2020 Temmuz Anneleri Gebelik, Ultrason, Testler, Gebelik Takibi

Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
Bende de düşükler için test yapılmamıştı. Ama iğnede vermemişti Dr. Bebek aspirin kullanmıştım son güne kadar. Kullanmamda sakınca görmedi drum.

benım de d vitamınım düşük çıktı. d vıtamini başladım. ben güneşi de sewerim daha da yeni tatilden gelmiştim :)) kışın demekki hiç kalmıyo vücutta d vitamini
Doktor mu söyledi kullanmanızı. Bende de b 12 ve d vitamini düşük ama bunlar için ilaç kullanmak riskli diye biliyorum. Henüz doktora gitmediğim içinde takviye başlamadım.

Kızlar doktora sormadan coraspine başlasam zararı olur mu kullanan çok insan varmış bende bi pıhtılaşma var mı yok mu bilmiyorum ama riske atmak istemedim kullansam sorun olur mu ki ?
Sormadan başlama canım.Çünkü adı üstünde kan sulandırıcı.kanama falan yapabilir.bende pıhtılaşma var sabah akşam iğne ve coraspin kullanıyorum kanım ancak kendine geliyor.

Kızlar selamlar. Ne kadarlık hamilesiniz? Ben bugün 6. Hafta görünüyo. Doğumum da temmuz gibi ama emin değilim hesaplamam doğru mu acaba tecrübelilere soruyorum:)

Kızlar bende bugün kontrole gittim geçen hafta kanamam olduğundan o yüzden gittim tam 6+0 olduk bir tane bebeğim kalp atışı oluşmuş görüldü diğeri gelişmemiş kesede küçük kalmış galiba onu kaybediyorum 1 haftaya kesinleşir dua edin🤲🏻

Kızlar bende bugün kontrole gittim geçen hafta kanamam olduğundan o yüzden gittim tam 6+0 olduk bir tane bebeğim kalp atışı oluşmuş görüldü diğeri gelişmemiş kesede küçük kalmış galiba onu kaybediyorum 1 haftaya kesinleşir dua edin🤲🏻
İnşallah o da gelişir canım.Ama diğer türlü olursa da üzülme allah diğerine can versin.tek yumurta ikiziyse eğer genellikle biri birini ekarte edebiliyormuş

İnşallah o da gelişir canım.Ama diğer türlü olursa da üzülme allah diğerine can versin.tek yumurta ikiziyse eğer genellikle biri birini ekarte edebiliyormuş
Sağol canım Allah razı olsun çift yumurta ikizi tabiki Rabbimden ne gelirse amenne veren o alan o sağlıklı olsun 1 tane olsun işte biraz hayallere dalmıştık hayırlısı

Canım bendede vardı 2 hafta once o tek kullanımlık ılactan verdı. İlacı gece yatmadan iç ve tuvalete cıkma sabah cık direk :) gebelerde ıdrar yolu enfeksıyonu cok oluyormus maalesef gecmıs olsun
bütün gece tuvalete çıkmamak mümkün değil benim için maalesef tutabildiğin kadar tut dedi dr

X