2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Cnm ablamda kan pıhtılaşması vardi bebeği üç aylık oluyordu düşük yapıyordu doktor ona kan pıhtılaşması iğneleri yaptı ablam sürekli kendisi vuruyordu. Daha sonra ablam hamile kaldı doktor ona doğum yapana kadar yine kan pıhtılaşma iğne yazdı ve ablam doğum yapan kadar kullandı o iğneleri . Şuan da ne Zaman hamile kalsa o iğneleri kullanmak zorunda kalıyor

Ablanızda var peki sizde var mı?Benim ablamda vardı genetik doktoru bana da test yaptırdı bende de çıktı.

Kızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan varmı benim bir kaybım var genlerde pıhtılaşma çıktı doktor bi dahaki gebelikte gerekirse dikiş de atabiliriz dedi riskli gebeliğim olucak
Ben varım.Dikişlik birşey olmuyor genelde bebek gelişmiyor.iğnelerinin dozunu güzel ayarlarsa sıkıntı olmaz inşallah.Ben sabah akşam iğne vuruyorum ve coraspin kullanıyorum

Sonradan mı anlaşılıyor Pıhtılaşma sorunu yoksa bunun da testini yapıyor mu doktor ilk tahlillerde rutin olarak?

Bende yok cnm ablamda var sadce ablamın 3tane düşük oldu ondan sonra ogrendi kan pihtalsamsi olduğunu
Sen testi yaptırdın değil mi canım.Benim ablamında iki tane bebeğinin kalbi durmuştu.doktor kardeşlerin varsa onlarda test yaptırsın dedi ben yaptırdım ve daha çocuk yapmadan önce önlemimi aldım ancak yine de ağustosta bebeğimin kalbi durdu.Dozu yeterli gelmemiş olabilir dediler bu hastalıkta doz da çok önemli.Bebeklerimiz allaha emanet inşallah

Kızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan varmı benim bir kaybım var genlerde pıhtılaşma çıktı doktor bi dahaki gebelikte gerekirse dikiş de atabiliriz dedi riskli gebeliğim olucak
Dikiş derken bendede var pıhtılaşma şuan sıvılaştrmak için iğne kullanıorum yeni başladım

Benimde bugün kontrolüm vardı kalp atışlarını duyduk ama doktr hafif bi kanaman var dedi progestan verdi yatıp dinlen dedi

Sonradan mı anlaşılıyor Pıhtılaşma sorunu yoksa bunun da testini yapıyor mu doktor ilk tahlillerde rutin olarak?
Hayır canım bu öyle her hastanede yapılan bir test değil.Bir kaç düşükten sonra genelde tam teşekküllü hastanelerin genetik tanı merkezlerinde yapılıyor 1 ay gibi bir süreden sonra sonuçlar çıkıyor.Özelde de yapılır mı bilmiyorum.Ama sen içini ferah tut.Herkeste olmaz.

Yapmadım cnm 1 buçuk senedir evliyim cocugum yok tedavi oluyorum yumurta tembelliği var bende sadce doktorum kan pıhtılaşmayla ilgili birşey demedi olsa zaten testlerde çıkar cnm çünkü birçok hormon testi yaptırdı bana

Takır takır dıosun ilki atlatabılsem emınım bende takır takır yaparımda en iyisi ilki kaynanama vurduruyum

Ben varım.Dikişlik birşey olmuyor genelde bebek gelişmiyor.iğnelerinin dozunu güzel ayarlarsa sıkıntı olmaz inşallah.Ben sabah akşam iğne vuruyorum ve coraspin kullanıyorum
Bilmiyorum ki canım rahim yetmezliğide var dendi bana

Aynen canım benımde öyle oluodu 3 aylık faln olup kalbi duruodu ekımde test yaptrdım pıhtılaşma çıktı sulanrcı hap kullndm sımdıde iğneye başladk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…