu gümüş göğüs ucu kapakları varmış bi ara burda alanlar vardı diye hatırlıyorum kullanıp gerçekten faydasını gören oldu mu yaralar için
Yok yaaaa gazdan dolayı sürekli ağlıyor deneylemedim. Biraz sakinleşse denicemdeİnşaallah işe yarar ağlamaları her türlü olıyor öyle uzun uzadıya ağlatmamak lazım tabi ama bi iki dk sabredince oluyo. Denednz mi merak ettim
Cevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Dediğini yapıyorum ama tık yok ne yazık ki. Masaj yapıyorum her altını açtığında, ılık duş aldiriyorum olmuyor olmuyorYediklerin etkili olabilirbide kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp kaka yaptığı yere bastırmadan hafif ovalamakta işe yarıyo diyolar ama kendm daha denemedim
Kimyon çayı denedn mi hiç? Kaka konusu bence cidden yedklermzle alakalı. Mesela ben hazır pasta yediğim gün bebeğim baya cıvık kaka yapmıştı ishal gibiCevap verdiğin için teşekkür ederim canım. Dediğini yapıyorum ama tık yok ne yazık ki. Masaj yapıyorum her altını açtığında, ılık duş aldiriyorum olmuyor olmuyorGazını çıkartıyor ama kaka yok.
Kimyon çayını ben içeceğim değil mi? Yemeklerin hepsine kimyon koyuyorum yakisip yakismadigina bakmaksızın ama ayrıca çay yapıp içmedim.cay için tohum kimyon mu edinmek lazım?deneyeyim bakalımKimyon çayı denedn mi hiç? Kaka konusu bence cidden yedklermzle alakalı. Mesela ben hazır pasta yediğim gün bebeğim baya cıvık kaka yapmıştı ishal gibi
Ben toz kimyonu sabah aç karnına demleyip içiyorum bi çay bardağına 1 çay kaşığı atıp beş dk bekletiyorm. Hatta bazı günler bebeğe de bi çay kaşığı veriyorum rahat gaz çıkarttırıyorKimyon çayını ben içeceğim değil mi? Yemeklerin hepsine kimyon koyuyorum yakisip yakismadigina bakmaksızın ama ayrıca çay yapıp içmedim.cay için tohum kimyon mu edinmek lazım?deneyeyim bakalım
Ben kahvalti sonrasi iciyodum 2gundur icemiuorum gerci deBen toz kimyonu sabah aç karnına demleyip içiyorum bi çay bardağına 1 çay kaşığı atıp beş dk bekletiyorm. Hatta bazı günler bebeğe de bi çay kaşığı veriyorum rahat gaz çıkarttırıyorakşamda içiyorum etkisini gördüm diyebilirim
CAnım bende şuan aynı durumdayım.dün geceden beri uyumadı şimdi zorla uyuttum birde bir çay kaşığından az kimyon verdim bugün artık.elektrikli süpürge sesini açtım çok şükür 5 dk önce uyudu.Kızlar benimki sabahtan beri uyumadı sürekli emmek istedi şimdi de açlıktan yatamıyor ama aralıksız emdi diye sütüm de dolmadıyedek sütlerden verdim ama bu kadar uykusuz kalması normal mi 5 dk uyuyor sonra uyanıyor
Ya uzun uykuları olsun canım İnşallah benimki de uyur. Napıcaz böyle uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı ama inatla uyumuyorCAnım bende şuan aynı durumdayım.dün geceden beri uyumadı şimdi zorla uyuttum birde bir çay kaşığından az kimyon verdim bugün artık.elektrikli süpürge sesini açtım çok şükür 5 dk önce uyudu.
Gaz sancılarınız ne durumda belkide o uyutmuyorYa uzun uykuları olsun canım İnşallah benimki de uyur. Napıcaz böyle uykusuzluktan gözleri kıpkırmızı ama inatla uyumuyor
O da var malesef ama geçince de uyumadıGaz sancılarınız ne durumda belkide o uyutmuyor
bugun bnde corap gydım valla bide sabahtan beri miğdem çok fena ya kızımda öğlen bi uyandı 4 saat full agladı.Ben de usudum istanbuldayim ama havalar mi sogudu ben mi usutuyorum bilmiyorum kisa kollu şorta veda edip corap bile giydimhava degisimi hastalanma zamani dikkat etmekte fayda var spreyin zararo olacagini sanmam prospektusune bi bak yine de
ayy valla aynen okadar ihtiyacım var ki biriyle dertleşmeye sarlp ağlamayaGel sarılıp ağlayalım . Pskolojim bozuldu gerçekten ben mutlu olmayinca bebegimede iyi enerji veremiyorum . Esim hep bir seyleri erteliyor . O da ayri sinir bozucu durum kışa girecez sonra zor gideriz bi yere . Millet her hafta sonu bir yerde . Biz evde
ben bişey kullanmıyorum cnm şimdilik ama herşeyin fazlası zarardr bana görebu yazdgnı bende çok düşünüyorum.nette gaz masajı izledgm kadın bu doğal süreç ittirmeyi öğrenio demsti.bende dıorum gaz damlasını verınce bi doğal sürece olmsz müdahale mi ediorum acaba.die
Canım memeni tam kavrayamiyor olabilir micok güzell benim kız tamda az önce yesil ve kpklu yptı neden acaba die düşünüodm bide tarttım 2 gunde 10 gr almış
emzik verıorm 2 gndr sanrm ondan benı az emmeye basladı.bide gece cok uyudu 4 gbi uyandı çok azcık emdı gerı uyudu.uyansın die altnıda actm uyandı gögsume glnce gerı uyudu.8 e dgru yıne uyandı gogsum tas gbi olmuştu.bu seferde çok tazıklı fıskırarak gelıodu zorla emdı.boğazına kactı hep.yinede tam boşaltmdı ggsmu.
bide benım sütümü yatakla atletim sütyenım içio resmen.şimdi mesela yatrdm yanmda emzrıorum yutkunma seside gelıo ama bı baktım yataga akmış çoğu