2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Hanımlar bugun kontrolum vardı sdece keseyı gordu doktor bebegı goremedı daha küçüktür dedı 10 gun sonraya cagrdı kalp atısı duymamayı beklıordum ama bebegı gorememeyı beklemıordum bıraz hayal kırıklığı oldu :KK43: kan pıhtılaşması için iğnelere başladı ama ben daha cesaretmı toplayıp vuramadım kendıme

Hanımlar bugun kontrolum vardı sdece keseyı gordu doktor bebegı goremedı daha küçüktür dedı 10 gun sonraya cagrdı kalp atısı duymamayı beklıordum ama bebegı gorememeyı beklemıordum bıraz hayal kırıklığı oldu :KK43: kan pıhtılaşması için iğnelere başladı ama ben daha cesaretmı toplayıp vuramadım kendıme
Canım erken olduğu için görmemiştir. Bir sonraki hafta tekrar git, görürsün Allahın izniyle :)

Üzülme canım daha küçük olduğu için görememiştir birden büyüyorlar bir daha gittiğinde göreceksin Allah’ın izniyle 🙏

tahmini doğum tarihin de değişmiştir o zaman canım bilgi verdi mi?
Kuzum bir hafta önce görünüyor doğum haliyle ama sonraki haftalarda bebek son adet tarihine uygun hale gelebiliyor. Önemli olan son haftalara doğru ultrason ölçümümde ne göründüğü. Bebeğim doğumunun yaklaştığını yada daha zamanı olduğunu son ayda doktor görüyor. Mesela doğum kanalına girmemiş, daha doğuma var demişti bana. Ve 40 haftam dolmasına rağmen gelmemişti oğlum. Suni sancı ile doğum yaptım ben.

Canım erken olduğu için görmemiştir. Bir sonraki hafta tekrar git, görürsün Allahın izniyle :)
10 gune cagrdı 4 aralık randevum bakalım zaman hiç gecmeyecek gerci hafta sonu kocam askerden gelıo annemler memleketten gelıo derken zaman hemen gecer inşallah

Arkadaşlar testi yaptım bugün 13.gunde ve iki çizgi çıktı ama ikinci çizgi biraz silik sizce hamilemiyim
İkinci çizginin silik olmasının nedeni henüz gebeliğin başlarda olmasındandır kan tahlili verin ikinci çizgi çıktıysa silik olsa dahi kan tahlilinde çıkacaktır ☺️

Kızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan varmı benim bir kaybım var genlerde pıhtılaşma çıktı doktor bi dahaki gebelikte gerekirse dikiş de atabiliriz dedi riskli gebeliğim olucak😑

Kızlar aranızda pıhtılaşma sorunu olan varmı benim bir kaybım var genlerde pıhtılaşma çıktı doktor bi dahaki gebelikte gerekirse dikiş de atabiliriz dedi riskli gebeliğim olucak😑
Benim pıhtılaşma olduğunu düşünüyor doktorum önceki gebeliği de bebeğim gelişmedi ve öldü. Tahlil yapılmadı ama doktorum iğne ve coraspirin kullandırtıyor bebeğim tam günü gününe gelişiyor şükür

Ben de korkmuştum ilk vururken canım çok tatlı 😊 ama şimdi takır takır vuruyorum. İğneyi sokarken derin nefes al. Tamamı girince nefesini bırak. İlacı verirken de derin nefes al sonra bitince hızlıca çıkar iğneyi

Benim pıhtılaşma olduğunu düşünüyor doktorum önceki gebeliği de bebeğim gelişmedi ve öldü. Tahlil yapılmadı ama doktorum iğne ve coraspirin kullandırtıyor bebeğim tam günü gününe gelişiyor şükür
Ne kardarlık kaybettiniz Rabbim bir daha yaşatmasın ben 5 aylık kaybettim 😑 neden test yaptrmadınız

X