- 8 Kasım 2019
- 1.577
- 1.737
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de düşükler için test yapılmamıştı. Ama iğnede vermemişti Dr. Bebek aspirin kullanmıştım son güne kadar. Kullanmamda sakınca görmedi drum.Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
inşallah canım çok sağolÇok geçmiş olsun inşallah hemencecik gecer
Doktor mu söyledi kullanmanızı. Bende de b 12 ve d vitamini düşük ama bunlar için ilaç kullanmak riskli diye biliyorum. Henüz doktora gitmediğim içinde takviye başlamadım.benım de d vitamınım düşük çıktı. d vıtamini başladım. ben güneşi de sewerim daha da yeni tatilden gelmiştim :)) kışın demekki hiç kalmıyo vücutta d vitamini
Sormadan başlama canım.Çünkü adı üstünde kan sulandırıcı.kanama falan yapabilir.bende pıhtılaşma var sabah akşam iğne ve coraspin kullanıyorum kanım ancak kendine geliyor.Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
Canım bendede vardı 2 hafta once o tek kullanımlık ılactan verdı. İlacı gece yatmadan iç ve tuvalete cıkma sabah cık direk :) gebelerde ıdrar yolu enfeksıyonu cok oluyormus maalesef gecmıs olsunidrar yolu enfeksiyonu olmuşum doktorum tek kullanımlık bir ilaç verdi inşallah etki eder
Evet doğru.sat kaçtı?son adet tarihi yaniKızlar selamlar. Ne kadarlık hamilesiniz? Ben bugün 6. Hafta görünüyo. Doğumum da temmuz gibi ama emin değilim hesaplamam doğru mu acaba tecrübelilere soruyorum:)
İnşallah o da gelişir canım.Ama diğer türlü olursa da üzülme allah diğerine can versin.tek yumurta ikiziyse eğer genellikle biri birini ekarte edebiliyormuşKızlar bende bugün kontrole gittim geçen hafta kanamam olduğundan o yüzden gittim tam 6+0 olduk bir tane bebeğim kalp atışı oluşmuş görüldü diğeri gelişmemiş kesede küçük kalmış galiba onu kaybediyorum 1 haftaya kesinleşir dua edin
14 ekim son adet tarihimdşEvet doğru.sat kaçtı?son adet tarihi yani
Benden bir gün öndesiniz o zaman 6+2siniz.kese ve kalp görülür.14 ekim son adet tarihimdş
Sağol canım Allah razı olsun çift yumurta ikizi tabiki Rabbimden ne gelirse amenne veren o alan o sağlıklı olsun 1 tane olsun işte biraz hayallere dalmıştık hayırlısıİnşallah o da gelişir canım.Ama diğer türlü olursa da üzülme allah diğerine can versin.tek yumurta ikiziyse eğer genellikle biri birini ekarte edebiliyormuş
bütün gece tuvalete çıkmamak mümkün değil benim için maalesef tutabildiğin kadar tut dedi drCanım bendede vardı 2 hafta once o tek kullanımlık ılactan verdı. İlacı gece yatmadan iç ve tuvalete cıkma sabah cık direk :) gebelerde ıdrar yolu enfeksıyonu cok oluyormus maalesef gecmıs olsun
Canım benimde aynı sat 14 ekim aynıyız bende az önce doktordan geldim tam 6+0 haftalıkKızlar selamlar. Ne kadarlık hamilesiniz? Ben bugün 6. Hafta görünüyo. Doğumum da temmuz gibi ama emin değilim hesaplamam doğru mu acaba tecrübelilere soruyorum:)
Ben de kullanmıştım en fazla 3 buçyk saat dayanabildin gece en sonunda wc gittimbütün gece tuvalete çıkmamak mümkün değil benim için maalesef tutabildiğin kadar tut dedi dr
Yaa berabereyiz demek ne güzeel kalp atışı duyuluyormu? Ben geçen hafta salı gittim en son doktora oda öğrenmek içindi bidaha ne xaman gitmeliyim tam bilmiyorumCanım benimde aynı sat 14 ekim aynıyız bende az önce doktordan geldim tam 6+0 haftalık
Keseyi görmüştük geçen hafta ama bu hafta henüz gitmedimBenden bir gün öndesiniz o zaman 6+2siniz.kese ve kalp görülür.
yetti mi o kadar saat geçmiş miydi sizin?Ben de kullanmıştım en fazla 3 buçyk saat dayanabildin gece en sonunda wc gittim
İlaç açıklamasnda yazıyor olması lazım yanlış hatırlamıyosam. Yetti diye düşünüyorum çünkü uyandıktan sonra bile baya beklemiştim vakit dolsun diye. Yatmaya yakın fazla su falan içmezseniz biraz daha bekleyebilirsiniz belkiyetti mi o kadar saat geçmiş miydi sizin?