• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar ben suan 5+3 deyim 16 sına randevu almıştım doktor olmadığından ertelendi 22 sinde gideceğim doktora yani 7+6 dayken gideceğim sizce ilk muayene için geç mi??
bence geç canım Allah korusun ters bir durum varsa hemen müdahele yapılması gerekiyor sonuçta dış gebelik gibi

bence bu hafta kese görmeye git herhangi bir yer de olsa için rahat eder, sonra randevunu beklersin geç de gitsen bir şey olmaz

Aynı fikirdeyim kanama ya da ağrın yoksa bekleyebilirsin. Dış gebelik olayıda sanırım ağrı ile hissettiriyor kendini

Yaa teşekkür ederim uyku hali başladı onun dışında belirtim yok folik zaten 5 aydır kullanıyordum devam ediyorum. Sadece 5 gün ertelenmiş oldu randevum aslında düşününce çok değil ama ilk olunca panikliyor insan.

İlk kontrolüme yalnız gitmek istemiyorum. eşimle iş dolayısıyla farklı şehirlerde yaşıyoruz o yüzden de beklemek istiyorum canım yoksa başka doktor olabilirdi de

Ben de öle sanıyordum 😂 Ben hergün tayt giyiyorum hayır kilo almadım aslında kilo aynı ama niye böle oldu bilmiyorum var mı aramızda böle bi durumda olan
Bence vücut şişlik yapıyor aynı durum bende de var çünkü rahatsız ola ola giyiyorum resmen :110:

Bende de uyku hali yerine tamamen bir uykusuzluk hali başladı ne kadar geç yatarsam yatayım sabah tüm uykumu almışcasına uyanıyorum. Bu şekilde olan var mı?

Kızlar siz ne giyiyorsunuz ben kot giyince aşırı rahatsız oluyorum
Ben kumaş giyiyorum hafta içi canım rahat oluyor ama o da üşütüyor içime ince çorapla giyiyorum. Haftasonu kot beni de darladı biraz.. Kış elbiseleri edinmek lazım rahat rahat

Kızlar ben suan 5+3 deyim 16 sına randevu almıştım doktor olmadığından ertelendi 22 sinde gideceğim doktora yani 7+6 dayken gideceğim sizce ilk muayene için geç mi??
hayır canım bence geç değil gittiğinde kalp atışı duyarsın büyük ihtimal :KK200: benim de randewum 15inde bende şuan 5+3 üm

ya benım muhtemel doğum tarihi 4 temmuz ama o tarihte doğmayacak. sezeryan olacağım için ben aslında haziran annesi olucam galiba. we sanırım içimizdeki biçok kişi haziran annesi olucak aslında. çnk daha ayın başına denk gelenler buradayız.

Günaydın kızlar
Biraz önce sağlık ocağından ebemiz aradı
Müjdemi isterim hamilesin dedi:KK68:
Cok şükür degerim 58 çıkmıştı
Dün verdiğim kan degerim 615 çıkmış
Cuma günü hastaneye keseyi görmeye git dedi :-)
Hadi gözün aydın canımcım :)
Darısı başımıza. Benim sonucum daha çıkmadı...

ya benım muhtemel doğum tarihi 4 temmuz ama o tarihte doğmayacak. sezeryan olacağım için ben aslında haziran annesi olucam galiba. we sanırım içimizdeki biçok kişi haziran annesi olucak aslında. çnk daha ayın başına denk gelenler buradayız.
Ben temmuzda anca doğum yaparım herhalde :)) ilk bebişim 40 haftayı tamamlamıştı. Bakalım bu ne olur

Merhaba kızlar ben 5+4yim bugün keseyi gördük ama çok küçüktü bir cm bile değildi. Sizin keseleriniz durumu ne?

Back