- 11 Haziran 2014
- 334
- 268
Amin inşallah, bizlerin ve tüm herkesin çocukları sağlıkla doğsun inşallah.Allah kimseyi o durumlara düşürmesin.
benım de d vitamınım düşük çıktı. d vıtamini başladım. ben güneşi de sewerim daha da yeni tatilden gelmiştim :)) kışın demekki hiç kalmıyo vücutta d vitaminiD vitamini aşırı düşük bende. hamileliği öğrenince baktırmıştı doktor düşüktü şimdi daha da düşmüş. Güneşi de hiç sevmem depresif ruh haline de neden oluyormuş. Pazartesi takviye isteyecem artık doktordan ne verirse. Tek başına olunca insan pek sorun etmiyor bu sorunları ama bebişler söz konusu olunca iş değişiyor
tabiiki kullanma. ilaç yani sonuçta kimyasal içerik.. belki yok bi rahatsızlığın. benda pıhtılaşma sorunu war iğne oluyorum öle kafana göre ağızdan istediğin ilacı almamalısın.Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
yaaaa aşşırı çabuk yağlanıyo. şampuan fln değiştirdim sorun bende sanıyodum. bu nedir böle 1 günde yağlanıyo ki saçımın yapısı asla böle deil. 1 hafta yıkamasan kimse anlamaz o kdr yağlanmazdı yani. bu ne böle yaaSizin de saçlariniz hizli yağlanmaya başladi mi?
Gözün aydın canımm. Hcg değerim kaçtı bilmiyorum ama 5+5te görmüştüm ben.
Günaydın canım ben 2704 olduğunda gördük keseyi tebrik ederim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin RABBİM MAŞALLAH ❤
Bi de sanırım harmony diye bir test var 3bin gibi fiyatı vardı.Bu testi yaptıranların 2li 3lü test yaptırmasına gerek kalmıyor.Bu testte çocukla ilgili herşeye bakılıyor sanırım.O günleri görürsem ben harmony testi yaptırmak isterim.
Başka hastalık bakılıyor mu bilemiyorum canımm ikili üçlü deyince bize down sendromundan bahsetmişti hep doktor. Ben yaptırmayacağımı söyledim.
Anladım kızlar yine pimpiriklenmek için bir neden daha kısacasıBebeğin anne karnında veya sonrasında herhangi bir müdahale de bulunulamayacağı hastalıkların belirlendiği bir test ikili test. Ben o şekilde biliyorum.
Ben benexol ve omega 3 kullanıyorum hamilelik öncesi kullanıyordum doktor devam et dedi.Günaydın kızlar doktor bana da d vitamin damlası verdi bir de folic içeren multi vitamine devam ediyorum.
Sizler takviye kullanıyor musunuz ?
Bende tam 12 haftalıkken gitcem canım testi gittiginde sorar belki sana istermisin istemezmisin diyebana doktor 4 hafta sonraya randevu verdi 12 haftalık olacağım gittiğimde ama 2 li testten bahsetmedi
Amin cnm biran önce görmek nasip etsin benim yarın ilk kontorlum 6 da heycan tavanİnsallah canım saolSen naptın ne zaman gıdeceksın doktorum benı daha cagarmadı
Ne kullanıyorsun canım d vitamini için doktora ulaşamadım acaba sormadan başlasam mıbenım de d vitamınım düşük çıktı. d vıtamini başladım. ben güneşi de sewerim daha da yeni tatilden gelmiştim :)) kışın demekki hiç kalmıyo vücutta d vitamini
yok sen yine sormadan başlama bana wellcare werdi 1000likNe kullanıyorsun canım d vitamini için doktora ulaşamadım acaba sormadan başlasam mı
Çok geçmiş olsun inşallah hemencecik geceridrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktorum tek kullanımlık bir ilaç verdi inşallah etki eder