Kese ve kalp atışını beraber görürsün işte bence daha iyiKızlar ben suan 5+3 deyim 16 sına randevu almıştım doktor olmadığından ertelendi 22 sinde gideceğim doktora yani 7+6 dayken gideceğim sizce ilk muayene için geç mi??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kese ve kalp atışını beraber görürsün işte bence daha iyiKızlar ben suan 5+3 deyim 16 sına randevu almıştım doktor olmadığından ertelendi 22 sinde gideceğim doktora yani 7+6 dayken gideceğim sizce ilk muayene için geç mi??
bence geç canım Allah korusun ters bir durum varsa hemen müdahele yapılması gerekiyor sonuçta dış gebelik gibiKızlar ben suan 5+3 deyim 16 sına randevu almıştım doktor olmadığından ertelendi 22 sinde gideceğim doktora yani 7+6 dayken gideceğim sizce ilk muayene için geç mi??
Ben de öyle düşünerek kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Hem 1 hafta daha geç söylemiş olacağız böylece ailelereKese ve kalp atışını beraber görürsün işte bence daha iyi
Evet kanda bir sorun yok güzel artıyor ama dış gebelik böyle anlaşılmıyormuşbence geç canım Allah korusun ters bir durum varsa hemen müdahele yapılması gerekiyor sonuçta dış gebelik gibi
bence bu hafta kese görmeye git herhangi bir yer de olsa için rahat eder, sonra randevunu beklersin geç de gitsen bir şey olmazEvet kanda bir sorun yok güzel artıyor ama dış gebelik böyle anlaşılmıyormuş![]()
Kese ve kalp atışını beraber görürsün işte bence daha iyi
bence bu hafta kese görmeye git herhangi bir yer de olsa için rahat eder, sonra randevunu beklersin geç de gitsen bir şey olmaz
Aynı fikirdeyim kanama ya da ağrın yoksa bekleyebilirsin. Dış gebelik olayıda sanırım ağrı ile hissettiriyor kendini
Bence vücut şişlik yapıyor aynı durum bende de var çünkü rahatsız ola ola giyiyorum resmenBen de öle sanıyordumBen hergün tayt giyiyorum hayır kilo almadım aslında kilo aynı ama niye böle oldu bilmiyorum var mı aramızda böle bi durumda olan
Ben kumaş giyiyorum hafta içi canım rahat oluyor ama o da üşütüyor içime ince çorapla giyiyorum. Haftasonu kot beni de darladı biraz.. Kış elbiseleri edinmek lazım rahat rahatKızlar siz ne giyiyorsunuz ben kot giyince aşırı rahatsız oluyorum
Kaçıncı haftadaydın ? bende iki gündür başladı uyku hali (5+3)Bende de uyku hali yerine tamamen bir uykusuzluk hali başladı ne kadar geç yatarsam yatayım sabah tüm uykumu almışcasına uyanıyorum. Bu şekilde olan var mı?
Kaçıncı haftadaydın ? bende iki gündür başladı uyku hali (5+3)
Canım benimde Sat 1 Ekim sadece kanda takip ettim henüz doktora gitmedim sen gittin mimerhaba benimde SAT 01 ekim ve 4+3 gebelik görünüyor herkes için hayırlısı olsun
hayır canım bence geç değil gittiğinde kalp atışı duyarsın büyük ihtimalKızlar ben suan 5+3 deyim 16 sına randevu almıştım doktor olmadığından ertelendi 22 sinde gideceğim doktora yani 7+6 dayken gideceğim sizce ilk muayene için geç mi??
Hadi gözün aydın canımcım :)Günaydın kızlar
Biraz önce sağlık ocağından ebemiz aradı
Müjdemi isterim hamilesin dedi
Cok şükür degerim 58 çıkmıştı
Dün verdiğim kan degerim 615 çıkmış
Cuma günü hastaneye keseyi görmeye git dedi![]()
Ben temmuzda anca doğum yaparım herhalde :)) ilk bebişim 40 haftayı tamamlamıştı. Bakalım bu ne olurya benım muhtemel doğum tarihi 4 temmuz ama o tarihte doğmayacak. sezeryan olacağım için ben aslında haziran annesi olucam galiba. we sanırım içimizdeki biçok kişi haziran annesi olucak aslında. çnk daha ayın başına denk gelenler buradayız.
Hadi gözün aydın canımcım :)
Darısı başımıza. Benim sonucum daha çıkmadı...
Kızlar benim beta hcg 1316 çıkmış.
Ne diyorsunuz???