- 26 Ocak 2012
- 2.305
- 565
Açık kahve bende 2 gün önce geldi 1 kere o da yerleşme kanaması dediEvet 1 haftadır akıntı baya arttı bazen açık kahverengi de geliyor ama dedim enfeksiyon var bende belki de ondan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Açık kahve bende 2 gün önce geldi 1 kere o da yerleşme kanaması dediEvet 1 haftadır akıntı baya arttı bazen açık kahverengi de geliyor ama dedim enfeksiyon var bende belki de ondan
Aynen bir tane yetiyorTamam canım yarın hemen başlıyım. Hergün bi tane mi
Hadi bakalım canım beklioruzBen de akşam kan vericem bakalım artış olmuş muGünaydın kızlar.
Bugün kan sonuçlarım çıkacak.
Bakalım benim hcg kaçmış.
bekliyoruz canım sonucunu merakla. Bende çok merak ediyorum ama yarın zaten dr randevum varGünaydın kızlar.
Bugün kan sonuçlarım çıkacak.
Bakalım benim hcg kaçmış.
bende de aynı durum var gazdan öleceğimi düşünüyorumGereksiz bir karın şişliği olan war mı ya sanki 3 aylık gibi karnım war bnm yüksek ihtimal gaz ama normalde zayıf bi insanım şimdi göbekli oldum bile daha çok erken
Olmuştur canım Allahın izniyle merak etme :)Hadi bakalım canım beklioruzBen de akşam kan vericem bakalım artış olmuş mu
İnşallah güzel haberler getiririz hepimiz :))bekliyoruz canım sonucunu merakla. Bende çok merak ediyorum ama yarın zaten dr randevum var
tebrikler canım kaç gün arayla bu değer çıktıGünaydın kızlar
Biraz önce sağlık ocağından ebemiz aradı
Müjdemi isterim hamilesin dedi
Cok şükür degerim 58 çıkmıştı
Dün verdiğim kan degerim 615 çıkmış
Cuma günü hastaneye keseyi görmeye git dedi
tebrikler canım kaç gün arayla bu değer çıktı
Ya inşallah benim de böle güzel çıkar sonucum seninde galibaSağol canm dört gün arayla.. En son perşembe günü kan vermistim.. Araya hafta sonu girince dün verdim tekrar bugunde bu değer cikmis
Sadece bende mi var diyordum buKızlar siz ne giyiyorsunuz ben kot giyince aşırı rahatsız oluyorum
Ben de öle sanıyordum Ben hergün tayt giyiyorum hayır kilo almadım aslında kilo aynı ama niye böle oldu bilmiyorum var mı aramızda böle bi durumda olanSadece bende mi var diyordum bu
Bence normalde de dar giydiğimiz için önemsemiyorduk şimdi hamile olunca sıkıyor muyum acaba düşüncesi oluyor. Ben kumaş pantolon giyiyorum kaç gündürBen de öle sanıyordum Ben hergün tayt giyiyorum hayır kilo almadım aslında kilo aynı ama niye böle oldu bilmiyorum var mı aramızda böle bi durumda olan
Bak buda olabilir psikolojik olarakBence normalde de dar giydiğimiz için önemsemiyorduk şimdi hamile olunca sıkıyor muyum acaba düşüncesi oluyor. Ben kumaş pantolon giyiyorum kaç gündür
Ya inşallah benim de böle güzel çıkar sonucum seninde galiba
Geç döllenme durumun vardı