2024 Kasım Aralık Gebelik Planlayanlar 🎄

ay maşallah ne bereketli sabahh hayırlı olsun canımm
Ama markası artı med diye yalancı pozitiftir diye korkuyorum canım ya 🥺 koyulaşma var mı birini gece yaptım birini şimdi

Eklentiler

• IMG_0806.jpeg
    IMG_0806.jpeg
    126,4 KB · Görüntüleme: 22
ya umutlandırmayayım ama baya çizgi var bence
İnşallah canım kızım cennetten mutlu olucak tekrar bebişimiz olursa rüyamda gördüm tam 1 senesi doluyor kızımın erken doğdu 1 saat yaşadı rüyamda görüyorum erkek kardeş müjdeliyor bana rabbim nerde bebek bekleyen aile varda bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah

İnşallah canım kızım cennetten mutlu olucak tekrar bebişimiz olursa rüyamda gördüm tam 1 senesi doluyor kızımın erken doğdu 1 saat yaşadı rüyamda görüyorum erkek kardeş müjdeliyor bana rabbim nerde bebek bekleyen aile varda bekletmeden hayırlısıyla versin inşallah
Amiin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah sana :KK68:
Kucaklarımız boş kalmasın

Döngünün 9.gününden selamlar 🤪
Daha önümde cok yol var gibi bi bezginlik var bu ay ya zaman geçmiyor yumurtlamaya bile 5-6 gün var

Yaa inşallah bütün dularım sizlerle 🙏🫶🏻umarım hepiniz bebişlerinizi alırsınız kucaklarınıza 🤍böyle durumlarınızı okuyunca bir duygulanıyorum ben
Rabbim sana ve diğer hamişlere bebeğinizi sağ salim kucağınıza almayı nasip eder🩷 bende çok duygusalım nedense🥹

Canım bende çizgi görüyorum bariz ama artimed test die güvenemiyorm açıkcası umarım herşey gönlünce olur
Evet kuzum bende öyle ama iki tane yaptım birini gece birini sabah anlayım diye koyulaşırsa bebiştir mantığıyla yaptım öyle oldu o biraz umut ettirdi bilemedim ama yine de canım

Peki hangi test güvenilir kızlar? ben de alayım online diyorum. evde prodoctor early var başka marka da alayım diyorum.

X