2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?

benım de d vitamınım düşük çıktı. d vıtamini başladım. ben güneşi de sewerim daha da yeni tatilden gelmiştim :)) kışın demekki hiç kalmıyo vücutta d vitamini

Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
tabiiki kullanma. ilaç yani sonuçta kimyasal içerik.. belki yok bi rahatsızlığın. benda pıhtılaşma sorunu war iğne oluyorum öle kafana göre ağızdan istediğin ilacı almamalısın.

Sizin de saçlariniz hizli yağlanmaya başladi mi?
yaaaa aşşırı çabuk yağlanıyo. şampuan fln değiştirdim sorun bende sanıyodum. bu nedir böle 1 günde yağlanıyo ki saçımın yapısı asla böle deil. 1 hafta yıkamasan kimse anlamaz o kdr yağlanmazdı yani. bu ne böle yaa

Başka hastalık bakılıyor mu bilemiyorum canımm ikili üçlü deyince bize down sendromundan bahsetmişti hep doktor. Ben yaptırmayacağımı söyledim.
Bebeğin anne karnında veya sonrasında herhangi bir müdahale de bulunulamayacağı hastalıkların belirlendiği bir test ikili test. Ben o şekilde biliyorum.
Anladım kızlar yine pimpiriklenmek için bir neden daha kısacası Ben de yaptırmam diye düşündüm şu an ama bakalım

Günaydın kızlar doktor bana da d vitamin damlası verdi bir de folic içeren multi vitamine devam ediyorum.
Sizler takviye kullanıyor musunuz ?

bana doktor 4 hafta sonraya randevu verdi 12 haftalık olacağım gittiğimde ama 2 li testten bahsetmedi

Merhaba hanımlar bende temmuz annesi olcam inşallah sat 5 ekim kilo 63 yaş 28 şehir istnabul 2. Çocugm tahmini doğum tarihi 11 temmuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…