- 17 Şubat 2019
- 7.963
- 11.429
İşte ben de bulantım yok diye korkuyorum hayırlısı olsun inşallah.Ne şanslısın maşaallh diyeyim ozaman:) bulantı beni çok etkiliyoe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşte ben de bulantım yok diye korkuyorum hayırlısı olsun inşallah.Ne şanslısın maşaallh diyeyim ozaman:) bulantı beni çok etkiliyoe
Korkma ya bende hiç olmadı gözüm değmesinİşte ben de bulantım yok diye korkuyorum hayırlısı olsun inşallah.
Yarın bi gidip görmeden içim rahat etmeyecek sanırım şu an biraz ağrı var karnımın içinde.Umarım bu rahim genişlemesinden kaynaklanıyordur.Korkma ya bende hiç olmadı gözüm değmesin
Bazılarında olmuyormuş canım bulantı olmamasını sıkıntı etme şükretİşte ben de bulantım yok diye korkuyorum hayırlısı olsun inşallah.
Benim de bulantim yokYarın bi gidip görmeden içim rahat etmeyecek sanırım şu an biraz ağrı var karnımın içinde.Umarım bu rahim genişlemesinden kaynaklanıyordur.
İçim rahatlıyor böyle duyuncaBenim de bulantim yok
Gözün aydın maşallah canım darısı bize inşallah.Özelden geliyorum kızlar. Bebişkomu ilk defa gördüm ve kalbini de duydum çok şükür. Videoya çektim, eşime dinleticem. Şuanda 7+2yim ama ultrasona göre 8+2 çıktı maşallah :) kanama bir anda olurmuş, 1 hafta önce görülmezmiş.ayrıca yumurta akı kıvamı sarı akıntı için 12. Haftadan sonra devam ederse ilaç yazarım dedi. Bide 2 hafta ilişki yasak dedi kanama geçmişim olduğu için. Hepsi bu kadar :)
gözün aydın canım çok sevindim inşallah bir daha kanama yasamazsınÖzelden geliyorum kızlar. Bebişkomu ilk defa gördüm ve kalbini de duydum çok şükür. Videoya çektim, eşime dinleticem. Şuanda 7+2yim ama ultrasona göre 8+2 çıktı maşallah :) kanama bir anda olurmuş, 1 hafta önce görülmezmiş.ayrıca yumurta akı kıvamı sarı akıntı için 12. Haftadan sonra devam ederse ilaç yazarım dedi. Bide 2 hafta ilişki yasak dedi kanama geçmişim olduğu için. Hepsi bu kadar :)
Hadi gözünüz aydın rahatlamışsındır. Sorularının cevabınıda almışsın. Artık gereksiz stres yapmak yok. Güzel olacak diye düşün hep. Gelişimide bir hafta önde maşallah.Özelden geliyorum kızlar. Bebişkomu ilk defa gördüm ve kalbini de duydum çok şükür. Videoya çektim, eşime dinleticem. Şuanda 7+2yim ama ultrasona göre 8+2 çıktı maşallah :) kanama bir anda olurmuş, 1 hafta önce görülmezmiş.ayrıca yumurta akı kıvamı sarı akıntı için 12. Haftadan sonra devam ederse ilaç yazarım dedi. Bide 2 hafta ilişki yasak dedi kanama geçmişim olduğu için. Hepsi bu kadar :)
Çok şükür canım. Güzelce sağlıklı hamilelik geçirip güzelce doğum yapalım hepimiz inşallah :)))
Hadi gözünüz aydın rahatlamışsındır. Sorularının cevabınıda almışsın. Artık gereksiz stres yapmak yok. Güzel olacak diye düşün hep. Gelişimide bir hafta önde maşallah.
Benim 5düşüğüm oldu korkuyorum yine altyan muayene olmak istemiyorum görünüz mü acaba haftaya bugüne randevu aldımBence direk randevu al
Hersey yolundami bakmis olur
Ben gecen hafta ogrendim bugun gittim
Çok önemli doktor içine sinmiş şükür sağlıkla kucağına alırsın inş tam olarak ne kadrDoktorumu da çok sevdim
tahmini doğum tarihin de değişmiştir o zaman canım bilgi verdi mi?Doktorumu da çok sevdim
ben 8 haftada duydum 6 çok erken gibi duyan da var duyamayan daKalp atışını duyanlar lütfen kaç hastalıkken öğrendiniz yazar mısınız çok merak ediyorum 6+3de gidecem duyar mıyım acaba
8e kadar dayanamam galiba yaa bide özel bi doktora gidecem çok pahalı boşuna gitmemiş olsam bari yaaaben 8 haftada duydum 6 çok erken gibi duyan da var duyamayan da
en kötü vajinal baktırırsın o zaman boşa gitmemiş olur8e kadar dayanamam galiba yaa bide özel bi doktora gidecem çok pahalı boşuna gitmemiş olsam bari yaaa