- 25 Şubat 2016
- 7.507
- 11.887
- 30
Bilmiyorum ki canım. Benim önceki gebeliğimde de bundada en merak ettiğim şey cinsiyeti zaten :)) 16. Haftayı bekliyorum :)))Gözün aydın canım, içinin rahatladığına çok sevindim , maşallah bebeğine erkek mi acaba ya
Canım erken olduğu için görmemiştir. Bir sonraki hafta tekrar git, görürsün Allahın izniyle :)Hanımlar bugun kontrolum vardı sdece keseyı gordu doktor bebegı goremedı daha küçüktür dedı 10 gun sonraya cagrdı kalp atısı duymamayı beklıordum ama bebegı gorememeyı beklemıordum bıraz hayal kırıklığı oldukan pıhtılaşması için iğnelere başladı ama ben daha cesaretmı toplayıp vuramadım kendıme
Son adet tarihine göre 7+2 canım :)Çok önemli doktor içine sinmiş şükür sağlıkla kucağına alırsın inş tam olarak ne kadr
Üzülme canım daha küçük olduğu için görememiştir birden büyüyorlar bir daha gittiğinde göreceksin Allah’ın izniyleHanımlar bugun kontrolum vardı sdece keseyı gordu doktor bebegı goremedı daha küçüktür dedı 10 gun sonraya cagrdı kalp atısı duymamayı beklıordum ama bebegı gorememeyı beklemıordum bıraz hayal kırıklığı oldukan pıhtılaşması için iğnelere başladı ama ben daha cesaretmı toplayıp vuramadım kendıme
Kuzum bir hafta önce görünüyor doğum haliyle ama sonraki haftalarda bebek son adet tarihine uygun hale gelebiliyor. Önemli olan son haftalara doğru ultrason ölçümümde ne göründüğü. Bebeğim doğumunun yaklaştığını yada daha zamanı olduğunu son ayda doktor görüyor. Mesela doğum kanalına girmemiş, daha doğuma var demişti bana. Ve 40 haftam dolmasına rağmen gelmemişti oğlum. Suni sancı ile doğum yaptım ben.tahmini doğum tarihin de değişmiştir o zaman canım bilgi verdi mi?
Amiin inşallah şimdi işin yoksa bi 10 gün daha bekleÜzülme canım daha küçük olduğu için görememiştir birden büyüyorlar bir daha gittiğinde göreceksin Allah’ın izniyle
10 gune cagrdı 4 aralık randevum bakalım zaman hiç gecmeyecek gerci hafta sonu kocam askerden gelıo annemler memleketten gelıo derken zaman hemen gecer inşallahCanım erken olduğu için görmemiştir. Bir sonraki hafta tekrar git, görürsün Allahın izniyle :)
Ben 6+4 de duydum canimKalp atışını duyanlar lütfen kaç hastalıkken öğrendiniz yazar mısınız çok merak ediyorum 6+3de gidecem duyar mıyım acaba
İkinci çizginin silik olmasının nedeni henüz gebeliğin başlarda olmasındandır kan tahlili verin ikinci çizgi çıktıysa silik olsa dahi kan tahlilinde çıkacaktırArkadaşlar testi yaptım bugün 13.gunde ve iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik sizce hamilemiyim
Ben 6+6 da duydum kesinleştirmek için bir kaç gün daha bekleyebilirsin bence :)Kalp atışını duyanlar lütfen kaç hastalıkken öğrendiniz yazar mısınız çok merak ediyorum 6+3de gidecem duyar mıyım acaba
Hayırlı olsun aynıyızMerhaba hanımlar bende temmuz annesi olcam inşallah sat 5 ekim kilo 63 yaş 28 şehir istnabul 2. Çocugm tahmini doğum tarihi 11 temmuz
Benim 6+2de vajinal olarak duyulmuştuHocam ben yarın 6+2 olcam bi gidip baktınacağım kalp atışına.çünkü çok merak ediyorum.duyanlar oluyormuş bu haftalarda da.inşallah ben de o şanslı kişilerden olurum
Benim pıhtılaşma olduğunu düşünüyor doktorum önceki gebeliği de bebeğim gelişmedi ve öldü. Tahlil yapılmadı ama doktorum iğne ve coraspirin kullandırtıyor bebeğim tam günü gününe gelişiyor şükürKızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan varmı benim bir kaybım var genlerde pıhtılaşma çıktı doktor bi dahaki gebelikte gerekirse dikiş de atabiliriz dedi riskli gebeliğim olucak
Tebrikler hamilesin teste göreBöyle çıktı
Ben de korkmuştum ilk vururken canım çok tatlıHanımlar bugun kontrolum vardı sdece keseyı gordu doktor bebegı goremedı daha küçüktür dedı 10 gun sonraya cagrdı kalp atısı duymamayı beklıordum ama bebegı gorememeyı beklemıordum bıraz hayal kırıklığı oldukan pıhtılaşması için iğnelere başladı ama ben daha cesaretmı toplayıp vuramadım kendıme
Amin insallh cnm yine yapicamTebrikler hamilesin teste görebaşka bir test daha yap onda nasıl çıkacağına bak
Ne kardarlık kaybettiniz Rabbim bir daha yaşatmasın ben 5 aylık kaybettimBenim pıhtılaşma olduğunu düşünüyor doktorum önceki gebeliği de bebeğim gelişmedi ve öldü. Tahlil yapılmadı ama doktorum iğne ve coraspirin kullandırtıyor bebeğim tam günü gününe gelişiyor şükür
Ay insallh cnm insallhİkinci çizginin silik olmasının nedeni henüz gebeliğin başlarda olmasındandır kan tahlili verin ikinci çizgi çıktıysa silik olsa dahi kan tahlilinde çıkacaktır ☺