- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.727
6 hafta daha küçük olabilir belki de geç döllenmedirKesede ben bisey göremiyorum doktorda göremedi sanırım bana bisey de demedi 15 20 gün dedi ama acaba bos gebelik mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
6 hafta daha küçük olabilir belki de geç döllenmedirKesede ben bisey göremiyorum doktorda göremedi sanırım bana bisey de demedi 15 20 gün dedi ama acaba bos gebelik mi
Gittiğimde 5haftaydı bazı arkadaşlar görünce ben üzüldüm açıkçası6 hafta daha küçük olabilir belki de geç döllenmedir
ohoo 5 hafta cok küçük canım normal benceGittiğimde 5haftaydı bazı arkadaşlar görünce ben üzüldüm açıkçası
Ayyyyyy insallah canım dua edin nolurZaten o kadar minik oluyorlar ki hemen öyle belli olmuyorlar.Ben sizinkinin boş gebelik olduğunu düşünmüyorum gününe göre geç döllenme olabiliyor.Bi de cihaz farkı çok önemli.Cihaza ve ona bakan kişiye göre değişiyor.ben 5+2de gittim doktorum prof. Eminim başka bir doktor olsaydı zor görürdü.Minicik kese kenarında bir çıkıntı fark etti.hemen arkasında belli belirsiz bir halka gördü bu da yolk kesesi dedi.O gördü ama biz göremedik o yüzden içini ferah tut.kimisi 5inde kimisi 8.haftasında görüp duyuyor.kendini üzme canım.
inşallahhhh kuzum dualarınızı bekliyorum çok vesvese yaptımkucukbikadin güzel haberlerini bekliyorum canımm. Bebeğimin kalp atışını duyduk yazacaksın birkaç saat içindeeee :)))
Canım üzülme bak ilk gebeliğmde kızımda ki 5 haftalık ultrason fotosunu atıyorum sana bide 7 haftalık olanı atayım ikisinin arasında 3 hafta var fotoların 5 haftalıkken aynı senin attıgın gibiymiş ilk foto 7+3 2.foto 5 haftalıkGittiğimde 5haftaydı bazı arkadaşlar görünce ben üzüldüm açıkçası
İnş güzel haberlerle gel cnm bol bol dua et içinden vesvesen giderinşallahhhh kuzum dualarınızı bekliyorum çok vesvese yaptım
amin inşallah canım :)İnşallah bu sağlıkla gelecek. Güzel düşünüyoruz.
daha 6. haftadasın böyle şeyler düşünme :) bir iki hafta sonra daha net belli olur güzel şeyler düşünmelisin :)Kesede ben bisey göremiyorum doktorda göremedi sanırım bana bisey de demedi 15 20 gün dedi ama acaba bos gebelik mi
Bende de aynı durum var acaba bebekle ilgili bir sıkıntı mı var diye korksam da kötü düşünmüyorum. Sanırım zamanla azalıyor. ara ara vuruyor bir oradan tamam diyorum iyi gidiyoruz galibaKasık ağrım bir bucuk haftada bayaği azaldi.Bel ağrim devam ediyor.Normal mi kasık ağrısının azalması?Kimisi vücut aliştikça hiç hissetmeyeceksin diyor.
böyle bir durumda olduğum için 7. aydan önce hiçbir şey almayı düşünmüyorum mesela :)Önceden kötü bir tecrübe de yaşadıysanız bu iki katına çıkıyor.İnanın eve ultrason alıp 7 24 bakmak istiyorum.Bazıları hamile olduğunu bile anlamıyor umursamıyor hemen alışverişe başlıyor.Bizim gibiler de kaygılarla bekliyor.Allah hayırlısını versin.
Maşallah kaç haftalıksınız.Ben de gördüm bugün kalp atışını
Ben büyük ihtimal 8leri görürüm inşallah göreyim o günleri de alışverişi de şurda dursun.böyle bir durumda olduğum için 7. aydan önce hiçbir şey almayı düşünmüyorum mesela :)
6 hafta 3 günMaşallah kaç haftalıksınız.
Ben de haftaya gideceğim inşallah duyarım.6 hafta 3 gün
Duyulur vakti geldiyseBen de haftaya gideceğim inşallah duyarım.
Hiç merak etme canım ben tam 5. Haftanın ilk günü gittim sadece kese göründü hemen diğer gün aşırı kanamayla gittim yolk kesesi de göründü:) okadar hızlı oluşuyor ki 8 ve 9. Haftaya kadar her şeyi oluşmuş oluyor. Ne yazıkki bazı doktorlarda insanı tam bilgilendirmiyor veya ilgilenmiyor. Ama 15-20 gün sonra gel demişse bir terslik yoktur o zamana kadar miniğin oluşmuş olur Allah’ın izniyleKesede ben bisey göremiyorum doktorda göremedi sanırım bana bisey de demedi 15 20 gün dedi ama acaba bos gebelik mi