Kalp atışını zar zor gördük sesini duyamadık 1 haftaya tam duyulur bu durumda seninde 1 haftaya kesin duyulur Allah’ın izniyleYaa berabereyiz demek ne güzeelkalp atışı duyuluyormu? Ben geçen hafta salı gittim en son doktora oda öğrenmek içindi bidaha ne xaman gitmeliyim tam bilmiyorum
yok açıklamada yazmıyor. ben bir şey içmesem de 1 saat içinde patlayacak gibi oluyorum. 3 saat kadar dayanmaya calısıcam bakalımİlaç açıklamasnda yazıyor olması lazım yanlış hatırlamıyosam. Yetti diye düşünüyorum çünkü uyandıktan sonra bile baya beklemiştim vakit dolsun diye. Yatmaya yakın fazla su falan içmezseniz biraz daha bekleyebilirsiniz belki
İnşaallah ya bu hafta gitmeye pek gerek yok ozaman bidahaki haftayı beklerim. Test falan yapıldı mı peki?Kalp atışını zar zor gördük sesini duyamadık 1 haftaya tam duyulur bu durumda seninde 1 haftaya kesin duyulur Allah’ın izniyle
Yani en az üç saat beklemek gerekiyo diye biliyorum etki etmesi için :/yok açıklamada yazmıyor. ben bir şey içmesem de 1 saat içinde patlayacak gibi oluyorum. 3 saat kadar dayanmaya calısıcam bakalım
Hocam ben yarın 6+2 olcam bi gidip baktınacağım kalp atışına.çünkü çok merak ediyorum.duyanlar oluyormuş bu haftalarda da.inşallah ben de o şanslı kişilerden olurumİnşaallah ya bu hafta gitmeye pek gerek yok ozaman bidahaki haftayı beklerim. Test falan yapıldı mı peki?
Ay inşaallah duyarsınHocam ben yarın 6+2 olcam bi gidip baktınacağım kalp atışına.çünkü çok merak ediyorum.duyanlar oluyormuş bu haftalarda da.inşallah ben de o şanslı kişilerden olurum
Evet kalp atışını görünce bütün tahliller yapılıyorİnşaallah ya bu hafta gitmeye pek gerek yok ozaman bidahaki haftayı beklerim. Test falan yapıldı mı peki?
Duyulur canım benimki bile çok hafifte olsa duyduk duyulmasada görülürHocam ben yarın 6+2 olcam bi gidip baktınacağım kalp atışına.çünkü çok merak ediyorum.duyanlar oluyormuş bu haftalarda da.inşallah ben de o şanslı kişilerden olurum
Evet inşallah benimde test falan yaptırmam lazım.Bu hafta yaptıralım gec olmasın dedi doktor.Çünkü demir ve d vitamini önemliymiş bu hagtalarda onlara bakalım dedi.Önceden idrar yolu enfeksiyonu vardı o da önemli dedi.Duyulur canım benimki bile çok hafifte olsa duyduk duyulmasada görülür
Erken fark edilmesnde fayda var tabiEvet inşallah benimde test falan yaptırmam lazım.Bu hafta yaptıralım gec olmasın dedi doktor.Çünkü demir ve d vitamini önemliymiş bu hagtalarda onlara bakalım dedi.Önceden idrar yolu enfeksiyonu vardı o da önemli dedi.
Sen de ne gibi belirtiler var canım.Erken fark edilmesnde fayda var tabi
Benim doktorum 12. Haftada takviye vereceğini söyledi ki ferritinim ve d vitaminim düşük cikti.Şimdilik sadece folik.Günaydın kızlar doktor bana da d vitamin damlası verdi bir de folic içeren multi vitamine devam ediyorum.
Sizler takviye kullanıyor musunuz ?
canım hayırlı olsun :)bana doktor 4 hafta sonraya randevu verdi 12 haftalık olacağım gittiğimde ama 2 li testten bahsetmedi
Bugün sabah kusma oldu biraz. Her sabah bulantım çok fena. Halsizliğim var muhtemelen d vitaminim düşük ama sağlık ocağndan randevu alamadıSen de ne gibi belirtiler var canım.
bence sıkıntılı olabilir doktorun gerekli görürse kullanmalısın, kanını sulandıracağı için herhangi bir yaralanma vb. durumda o da sıkıntı. Gene de sen bilirsin.Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
Ben de o kadar rahatsız edici bi bulantı yok çok çok hafif.ağzımda değişik bir tat var.acı bir tat.onun dışında iştahım açık.Bugün sabah kusma oldu biraz. Her sabah bulantım çok fena. Halsizliğim var muhtemelen d vitaminim düşük ama sağlık ocağndan randevu alamadı
sağol canım :)canım hayırlı olsun :)
Ne şanslısın maşaallh diyeyim ozaman:) bulantı beni çok etkiliyoeBen de o kadar rahatsız edici bi bulantı yok çok çok hafif.ağzımda değişik bir tat var.acı bir tat.onun dışında iştahım açık.