Kızlar bende bugün kontrole gittim geçen hafta kanamam olduğundan o yüzden gittim tam 6+0 olduk bir tane bebeğim kalp atışı oluşmuş görüldü diğeri gelişmemiş kesede küçük kalmış galiba onu kaybediyorum 1 haftaya kesinleşir dua edin
Duramıyorsan o ayrı canım o zaman dr dedıgı gıbı tutabıldıgın kadar tutarsın:)bütün gece tuvalete çıkmamak mümkün değil benim için maalesef tutabildiğin kadar tut dedi dr
Etmez tabii ben 2 hafta önce gördüğüm halde yarın yine kontrol var diye heyecanlıyımYarın bi gidip görmeden içim rahat etmeyecek sanırımşu an biraz ağrı var karnımın içinde.Umarım bu rahim genişlemesinden kaynaklanıyordur.
Arkadaşlar testi yaptım bugün 13.gunde ve iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik sizce hamilemiyimCnm naptın yaptınmı test
Gözün aydın canım, içinin rahatladığına çok sevindim , maşallah bebeğine erkek mi acaba yaÖzelden geliyorum kızlar. Bebişkomu ilk defa gördüm ve kalbini de duydum çok şükür. Videoya çektim, eşime dinleticem. Şuanda 7+2yim ama ultrasona göre 8+2 çıktı maşallah :) kanama bir anda olurmuş, 1 hafta önce görülmezmiş.ayrıca yumurta akı kıvamı sarı akıntı için 12. Haftadan sonra devam ederse ilaç yazarım dedi. Bide 2 hafta ilişki yasak dedi kanama geçmişim olduğu için. Hepsi bu kadar :)
6+3te kalbı atıyordu ama dınletmedı canım devlete gıtmıstımKalp atışını duyanlar lütfen kaç hastalıkken öğrendiniz yazar mısınız çok merak ediyorum 6+3de gidecem duyar mıyım acaba
Silikte olsa gebelik olabilirArkadaşlar testi yaptım bugün 13.gunde ve iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik sizce hamilemiyim
Yarın sen de güzel haber ver inşallahEtmez tabii ben 2 hafta önce gördüğüm halde yarın yine kontrol var diye heyecanlıyım
Gerçekten miSilikte olsa gebelik olabilir ☺
Ama cnm catlatma iğnesinin 13. Günü sence iğnenin etkisi mi biraz ondan tedirginimSilikte olsa gebelik olabilir ☺
Hmm o zaman evet etki olabilir açıkcası çatlatma iğnesi konsnda sonrası hakknda pek fikrim yokAma cnm catlatma iğnesinin 13. Günü sence iğnenin etkisi mi biraz ondan tedirginim
Normalde silik çizgi gebelk anlamına geliyor. Bikaç tane peşpeşe deneseydinizHmm o zaman evet etki olabilir açıkcası çatlatma iğnesi konsnda sonrası hakknda pek fikrim yokadet vaktiniz mi?
İki gün gecikti cnmHmm o zaman evet etki olabilir açıkcası çatlatma iğnesi konsnda sonrası hakknda pek fikrim yokadet vaktiniz mi?
Bariz bir şekilde gebesiniz.Genellikle 10gün sonra etki geçiyor.hemen kan verin öğreninBöyle çıktı
Gebelik vardır demiBariz bir şekilde gebesiniz.Genellikle 10gün sonra etki geçiyor.hemen kan verin öğrenin
Var canım var.Ben daha önce çatlatma iğnesi kullandım tam adet günü adetim geldi.senin bi de 2 gün geçmiş.10 gün sonra etkisi geçiyor iğneninGebelik vardır demi
İnsallh oyledir cnm yarın gidip kan vericemVar canım var.Ben daha önce çatlatma iğnesi kullandım tam adet günü adetim geldi.senin bi de 2 gün geçmiş.10 gün sonra etkisi geçiyor iğnenin
İnşaallah güzel haber alırızİnsallh oyledir cnm yarın gidip kan vericem
İnşallah cnmİnşaallah güzel haber alırız ☺